Şimdi Ara

Q9650-GIGABYTE P43ES3G-8 GB RAM ===>550TL- CPU FAN HEDİYE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Q9650-GIGABYTE P43ES3G-8 GB RAM ===>550TL- CPU FAN HEDİYE!
    Dükkanımdaki ilanımda da aynı bilgiler mevcut arkadaşlar; macbook pro aldığım için masaüstünü dağıttım elimde sadece bu 3 parça kaldı. çok temiz kullanılmıştır. oc yapma gereksinimi duyulmadığı için oc yapılmamıştır.

intel q9650 3.0ghz 12mb cache =275 tl son fiyat düşülmeyecektir. satılırsa satılır yoksa eşe dosta hediye edilecektir. stok fan ankarada istenildiği takdirde gönderilebilir. thermaltake contact 16 işlemci soğutucusuyla isteyenle ekstra 40tlye verebilirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-contac16-77511551156am2am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html

gigabyte p43es3g ddr2 1600fsb = 90TL

Kingston hyperx ddr2 1066 mhz ram 2x2x2x2 = 8gb =200 tl tek tek almak isteyene fiyat 60 tldir..

toplu alımda 550 tldir. ekstradan işlemci fanı hediyedir.

işlemci ve anakartın garantisi yok fakat kutusu aksesuarı tam. ramler ömür boyu garantilidir. kısacası bu 3lü ddr2 olmasına rağmen şuan gta 5 dahil birçok oyunu yüksek ayarda rahatlıkla çalıştırabilecek bir sistemdir. ben r9 270ve thermaltake 700w psu ile hiçbir sorun yaşamadım. güzel bir ssd de takarsanız şuan güncel sistemlerden hiçbir farkı kalmayacaktır..

macbook pro aldığım için masaüstünden sıkıldığım ve oyun oynayamadığım için (iş nedenleri) satıyorum bu son 3 parçayı bursa eskişehir ve ankarada elden verebilirim. veya verdirebilirim. diğer illere para-kargo şeklinde gönderebilirim. bizzat kamu kurumunda çalışıyorum (Adalet Bakanlığı) güven konusunda problem yaşamazsınız..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.