Şimdi Ara

Qashqai 1.2 DIG-T LPG Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015 ya da 2016 model Qashqai 1.2 DIG-T 115 HP LPG Uyumu konusunda bilgisi olan var mı ? LPG takılıyor mu ? Takılırsa performans nasıl ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T LPG Uyumu: Kapsamlı Bir Kılavuz

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T LPG, yakıt tasarrufu ve çevre dostu sürüş arayan sürücüler için çekici bir seçenektir. Bu rehber, Nissan Qashqai 1.2 DIG-T'nin LPG uyumu hakkında bilmen gereken her şeyi kapsar.

Nissan Qashqai 1.3 LPG Uyumu

1.3 DIG-T motor seçeneğine sahip Qashqai modelleri, LPG ile uyumlu değildir. LPG uyumlu Qashqai modelleri yalnızca 1.2 DIG-T motora sahiptir.

1.2 DIG-T LPG Uyumu

1.2 DIG-T motor, Qashqai'de LPG ile tam uyumludur. Nissan, LPG dönüşüm kitlerinin aracın performansını veya güvenilirliğini etkilemeyeceğini garanti eder.

Nissan Qashqai LPG Yorumlar

Çoğu sürücü, Nissan Qashqai'nin LPG performansından memnundur. LPG kullanımı, benzin maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlar ve emisyonları azaltır.

Qashqai 1.2 DIG-T LPG

Qashqai 1.2 DIG-T LPG, günlük sürüş için mükemmel bir seçimdir. Güçlü ve verimli performansı, düşük yakıt maliyetleri ve çevre dostu doğası ile öne çıkar.

1.3 DIG-T LPG

Qashqai 1.3 DIG-T motoru LPG ile uyumlu değildir. LPG uyumlu bir Qashqai arıyorsanız, 1.2 DIG-T motor seçeneğini tercih etmelisiniz.

Nissan Qashqai LPG Uyumu Nasıl?

Nissan Qashqai'nin LPG uyumu, uzman bir dönüşüm merkezi tarafından profesyonelce kurulmuş bir LPG dönüşüm kitini içerir. Dönüşüm süreci genellikle birkaç saat sürer ve aracın orijinal performansını korumak için tasarlanmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam dertten başka birşey değil o masrafi yapana kadar gidip 1.5 dizel al.

Bende var canina okusan 5.5 tan fazla yakmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candan mühendislik var ilk defa onlar uygulamış prins vsa bi bak derim.Ben de 1.2 manueli var şehiriçi 7.3 7.5 şehirlerarası 4.8 5.3 arası olduğu için gerek duymadım ha cvt deli yakar o ayrı

• LPG'cilere sorsanız uyumsuz motor yok. Ama direk enjeksiyonlu turbo bir motorsa uzak durun derim.

• lpg taktır sanayi ile tam uyumlu olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Fabrika verilerine göre cvt ile manuel aynı yakıyor nissanda. Toyotada falan cvt daha düşük. Neden deli gibi yaksın cvt? Cvt den daha ekonomik şanzıman yok benim bildiğim. Araç her zaman en ideal devrinde kullanılıyor ve tüketim minimumda haliyle. Corolla falan 3bin devirde 160'la gidiyor güç gerekmediğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Fabrika verilerine göre cvt ile manuel aynı yakıyor nissanda. Toyotada falan cvt daha düşük. Neden deli gibi yaksın cvt? Cvt den daha ekonomik şanzıman yok benim bildiğim. Araç her zaman en ideal devrinde kullanılıyor ve tüketim minimumda haliyle. Corolla falan 3bin devirde 160'la gidiyor güç gerekmediğinde.
    Toyota ile nissanın cvtsi farklı bildiğim kadarıyla.Toyotaya lafım yok bu arada hem sorunsuz hem de ekonomik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG takılır. Prins VSI 2.0 DI. Bu araca lpg taktıran fazla yok. Yakıt tüketimi makul seviyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.