Şimdi Ara

Qashqai & CR-V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar qashqai 1.5 dci platinum premium paket alma arifesindeyken hala kararsızlık yaşıyorum. Aynı fiyat dolaylarında 1.6 dizel manuel premium cr-v de alınabilir. Donanımlı bir araç tabiki insanı cezbediyor ama kalite ve konfor anlamında acaba cr-v daha mı mantıklı diye düşünmeden edemiyorum. qq yi iki defa test ettim farklı bayilerde. 10 dk lık test sürüşlerinde insan pek bir şey anlamıyor açıkçası. Sadece tümsek çukurlardan geçerken aracın içine çok ses geldiğini fark ettim. Cr-v yi test etmedim henüz. Ama seçimlerden sonra onu da test etsem iyi olur.
    Sizce kalite, sorunsuzluk, konfor, yalıtım gibi çok önemli konularda hangisini tercih etmek lazım ? Açıkçası donanım meselesi bu saydığım özelliklerden sonra gelir benim için..
    Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• Zor bir karar. Ama crv premiumda da yeterli donanım var. cam tavan ve qq deki elektronik donanımlar pek yok. Tasarım olarak qq daha güzel olmakla beraber ben hondanın kalitesine daha çok güveniyorum. Ben crv yi seçerdim.
  • crv tabikide
  • CRV premium hiç de boş bir araç değil.
    -led gündüz farı
    -far yıkama(qq de yok)
    -park sensörleri
    -tek dokunuşla kapanan tüm camlar(qq de yok)
    -yağmur sensörü
    -far sensörü
    -geri görüş kamerası
    -7'' dokunmatik ekran ve navigasyon
    -dışardan anahtarla camları kapama(qq de yok)
    -ısıtmalı ön koltuklar
    -arka havalandırma(qq de yok)

Bu donanımlar gayet de yeterli. Extradan geniş iç hacim ve gayet büyük bagaj. QQ nin bagajı 400 lt olması lazım. en altta hiç bir şey koyamayacağız extra hacim ile 430 lt oluyor. Crv de ise 589 lt.
  • Bence subaru xv alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tercihte crv daha mantıklı.

• Evet ben de detaylıca özelliklerine baktım da gerekli tüm özellikler mevcut. Cam tavan çok hoş ama feragat edilebilir gibi geliyor. Genel kalite algısı olarak daha iyi bir konumu var. üstelik c sınıfı grubunda? diye biliyorum ama belki de x-trail ile mukayese edilmelidir. Ama bütçe olarak ppp qq seviyesine çıkınca crv ve xtrail de dahil olmuş oluyor. xtraili zorunlu 7 koltuktan dolayı istemiyorum.
    En yakın zamanda crv yi inceleyeceğim. Tabi tecrübeli arkadaşların bilgilerinden de faydalanmak isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda cr-v 1.6 i-dtec
    12 yıl önce açıldı
    Honda CR-V 2015 4WD REZİLLİK !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Bence subaru xv alın

Subaru xv benzinli atmosferik motor ve iç hacim olarak ne yazık ki ihtiyaçlarımın dışında kalıyor. Yoksa gerek tasarım, sağlamlık, güvenlik, 4x4 vs olarak çok güzel bir araç. Mitsubishi asx de o ayarlarda güzel bir araç.
  • Hocam Crv al.

• Qq ful donanim kullandim 1 ay kadar sirket saolsun. Belki sana bi nebze yardimim olur. Soyle ki qq ni kaportasi kartondan hallice. Cok zayif bence. Park asistanini denerken ondeki arabaya bindiriyodum birinde firladi gitti araba one. Cam tavani var ama acilmayanindan. 4 tarafta kamera olmasi cok guzel, ozellikle dusuk hizlarda ve park ederken. Eco modu kapatinca cok farkettiriyodu bide
    Tamam tipi duzgun falan ama bence o paralar verilmez qq a

• Birde araci sıkıstirirsan vites atislarda bariz hissediyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturalman3

Zor bir karar. Ama crv premiumda da yeterli donanım var. cam tavan ve qq deki elektronik donanımlar pek yok. Tasarım olarak qq daha güzel olmakla beraber ben hondanın kalitesine daha çok güveniyorum. Ben crv yi seçerdim.

Tasarım qq daha mı güzel . Muahahahahhaahhaahhaahha

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Orijinalden alıntı: naturalman3

Zor bir karar. Ama crv premiumda da yeterli donanım var. cam tavan ve qq deki elektronik donanımlar pek yok. Tasarım olarak qq daha güzel olmakla beraber ben hondanın kalitesine daha çok güveniyorum. Ben crv yi seçerdim.

Tasarım qq daha mı güzel . Muahahahahhaahhaahhaahha

hocam hakkını yemeyelim, yeni qq gerçekten çok şık. Ama herşey tasarım değil. crv de ise arka tasarım dışında göze batan bir yer yok. genel olarak o da iyi.
  • qq ler 10 bin km de bir servise gidiyor. crv yi de araştırdım biraz, o da 10 bin de bir giriyor. Bu mesele çok hoşuma gitmedi. Nissanda servis ücretleri de pahalı diye okumuştum forumlarda. crv yi tam araştırmadım.
    Hondanın servisleri nasıl acaba? Ücretleri ve tavırları?
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Crvnin standart bakimini servise sormuştum ücret olarak 550 650 arasi demislerdi. Crvde de 10000de bir bakim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Crvnin standart bakimini servise sormuştum ücret olarak 550 650 arasi demislerdi. Crvde de 10000de bir bakim.

crv servis ücretlerini googleden araştırırken şöyle ilginç bir site buldum. Doğru söylüyorsa gerçekten faydalı bir siteye beniyor ;
    http://yuzbin.net/nissan-qashqai-1-5-dci-mt/#more-282
    http://yuzbin.net/honda-cr-v-1-6-dizel/#more-835

QQ de 5 yıllık bütün maliyetler: 52.800 tl
    CRV de 5 yıllık tüm maliyetler: 47.199 tl

• manuel crv yerine, xtrial otomatik daha mantıklı olmaz mı.
  • X trial, crv den her anlamda daha iyi ona bakın bence.

edit : 7 koltuk demişsiniz o arkadaki 2 koltuk yatar vaziyette yani kullanmak zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Ekim 2015; 22:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

manuel crv yerine, xtrial otomatik daha mantıklı olmaz mı.

hocam x-trail 129 bin, crv 132 binden başlıyor otomatikleri. o kadar bütçem olsa hiç düşünmeden crv alırdım. 160 bg ve zf şanzıman birlikteliği ile mükemmel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 30 Ekim 2015; 22:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

X trial, crv den her anlamda daha iyi ona bakın bence.

x-trailin zorunlu 7 koltuklu olması hoşuma gitmiyor. qq ye bakarken x-traili de inceledim bayide. 7. koltuklar tam olarak sıfır yatmıyor. 7 kişi ile yolculuk ettiğimiz durumlarda çok daha fazla bagaj ihtiyacı doğar ki x-trail bu şekilde 130 lt civarı hacim sunuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.