Valla Basketi yine biz götürcez kimse fazla sevinmesin Adını söyleyemediğim ama maçlarını takip ettiğim Avrupanın en değerli oyuncularından birini getirdik. Artık tek dileğim teodosici bu takımda görmek
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Çeteyi çökerttik
O çetenin hiç biri olmadan sizi Sami Yen'de çökerttik Metin. Stadınızı biz yıktık. Artık o çete + Hz. Guti ile beraber neler yaparlar size İnönü'de bunu sende iyi biliyorsun değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sangre
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Çeteyi çökerttik
O çetenin hiç biri olmadan sizi Sami Yen'de çökerttik Metin. Stadınızı biz yıktık. Artık o çete + Hz. Guti ile beraber neler yaparlar size İnönü'de bunu sende iyi biliyorsun değil mi ?
Bu hırs nedir arkadaş ?
Cevaplar silinmiş ne yazikki,neyse fazla uzatmayacağım sadece ilk mesajıma bak bakalım ben be sizin transferlerinize laf atmisim ne de oyununuza ama sen tutup küme düşecekler fln yazmissin bu mu provokatörlük sonrada daha konuyu cocukca başka yerlere çekmeye çalışıyorsun.Neyse uzatmayalım iyi forumlar...
Ali sami yeni unutamamışlar bugunü beklemişler ama unutmayınki burası FUTBOL bölümü ve buraya girenler takılanlar futbol için giriyor. yani lafın kısası hazımsızlık olmuş baya
basket maçı için konu açan sizsiniz be güzel kardeşim
yoksa geçen hafta galatasaray fenerbahçe'yi yendiğinde konu açan galatasaraylıya, basket bölümüne gitmesi gerektiğini de ilk ben söyledim
Bu kadar eksiğe ve Burak Bıyıktay gibi bir coach'a (!) rağmen neredeyse maçı alabilirdik, sağlık olsun.Tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
yoksa geçen hafta galatasaray fenerbahçe'yi yendiğinde konu açan galatasaraylıya, basket bölümüne gitmesi gerektiğini de ilk ben söyledim
Mesajımı silmiş bazı yöneticiler, tekrar yazayım.
Konu Beşiktaş bölümünde olunca hemen atlayayım dedin tabi
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
quote:
1. si, konuya dahi girmemem gerekirdi.
2. si, beşiktaş bölümünde olmasıyla alakası yok, konu futbolculardan basketbola geçince kaynamış olabilir, hemen saldırı moduna geçme, yakışıksız davranış.
Durun daha yeni evlerinde de cokertecegiz :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
quote:
1. si, konuya dahi girmemem gerekirdi.
2. si, beşiktaş bölümünde olmasıyla alakası yok, konu futbolculardan basketbola geçince kaynamış olabilir, hemen saldırı moduna geçme, yakışıksız davranış.
1. ifaden yanlış. Konuya girip seviyeli yorum yazıp çıkabilirdin.
2. si konu basketbol fakat sen gelip futbolla ilgili mesaj atıyorsun. Yani senin mesajından sonra futbola dönüyor olay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme