Şimdi Ara

qashqai 1.6 cvt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizde 17 binde akuden yokda kaldık. İşten çıkışta çalışmadı araba, servis çekici yolladı 110 km uzakta olan servise aldılar. Yalandan yere birde seramik kaplama olan araca pasta cila attılar. Seramik kaplama var diye söylenince abi kusura bakma diyip tekrar ücretsiz seramik kaplama yaptılar . Yakıt olarak bana fazla geliyor nedense 5-6 liteleri hiç görmedim.

İkinci bir soru olarak bu araçta partükül filitresi var mı? eğer varsa doluyor mu. Dacia aracımızda tıkandı baya sıkıntı cıkardı bize boşu boşuna 3.vites tapa gaz 50 km yol gittik usta açılır dedi açılmamıştı
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Tabi daha 20 bin oldu araç. garanti kapsamında servise gideceğim ancak yapılacakları merak ettim. Aracın anahtarsız giriş tuşu da(direksiyon tarafı) çalışmıyor. inşallah garanti kapsamında değişilir. Forumda bu kadar takılmadan önce bilmiyordum ben aracı alırken baya giydirmişler bize. tam 2 sene oldu bu hafta. hiçbir hediye vermediler paspas dahil. bagaj havuzu vs. cam rüzgarlıklarını bile 400 tl istemişlerdi. sipariş verdik 1 hafta sonra teslim aldık işlemler vs. fiyat sormadık. bu yüzden aldığımız yerdeki servise gitmeyi istemiyorum ama servise gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

Tabi daha 20 bin oldu araç. garanti kapsamında servise gideceğim ancak yapılacakları merak ettim. Aracın anahtarsız giriş tuşu da(direksiyon tarafı) çalışmıyor. inşallah garanti kapsamında değişilir. Forumda bu kadar takılmadan önce bilmiyordum ben aracı alırken baya giydirmişler bize. tam 2 sene oldu bu hafta. hiçbir hediye vermediler paspas dahil. bagaj havuzu vs. cam rüzgarlıklarını bile 400 tl istemişlerdi. sipariş verdik 1 hafta sonra teslim aldık işlemler vs. fiyat sormadık. bu yüzden aldığımız yerdeki servise gitmeyi istemiyorum ama servise gideceğim.
    Taner Aydınyoutube
    QASHQAİ XTRAIL KADJAR PERİYODİK BAKIM MALZEMELERİ
    https://www.youtube.com/watch?v=PAYkTaG4Wew&feature=youtu.be

Abimiz Qashqai hakkında videolar çekiyor ve hepsinin kalitesi de yüksek güzel videolar. Kanala da göz atmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2020 1.3 benzin dct sahibiyim. Performans yakit sanzuman hepsinden gayet memnunum öncesinde 1.5 dci manuel 2014 qashqai vardi onunda performansindan memnundum ama soguklarda sabahlari calistirmakta sıkıntı yaşıyordum satip benzin otomatiğe gectim 2 ay önce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dct sanzuman islak tip olduğu için kuruya göre 3 kat daha dayanikli diye okumustum. Yinede hertürlü hassas kulmanmaya dikkat ediyorum. Kullanimda manuel vitesli eski aracimi performans olarak hic aratmadi vede benden seri vites degistiriyor. Tavsiye ederim her türlü.

• Yaşadığım şehir merdivenler şehri olarak anılıyor her yer yokuş. 1,6 CVT ile 9 litrelerde geziyoruz. benzin şuan ucuz ama bizi yorar o araç. ben de alırken 1,2 benzinli vardı çok gidip geldim, forumdaşlarımızın çok başını agırttım çok tartışmalara sebebiyet verdim ama. 1,6 aldık.

Gerçi 1.3 benzin dct olsa bende düşünmeden alırdım şuan üzülürdüm belki ama dizelin +ları yaşayamıyoruz 160 beygir olduğu aklıma geldi
  • emre67z E kullanıcısına yanıt
    Sizin sikayetinizin aynisini karsilastigim ayni motor sanzumana sahip bir xtrail kullanicisindan duymustum arac bağırıyor gitmiyor diye. Önceki aracim 1.5 manule qashqaiden performans olarak cok memnundum hatta simdiki 1.3 benzinden once yine 1.6 dizel manuel baktim ama fiyatlar uçuk geldigi icin kredi kampanyasindan da faydalanip gidip 1.3 benzjnli aldim. Araciniz 1.6 dci manuel olsa performans olarak tadindan yenmezdi veya simdiki yari otomatik sanzumani kullansa yine efsane olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.