Bildirim
Q9400 70 C yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Isınması bir problem oluşturmuyorsa devam et. Oluşturuyorsa kasandaki tozların hepsini al. Bi kaç fan takdır ve Xigmatek Red Scorpion al. -
bende q9300 var oc li halde 65 dereceyi crysis 2 yi 1 saat oynayınca görüyor ,70 derece fazla gibi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: musti38
bende q9300 var oc li halde 65 dereceyi crysis 2 yi 1 saat oynayınca görüyor ,70 derece fazla gibi..
Günlük kaç ghz de kullanıyorsun peki hocam? ben de oc yapmayı düşünüyorum da. işlemci soğutucum sunbeam cor contact freezer. -
benimde işlemci soğutucum red scorpion, 2.5 den 3.0 a oc yaptım daha fazlasını yapınca reset atıyor pc anakart p43 olduğundan oc ye pek elverişli değil... -
ben O.C yapmıyorum normal ayarlarda kullanıyorum; fakat işlemcim çok ısınıyor oyun oynarken -
quote:
Orijinalden alıntı: musti38
benimde işlemci soğutucum red scorpion, 2.5 den 3.0 a oc yaptım daha fazlasını yapınca reset atıyor pc anakart p43 olduğundan oc ye pek elverişli değil...
bende çok eski olan 965p çipsetli anakart var 500fsbde bile stabil kalıyor,red scorpion kullanıyorum cpu 3.4ghzde bütün çekirdeklere %100 yük bindiğinde 65dereceyi geçmiyor.
konuyu açan arkaşa şunu belirteyim 70-75 dereceden bir sorun olmaz merak etmeyin -
http://ark.intel.com/products/35365/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9400-(6M-Cache-2_66-GHz-1333-MHz-FSB)
Intel ,websayfasında 71.4 derece olmalı diyor maximum. Çok yaklaşmışsın,dikkat et. -
hepinize teşk ederim Q9400 kullananlar nasıl bir fan kullanıyorlar fan baya ses çıkartıyor -
Merhaba, 70 derece çok gibi görünmüyor. Şu an i5 2500k kullanıyorum stok fan ile. Macunu bitmiş 56 derece boşta çalışıyor.Bayramdan sonra macun alacağım. Oyun oynarken 70i zor görüyor. Çok fazla takmayın. Normal seviye o işlemciye göre. -
yüksek işlemciler güç harcadığı için mi fazla ısınıyor -
bütcen düşükse Xigmatek red scorpion öneririm...
100tl ye yakın bütçen varsa Akasa Venom al serin serin kullan.. -
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ennio24
yüksek işlemciler güç harcadığı için mi fazla ısınıyor
Sanırım öyle oluyor. Mimari farkı dereceleri de değiştiriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerlist34
bütcen düşükse Xigmatek red scorpion öneririm...
100tl ye yakın bütçen varsa Akasa Venom al serin serin kullan..
Akasa Venom -
Fan alınca mutlaka eski macunu temizleyip yenisini sür. Bende de dandik stok fanlı Q9400 var...Boşta 30C, yükte 50C'yi geçmiyor. -
aslında macunu sildim temiz birtane termal macun sürdüm ama stok fan kullanıyorum yükte maximum 70 c buluyor acaba yeni fanmı takmam gerekiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X