Şimdi Ara

Q9550 Stanbil 4.00 Ghz İşlemci 44 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Q9550 Stanbil 4.00 Ghz İşlemci 44 Derece

Arkaşlar Stanbil Su anda çalışıyor inşallah sorun cıkarmaz

• bu ay gelcek elektrik faturasını da yazarsan sevinirm
  • normalı 50 geliyodu şimdi bide zam gelid ellam bi 70 gelir
  • Neye gore 44 derece?Idle mı load mı?Orthoss,boıng super pi yada cınebench gıbı testler aldınız mı?Yuk altında stabıl olmadıktan sonra 5 ghzde 44 derece olsa ne fayda eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 13 Eylül 2008; 15:52:31 >
  • 4 saattir crysis oynuyorum sıcaklıgı en fazla 54 derece gördüm 3dmark06 testlerinde sorun yaşamadım.
  • arkadaş nerede o 4.0GHz?
    ben göremedim de...cpuZ de anca 2820,3MHz görünmekte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

arkadaş nerede o 4.0GHz?
    ben göremedim de...cpuZ de anca 2820,3MHz görünmekte...

çarpan düşmüs sanıyorum

eist i iptal edermisin biostan?

bir de işlemci fanın oda sıcaklığın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekirdek sıcaklıkları önemlidir.

Dört çekirdeğe birden kastırıcı test uygulamalarıyla %100 yüklenildiğindeki sıcaklık önemli. Yüklenilirkenki, belli bir süre geçtikten sonraki sıcaklık. (10 dakika %100'de bırakın ve gördüğünüz en yüksek değeri söyleyin, örneğin.)

İşlemci soğutucusu ve -doğrudan varsa- fanının çalıştığı devir oranı ne, bu belirtilmeli. Ortam şartlarından da hiç olmazsa biraz bahsedilmeli.

Ayrıca, Everest, 45nm'lerin çekirdek sıcaklıklarını ("CPU" değil, çekirdek[core]) fazla gösterir(EK: Son sürümde düzelmiş sanırım, dikkat etmemişim). CoreTemp 0.99.3 kullanılmalı. RealTemp sıcaklıkları da gösterilmeli.

quote:

Ben göremedim de...cpuZ de anca 2820,3MHz görünmekte...

C1E açık işte. 3DMark'ta yazıyor, "3995 MHz".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2008; 21:28:02 >

• 4 saat crysis oynamanız işlemcinizin stabil olduğunu göstermez.
    Stabilite için bir sürü test var ; prime95, occt , intel burn test ...
    Bu testler sonunda stabilite hakkında yorum yapabilirsiniz.
    Özellikle Intel burn test i denemenizi tavsiye ederim. Sıcaklıklara dikkat edin ama
  • Evet, Intel Burn Test iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2008; 19:46:27 >
  • Resim açılmıyor

•  Q9550 Stanbil 4.00 Ghz İşlemci 44 Derece

EK: Bu, konu sahibinin görüntüsü. Benim değil.

Kendisi görüntüyü düzgün vermediği için, üstteki istek üzerine koydum, kolaylık olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Eylül 2008; 20:24:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

GÜZEL SİSTEM

• Boş ile yük altında 10 derece mi oynuyor

45nm dersiniz şimdi hemen, aygıt 140W'dan çok daha fazla ısı saçıyor; ancak su soğutma paklar diycem ama ondada boş sıcaklığı daha düşük olması lazımdı, bi gariplik var ama neyse...

Bide Crysis bütün çekirdeklere sonuna kadar yüklenmiyor, belki sorun yaşamamış olabilirsin; orthosdan kurtulursa herşeyden kurtulur ama orthostan kurtulmayıpta günlük olarak gayet güzel çalışanlarda var tabi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.