Şimdi Ara

::: Q9550 2800 MHZ @ 4250 MHZ ( 1.4V ) ::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla dayanamadım içimi dökmem lazım o yüzden konuyu hortlatacağım.

4.4 gibi bu çok yüksek değerlerde stabil kullanan arkadaşlar neden değerlerini paylaşmıyorlar. Sırf forumlara hava atmak içinmi geliyorlar. örneğin @enmisafir isimli üye. Tek yaptıkları o öyle olmaz bu böyle olmaz diyerek ahkam kesip kensi SS'lerini yollamak. Hiç voltaj değerlerini yazmıyorlar. Sanırım türkiyedeki en yüksek frekanslı işlemciyi kullanan kişiler olmak istiyorlar (sadece onun pc de yüksek olması ne işe yarayacaksa)

• quote:

Orjinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Valla dayanamadım içimi dökmem lazım o yüzden konuyu hortlatacağım.

4.4 gibi bu çok yüksek değerlerde stabil kullanan arkadaşlar neden değerlerini paylaşmıyorlar. Sırf forumlara hava atmak içinmi geliyorlar. örneğin @enmisafir isimli üye. Tek yaptıkları o öyle olmaz bu böyle olmaz diyerek ahkam kesip kensi SS'lerini yollamak. Hiç voltaj değerlerini yazmıyorlar. Sanırım türkiyedeki en yüksek frekanslı işlemciyi kullanan kişiler olmak istiyorlar (sadece onun pc de yüksek olması ne işe yarayacaksa)

+1000000

Sana Bu Konuda Hak Veriyorum , Ortaya Laf Atıyor Ne Voltajları Veriyor nede stabilite Testlerini Küçük Görüp Alay Geçiyorlar , Oysa Kendileride Birşey Bilmiyor

Arkadaşın Peşinden 4.4 ghz ayalarını alabilmek için 2 hafta koştum 3-4 ay önce hiç vermiyorda sanki devlet sırrı .. Sonra Hocam Marifet Onda Değil Ki Zaten Anakartında ..

Bendeki İşlemci Stabil Olmadan 1.39v ile 4.3 ghz hızına çıktı , ver banada güzel anakart 1.4v ilede 4.5 ghz gızına çıkar , 1.8 v gibi hızlarda dünya rekor alınmaya müsait işlemci ..

Kendi Bereceleri Gibi Birde Alçak Gönüllükte Hiç Yok , Ahkam Kesiyorlar Sadece

Cüneyt Hocam Dediklerin Doğruydu

• Millet yazdığı değerleri söylesede tartışsak. Sorun anakarttamı yoksa işlemcimi takoz yada işlemcimiz çok iyide darboğaz yapan kuzey köprüsümü ? kimse voltaj yazmıyorki tartışalım. ben 4.0 stabilete yakaladım herkese verdim değerlerimi hatta üzerinde çalışıp daha iyi hale getiren bile var.

Bildiğini paylaşmayan sırtında kitap yüklü eşşekten farksızdır
  • q9550'ye 1.6 volt veren arkadaş, sen o işlemciyi en geç 3 ay sonra eline alırsın böyle kullanmaya devam edersen
  • 1.6 ile o cpu nun şimdiye kalmaması lazı,yanmış olması gerekir ,,,1.5 v..bende 80 derece yaptı 1.6 ile su soğ olsa bile 100 derece yapar...bu tip hava atmalar sadece göz boyama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 11 Temmuz 2009; 0:03:45 >
  • yanmaz ama stabilitesi bozulur stok hızlarında bile düzgün çalışmamaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

1.6 ile o cpu nun şimdiye kalmaması lazı,yanmış olması gerekir ,,,1.5 v..bende 80 derece yaptı 1.6 ile su soğ olsa bile 100 derece yapar...bu tip hava atmalar sadece göz boyama...

Zekanız ile ilgili şüpheleniyorum!! Bir bilgin varmı benim kullandığım soğutma ile ilgili? Adam gibi konuşmaktan haberiniz yok, anca sataşıp laf atıyor seviyenizi belli ediyorsunuz. O cpu hala duruyor ve geçenlerdede sattım forumda. Satılığa koyduktan 5 dk. sonra satıldı.

Sayın "Cüneyt Aykaç"

alıntı;

"Valla dayanamadım içimi dökmem lazım o yüzden konuyu hortlatacağım.

4.4 gibi bu çok yüksek değerlerde stabil kullanan arkadaşlar neden değerlerini paylaşmıyorlar. Sırf forumlara hava atmak içinmi geliyorlar. örneğin @enmisafir isimli üye. Tek yaptıkları o öyle olmaz bu böyle olmaz diyerek ahkam kesip kensi SS'lerini yollamak. Hiç voltaj değerlerini yazmıyorlar. Sanırım türkiyedeki en yüksek frekanslı işlemciyi kullanan kişiler olmak istiyorlar (sadece onun pc de yüksek olması ne işe yarayacaksa )"

Demişsiniz, kısmen haklı görünsenizde aslında hiç bir geçerliliği yok söylediklerinizin. 1. si ben iş sahibiyim hız aşırtma ile sadece hobi olarak ilgileniyorum, çok az oyun oynar, çok fazla iş için kullanırım makinamı. İşim Grafik tasarım, yaşım, 40 !

Şimdi gelelim eleştirilerinize, Benim tek yaptığım öyle olmaz böyle olmaz demek değil! Bu konuyu açan ve şu anda sınırsız banlanan arkadaş laf olsun diye bir takım değerler yazmış ve tamamen gerçekçilikten uzak "stabil" terimini kullanmış. Ben yazdıklarımda sadece bu arkadaşa dem vurdum! Ayrıca yine aynı arkadaşın benden stabil bios setuplarını istediği doğrudur, aylarca demiş ama biraz abartmış. Kendisine gönderdim bu değerleri. Şunu bilmenizi isterimki kendisi son derece küstah bir yaklaşımla bu değerleri benden istediği için uzun süre beklemek zorunda kalmıştır.! Birde beni burada şikayet etmiş?? Ne gibi bir mecburiyetten dolayı kendisine bilgi vermek zorundaysam? Ayrıca ben voltaj değerlerinide yazdım ss lerimde mevcut. Ve şunuda syledim oldukça yüksek bir sıvı soğutma , çok düşük VID değerine sahip ( 1,125v. ) bir işlemcim var. Herkez bu değerlere çıkamaz ben şanslıyım.

Düzgün bir üslup ile sorulduğunda her kez en layığında cevabını alır benden., Anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 14 Aralık 2009; 17:14:43 >

• Bende bu konu neden hortlamış diyorum.

enmisafir bir anlamda örnek vermiş hani herkes sallıyo madem bende bir sallıyayım demiş herkes bir onu görüvermiş

Mesajın öncesinde başında ve sonunda şaka olarak atıldığı açıkça belli olan bir mesaja bu kadar "İçimi dökücem kardeşim, açılın ben geliyorum" diye mesaj atarak yaklaşanlar nasıl oluyorsa ya yazıları okumuyorlar yada okuduklarını tam anlayamıyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokato

Bende bu konu neden hortlamış diyorum.

enmisafir bir anlamda örnek vermiş hani herkes sallıyo madem bende bir sallıyayım demiş herkes bir onu görüvermiş

Mesajın öncesinde başında ve sonunda şaka olarak atıldığı açıkça belli olan bir mesaja bu kadar "İçimi dökücem kardeşim, açılın ben geliyorum" diye mesaj atarak yaklaşanlar nasıl oluyorsa ya yazıları okumuyorlar yada okuduklarını tam anlayamıyorlar sanırım.

Ha, budur be üstadım.

• @enmisafir

quote:

4,4ghz.@1,38v.... fulloğlu+full stabil

Demişsiniz ama Full stabilse 1.38 nasıl oluyor ?SS lerde farklı gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

@enmisafir

quote:

4,4ghz.@1,38v.... fulloğlu+full stabil

Demişsiniz ama Full stabilse 1.38 nasıl oluyor ?SS lerde farklı gözüküyor.

Yahu arkadaş, iyiki gördün yani ha!!! Anlayan anlamış, siz neden anlamakta zorluk çekiyorsunuzki? Demekki post sayısının anlamı yok, bu sizin parmak sallayarak yaptığınız yorumdan anlaşıldı artık.
    Yukarıda yazmışım, geyik olsun diye, "çok sallıyorlar" demişim, o hızlarda stabil kalma olayını ve ardındanda ben hem ss koymuşum hemde daha beter sallamışım ki, o da ne? siz düşmeyin oltaya bari
    Bu konuda bir açıklama daha yapmıyacağım. Yazdıkalarım aslında çok fazla bir kapasite istemiyor ama gel görki sonuç çok komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 16 Aralık 2009; 0:58:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.