Şimdi Ara

Q6600 SICAKLIK DEĞERİ ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    q6000 işlemcim stok fanla boşta 45-50 derecelerde geziniyor ne yaptıysam düşmüyor bu sıcaklık normalmidir.??
    işlemci hemen hemen boşta iken bile everest te bu sıcaklıkları görüyorum.

olması gereken değerler nedir ???

anakartım GIGABYTEB P35C DS3R
    kasam coolermaster dc960 460 w önde 12cm temiz hava besleme fan arkada 12 cm eksoz fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 26 Kasım 2007; 21:33:10 >

• q6600 için normal bence bi sorun yok benimkite 40 -45 /50max yükte oluyor e6300 senden 2 cekirdek +300 değer eksik
  • TEŞEKKÜR EDERİM ..
  • Benimde sıcaklıklarım seninle aynı sayılır boşta 45-47 yükte ise 60'a dayanıyor sıcaklık..
    Önümüzdeki günlerde bir sogutucu almayı düşünüyorum
  • Konu ile alakasız ve biraz offtopic olacak ama "sıcaklık" kelimesini doğru olarak kullandığın için seni tebrik etmek istiyorum.

İşlemcinin sıcaklığı olur ve santigrad (c) cinsinden ölçülür. İşlemcinin ısısı ise bir enerji birimidir ve kalori ile ölçülür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

Konu ile alakasız ve biraz offtopic olacak ama "sıcaklık" kelimesini doğru olarak kullandığın için seni tebrik etmek istiyorum.

İşlemcinin sıcaklığı olur ve santigrad (c) cinsinden ölçülür. İşlemcinin ısısı ise bir enerji birimidir ve kalori ile ölçülür.

kimya grafik soruları =kimya hocası aklıma geldi

hadin q6600 ün çekirdek yükünü bulalım

neyse şaçmaladık

@tazymazy35 rica ederiz forumça yardım sever insanlarız yada öyle görünüyoruzda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 27 Kasım 2007; 0:28:17 >

• OC'yi abarttigimda 70lerin ustune cikiyor. Degerlerin normal.

Edit: Bi de islemcinin isisi die bisi olmaz, isi bi enerji transferi seklidir yani islemcinin "yaydigi isi" olabilir ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 26 Kasım 2007; 23:06:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal sıcaklık merak etme
  • ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim :)
  • Benim şimdiye kadar kullandığım en az ısınan işlemci.

Arctic Silver 5 termal macun + Arctic Cooling Freezer Pro ile kullanıyorum, oc yapmadan 25 derecelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 29 Kasım 2007; 14:14:23 >
  • üzerinde zalman 9700led ile boşta 28, yükte 35 derece civarında, oc yok
  • @sky__walker
    Arctic Cooling Freezer Pro dan memnun musun? 25C çok iyi gözüküyor,yani benim stock fanla yukarıda da yazdıgım gibi 47 derece falan şu an? Senin değiştirmeden önceki sıcaklık degerlerin neydi acaba stock fanla? Sessizlik konusunda da yeterli mi?
  • Arctic Cooling Freezer Pro

hem sessiz hemde iyidir.

tabi daha iyileride var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayqi

@sky__walker
    Arctic Cooling Freezer Pro dan memnun musun? 25C çok iyi gözüküyor,yani benim stock fanla yukarıda da yazdıgım gibi 47 derece falan şu an? Senin değiştirmeden önceki sıcaklık degerlerin neydi acaba stock fanla? Sessizlik konusunda da yeterli mi?

benimki 6 derece boşta kasa nzxt lexa işlemci fanı freezer 7 pro default sistem(asus pc probe2 ve everestten bakıldı) yalnız fan son hızdayken biraz sesli çalışıyor

http://img514.imageshack.us/my.php?image=6dereceof5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 29 Kasım 2007; 17:38:52 >

• imzamdaki sistem

• Hiçbir hava soğutma sistemiyle oda sıcaklığının altına inilemez, dolayısıyla 6-7 derece gibi rakamlar komik ötesi ve gerçek dışı, anakartın termometresinde bir sorun vardır kesin.

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

@sky__walker

benimki 6 derece boşta kasa nzxt lexa işlemci fanı freezer 7 pro default sistem(asus pc probe2 ve everestten bakıldı) yalnız fan son hızdayken biraz sesli çalışıyor

• Stok fandan acil olarak kurtul, arctic cooling freezer pro yu tavsiye ederim, kesinlikle parasının ürünü değil, çok sessiz, memnun kalacağına eminim...

quote:

@sky__walker
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Hiçbir hava soğutma sistemiyle oda sıcaklığının altına inilemez, dolayısıyla 6-7 derece gibi rakamlar komik ötesi ve gerçek dışı, anakartın termometresinde bir sorun vardır kesin.

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

@sky__walker

hiç aklıma gelmemişti doğrusu program yanlış gösteriyormuş bios tan baktığımda 22 derece gösteriyor everestten baktığımda 8 derece gösteriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

Konu ile alakasız ve biraz offtopic olacak ama "sıcaklık" kelimesini doğru olarak kullandığın için seni tebrik etmek istiyorum.

• benimde 28- 35 arası değişiyor... genelde 32
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.