Şimdi Ara

Q6600 SICAKLIK DEĞERİ ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zalman 9700 led taktım sıcaklık değerlerim çat die düştü :)

boşta = 25-27 dercelerde

stok fanlar hala berbat uzun yıllardır amd kullandıktan sonra ilk defa intele geçtim sanırım hala öğrenemediler fan yapmayı :)

gerçi iyi fan yapsalar 3th parti firmalar zalman,thermaltake ne satacaklardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 1 Aralık 2007; 21:03:20 >
  • arkadaşlar q6600 e ne kadar overclock yapabiliyorsunuz? (stabil olarak) ve bu değerleri yazabilir misiniz? ben bi türlü ayar tutturamadım da
  • 3.6 da kullanırken 2 saat sonra mavi ekran hatası alıyorum arada, 3.4 te günlerce açık dursada son derece stabil
  • arctic freezer 7 pro fiyatına göre çok ii bi soğutucudur
    100-150ytl veremem 50-60 anca diosan kesinlikle arctic freezer 7 pro derim
    ve yazıcıoğlu uygarda çok rahat bulabilirsin
    kolay gelsin
  • 3.4 değerindeki volt ve çarpanlarını da yazabilir misin?
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

3.6 da kullanırken 2 saat sonra mavi ekran hatası alıyorum arada, 3.4 te günlerce açık dursada son derece stabil
  • arkadaşlar işlemciyi dün aldım anakartla beraber çok memnunum önceden amd kullan biri olarak

işlemci masaüstüde 27 derece TT big Typhoon ile
  • Benim Q6600 3.0 GHz de sadece 25 derece:)

Q6600 SICAKLIK DEĞERİ ?????
  • benimde 30 c di bios update yaptım asus pc probe ve bios 52 c gosterıyo nıye bu kadar arttı sizce
  • Ben 1,39 voltla stabil 3,6 ghz kullanıyorum. TT Bigtyphoonla masaüstü 27 - 28 derece.
  • 47 o işlemci için çok mu

Benim işlemcinin 55'ten aşşağı indiği yok :D Tam yükte 65 felan rahat
  • ben de 2.8 ghz de 27 derece ama fan minimumda çalışıyor.
    [simage][img=http://img210.imageshack.us/img210/2208/scaklkay8.th.jpg][/simage]

düzenleme: resim ekleme denemesi
    olmyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientist8 -- 7 Aralık 2007; 19:36:52 >

• aga biosa gir smart fanı seç orda pwm die bişi olcak onu seç dönmeye başlar fanın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.