Şimdi Ara

Qashqai & CR-V (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sınıfa sonuna kadar karşı olsam da siz bu sınıf tercih edeceksiniz anlaşılan.

İki aracı da oldukça uzun test ettim. Bir dönem babam ciddi ciddi almayı düşündüğü için araştırdım. Nissan qq ciddi anlamda başarısız bir model. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Tek elle tutulur yanı renonun kendini kanıtlamış motoru.

Crv ise qq yu bagajına alır götürür o derece. Gayet kaliteli ve motor anlamında tüketim ve performans anlamında daha iyi. Ayrıca qq gibi crossover değil suv. Kendi rakibi x-trail. Ben kesinlikle crv diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Bu sınıfa sonuna kadar karşı olsam da siz bu sınıf tercih edeceksiniz anlaşılan.

İki aracı da oldukça uzun test ettim. Bir dönem babam ciddi ciddi almayı düşündüğü için araştırdım. Nissan qq ciddi anlamda başarısız bir model. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Tek elle tutulur yanı renonun kendini kanıtlamış motoru.

Crv ise qq yu bagajına alır götürür o derece. Gayet kaliteli ve motor anlamında tüketim ve performans anlamında daha iyi. Ayrıca qq gibi crossover değil suv. Kendi rakibi x-trail. Ben kesinlikle crv diyorum.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Crv kullanma fırsatı bulamadım daha ama önümüzdeki hafta kesin test sürüşü ayarlayacağım. Dediğiniz gibi ben de forumlarda crv nin daha kaliteli olduğunu görüyorum.
    Yalnız crv nin 16 cm lik yerden yüksekliği sorun teşkil eder mi sizce? Ben 18 cm den düşük suv&crossover olduğunu tahmin etmiyordum. x-trailde 21 cm lik yükseklik mevcut.

• tucson varken bunlara para verme sebebi

1 para batiyordur.

2.tipleri cok hosunuza gitmistir sonucta hherkesin zevki farkli.

3 bayi arkadasinizdir 10 bin indirim almişsinizdir.

4 arabadan anlamiyorsunuzdur

yok illa dizel lpg olmaz diyorsanizda koç gibim forester var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 30 Ekim 2015; 23:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

qq ler 10 bin km de bir servise gidiyor. crv yi de araştırdım biraz, o da 10 bin de bir giriyor. Bu mesele çok hoşuma gitmedi. Nissanda servis ücretleri de pahalı diye okumuştum forumlarda. crv yi tam araştırmadım.
    Hondanın servisleri nasıl acaba? Ücretleri ve tavırları?

10 binde bir bakim varken 700 lira civari fiyat cikiyor Qasqhaide.Ayni motor,ayni yerden cikan Kadjar 20bin km ve 550 600 tl cikmasi insani aptal gibi hissettiriyor.

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Hocam şu var tahminimce sürüş kolaylığı ve suv olduğu için bu sınıf tercih ediyorsunuz. 4x2 bir suvun gireceği yere her türlü girer çıkarım. Gel d sınıfı Sedan al hem kaliteli bir arabaya bin, hem de bu sınıfa para kaptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 31 Ekim 2015; 0:00:27 >
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    bagajda bi sıkıntı yok hocam bana göre hafif bi çıkıntı var o kadar resmini koydum zaten sizde bakmışsınız bu bi problem değil bana göre. Siz zaten CRV almayı kafanıza koymuşsunuz sadece biraz kararsızsınız. Ondan ne desem boş ancak CRV cidden kalitesiz bi araç bana göre(parasının hakkını vermiyor) motor gayet iyi 120 liği müşterimiz aldı performans ve tüketiminden memnun ancak benim algılayabildiğim kadarıyla kalite ve konfor namına araç zayıf ve yol tutuşta pek güven vermiyor. oto-park'ın yarım saatlik Crv testinin linkini koyayım hatta orda da bu konulara değiniyorlar bi bakın isterseniz.

Qashqai & CR-V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 31 Ekim 2015; 0:30:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

tucson varken bunlara para verme sebebi

1 para batiyordur.

2.tipleri cok hosunuza gitmistir sonucta hherkesin zevki farkli.

3 bayi arkadasinizdir 10 bin indirim almişsinizdir.

4 arabadan anlamiyorsunuzdur

yok illa dizel lpg olmaz diyorsanizda koç gibim forester var.

Önceleri korelilere karşı önyargım vardı ama son yıllarda kaliteli araçlar ürettiklerine eminim. öyle marka fanatiği de değilim. Tusconu ben de bekliyordum ama lpg ve benzinli istemiyorum. Tusconun en az ort 10 lt benzin yakacağından eminim. Yoksa tasarım 10 numara olmuş. Adamların ellerinde 1.6 dizel olmasına rağmen neden koymadıklarını anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam şu var tahminimce sürüş kolaylığı ve suv olduğu için bu sınıf tercih ediyorsunuz. 4x2 bir suvun gireceği yere her türlü girer çıkarım. Gel d sınıfı Sedan al hem kaliteli bir arabaya bin, hem de bu sınıfa para kaptırma.

:) Teşekkürler hocam. iyi niyetinizden eminim. Ama suv&crossover araçlar yaşadığım koşullar için daha elverişli. Tabi hoşuma da gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

bagajda bi sıkıntı yok hocam bana göre hafif bi çıkıntı var o kadar resmini koydum zaten sizde bakmışsınız bu bi problem değil bana göre. Siz zaten CRV almayı kafanıza koymuşsunuz sadece biraz kararsızsınız. Ondan ne desem boş ancak CRV cidden kalitesiz bi araç bana göre(parasının hakkını vermiyor) motor gayet iyi 120 liği müşterimiz aldı performans ve tüketiminden memnun ancak benim algılayabildiğim kadarıyla kalite ve konfor namına araç zayıf ve yol tutuşta pek güven vermiyor. oto-park'ın yarım saatlik Crv testinin linkini koyayım hatta orda da bu konulara değiniyorlar bi bakın isterseniz.

Teşekkürler. Videoya daha önceden de denk gelmiştim ama crv aklımda olmadığından, otoparkın videolarınında çok uzun olmasından dolayı izlememiştim :) Yarın izlerim inş.
    Aslında cr-v konusunda da öyle tam olarak kafama yatmış değil. Çok kararsız olduğum doğru. Bu paralara kaliteli suv almak gerçekten çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 31 Ekim 2015; 0:35:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Teşekkürler. Videoya daha önceden de denk gelmiştim ama crv aklımda olmadığından, otoparkın videolarınında çok uzun olmasından dolayı izlememiştim :) Yarın izlerim inş.
    Aslında cr-v konusunda da öyle tam olarak kafama yatmış değil. Çok kararsız olduğum doğru. Bu paralara kaliteli suv almak gerçekten çok zor.

paran var ayrı dert paran yok ayrı dert hocam valla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.