Şimdi Ara

QASH ICO bugün başlıyor, Japon'ların desteklediği tek sanal para (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
6
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef hocam düzelmedi etherium aldık gönderdik oda düştü iyice zarar ettik beklerken 2 gün oldu hala hesapta onaylanmadı hesap onaylansin hemen transfer Edip kacacagim bu siteden ne lanet bir arayüzü var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japonlar napıyo böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel alım aralığına girdi fiyat beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIM666

Güzel alım aralığına girdi fiyat beyler.

Akşam 3 gün olacak onay için evrak yollayalı ve hala onaylamadılar. Alım için uygun zaman, hesapta bitcoin da var dün aktardım ama onay alamadım hala ve qash alamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bugün bile onaylamaz hesabımı. Dün de bugün de desteğe mail attım bakmıyorlar bile. Keşke onaylanmadan para yatırmasaydım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabım hala onaylanmadı ama çok şükür alım yapma işini çözdüm. Quick Exchange bende kapalı olduğu için alamıyordum. Uyarıda Trading Dashboard'u kullanın yazıyor yani ana sayfadaki kısmı. Orası da çok karışıktı ve orada Qash'i göremiyordum. Yukarıdan Panel bölümünden Watchlisti tutup aşağıya yerleştirdim. Watchlist penceresinde hemen Watchlist'in altında Manage yazan yere tıklayıp Qash'i işaretledim. Artık o sayfadaki pencerelerde Qash de yer almaya başladı. İhtiyacım olmayan para türlerindeki işareti kaldırdım. Son olarak da yine Panel kısmında Order Entry'i tutup aşağıya yerleştirdim ve orada Qash'i seçip hesabımdaki BTC ile Qash alımı yaptım.
    Dün akşam 1200-1300 arası Qash alabiliyorken aynı para (BTC) ile 1658 Qash alabildim.
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam benim hesap onaylandı ama ben alimdan vazgeçtim bu siteyle uğraşamam islemlerimi telefondan yapıyorum çok karışık valla neyse etherium çekme talimatı verdim ondada onay için minimum 1 iş günü diyor burayla uğraşılmaz vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

Hayırlı olsun hocam benim hesap onaylandı ama ben alimdan vazgeçtim bu siteyle uğraşamam islemlerimi telefondan yapıyorum çok karışık valla neyse etherium çekme talimatı verdim ondada onay için minimum 1 iş günü diyor burayla uğraşılmaz vesselam.

Sağ olun. Ben de acaba onayı hiç mi göremeyeceğim diye endişeliyim biraz. Umarım sakata gelmem. Beklerken artık Qash <-> BTC dönüşümler yapar dururum.
  • Bitfinex e geldi arkadaşlar QASH şu garip saçma qryptos ile uğraşmaya gerek yok

• Bitfinex te acıldı umarım kosa zamanda bittrex e de gelir QASH.

An itibariyle 1,08$

• mehdrive kullanıcısına yanıt
    Merhaba benimde hesap onylanmadı sizde varmı gelişme?

• şu an elimde 1450 tane var.. ama hiç bir kıpırdama yok... acaba uzun cadeli beklemeli mi? yoksa beklememeli mi?

3 4 gün önce 1,50 leri görmüştü şimdi ise 0,95 1,08 arası değişken bir fiyat grafiği var... şöyle bi 1,60 lara gelebilse bi varlık gösterse devam etmek lazım...

EOS gibi daha oynak ve sürekli artan bir coin varken burada kalmanın mantığı nedir ?
  • Orta vadede degerleneceğini dusunuyorum.

• 1 milyar arzı var ya o beni çok düşündürüyor...
  • xnergy kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki onaylandı 2 gün oldu ama ben etherium çekme talimatı verdim koineks hesabıma bakalım ne olacak hala beklemede.

• 0.75 e kadar düşmüş sanırım elimizde patlayacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatcan19

0.75 e kadar düşmüş sanırım elimizde patlayacak :D

daha da gidicek gibi :)
  • semin1907 S kullanıcısına yanıt
    Japonlar bizi hüsrana uğrattı :D

• qryptos.com dan parasını çekebilen varmı ben etherium göndermiştim 5 gün önce çekme talimatı vermiştim hala gelmedi sitede işlem detayına bakınca çekilmiş gözüküyor ama bana gelen birşey yok üstelik gönderilen adreside kontrol ettiğimde böyle bir işlem gözükmüyor bu site dolandiricimi yoksa ben mi fazla evhamliyim İngilizce si iyi olan arkadaşlar ekran görüntülerini yorumlarlarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

• mehdrive kullanıcısına yanıt
    henuz işleminiz tamamlanmamış hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.