Şimdi Ara

Q8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=Dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Ağustos 2022; 3:25:58 >

• Uyumlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2side olur oc ile ozellikle o anakattta dusuk fsb avantajindan dolayi q6600 daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az farkla q8400 daha iyi oc olmadan butce cok sinirli degilse q9400 var forumda 140 150 liraya dusunulebilir oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • render işi ağırlıktaysa 775 soket yeterli gelmeyebilir.

para yoksa alacağın işlemci xenon e5450
  • quote:

Orijinalden alıntı: feradini

Peki hocam Q6600 ile Q8400'den hangisini önerirsiniz? Dota 2 CS:GO dışında oyun oynamıyorum. Sony Vegas render işlerim oluyor çoğunlukla da. Genel olarak hangi CPU'yu almalıyım? Q6600'ün sadece o.c kapasitesi yüksek sanırım. Q8400 daha iyi yoksa?

Sadece oyunlar olsaydı q6600 ama render olduğundan 9xxx serisine bakmalisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

Peki hocam Q6600 ile Q8400'den hangisini önerirsiniz? Dota 2 CS:GO dışında oyun oynamıyorum. Sony Vegas render işlerim oluyor çoğunlukla da. Genel olarak hangi CPU'yu almalıyım? Q6600'ün sadece o.c kapasitesi yüksek sanırım. Q8400 daha iyi yoksa?

neye göre söylediniz hocam bunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

neye göre söylediniz hocam bunu ?

Render işlemciye yuk bindiren bir iş

• quote:

Q9xxx serisi bir işlemci alamam hocam. Yani o kadar masraf etmek istemiyorum. Zaten geçici olarak alacağım. Ya Q6600 alacağım ya da Q8400. Oyunlarda Q6600 daha iyi diyorsunuz ama neye göre?

Dediğin oyunlara o işlemci fazlasıyla yeterli gelecektir render konusunda emin degilim daha kaliteli birseyler gerek
    İ5 4460 felan alabilme imkânınız olsa daha iyi olurdu

• Q6600 e oc yapmak daha mantikli ancak o anakartla ne kadar oc yapabilirsin bilinmez 8400ü almak daha mantikli gibi duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.