Şimdi Ara

2018 Model Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nissan ile uzlaştım, en azından uzlaşma için gerçekten hem ben hem de Nissan makul gayreti gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanersayar -- 6 Kasım 2018; 17:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Bu motordaki sorun 2015ten sonra giderildi diye biliyordum demekki giderilmemiş. Nissan qashqai için 1.3 turbo benzinli motora geçti ama Türkiye ye henüz gelmedi. 1.2 ile ilgili daha birçok vakayı şikayetvar da okuyabilirsiniz siz ne ilk ne de sonsunuz. Gerçekten üzücü bir durum umarım mağduriyetiniz giderilir

• Nissan Renault ya da diğer Avrupa markalarına güvenmiyorum bu konularda. Peugeot opelin de turbo motorlarında çok arıza duyuyorum. Tsi lerde arıza yaşamayan nadir. Motor konusunda bir numara dediğimiz hondada bile sıkıntılar oluyor. Eski kalite yok. Geçmiş olsun ama motor değişimini bence çok büyütmeyin. 5-6sene önce sıfır Honda motorumun başına gelmişti aynı şey, henüz 3bin km deydi. Sonrasında sıkıntısız kullandım. Arabamda da aynısı olsa yine sorun etmezdim. Diğer türlüsü daha sıkıntı bence. Motorunuz yenilenmiş oldu, yeni motor muhtemelen iyileştirilmiştir. Sorun yaşamazsınız umarım.

• Çok geçmiş olsun şeyi merak ettim hiç belirtileri olmadı mı araçta daha önceden rodajı nasıl geçirdiniz turbo benzinli araç kullanma ile ilgili kurallar,arada yağını suyunu hiç kontrol etmediniz mi bir sıkıntı var belki fabrikasyon ama uzun yola çıkaimadan önce baksaydınuz keşke umarım hakkınızda hayırlısı olur zor durum bendw dw 1.2 var 15bin kmdw ayda bir yağına suyuna bakarım geçmişten gelen titizlik

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanersayar -- 6 Kasım 2018; 17:7:7 >
  • tanersayar T kullanıcısına yanıt
    Babadan kalma 98 model Kawasaki vulcan var. Motosiklette benzin göstergesi yok ama yağ lambası var.

Çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı.

• tanersayar T kullanıcısına yanıt
    Eski Megane 2 1.5 Dci aracımızdada yine tatil yolunda (Hepte tatil yolunda ıssız yerlerde oluyor bu abukluklar) Motor yağ pompalamayı kesmiş ne hata verdi ne uyarı verdi. Silkeleme yaptı durdu. Bidahada çalışmadı. 101 binde bozuldu araç. Yenılmıyorsam reno o zaman 100 bin km garantisi veriyordu. O zamana kadarki bütün bakımları yetkili servisinde yapılmasına rağmen ne yardımcı olundu ne de mahkemeden bi sonuç alabildik. değeri 35 bin tlydi heralde o zamanlar. 4 bin tlye motor yapılıp 16 bin tlye sattık. Öyle böyle zarar ettirmedi o araç bize.

Çok geçmiş olsun ayıplı mal davasından bi sonuç çıksa bile çok uzuyor. Motoru yaptırıp kullanmak en temizi şuanda. Sıfır sandık motor. Ancak servis geçmişine bakan adam için sinek küçükte olsa mide bulandırır. Ben motoru değişmiş aracı almazdım şahsen şu kadar yeni araçta ama 10 yıl sonunda çokta bi önemi olmayacaktır 2. elde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun fakat büyük bir talihsizlik sizinki. Arkadaşımda da aynı araç var hatta rengi bile aynı. Şu ana kadar tıkır tıkır kullandı. Bir anda olup biten bir süreç sonuçta. Bence aracınızdan soğumadan kullanmaya devam edin. Unutun gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanersayar

....
    Eski araçlarda sadece kırmıZı yağ lambası vardı. Bu yağ bitti yarım lt kaldı demek. Yenilerde hem sarı hem kırmızı var. Sarı az eksildi demek. Sandık motor takılan aracın değeri düşmez. Tekrar sandık motor takılırsa bilmem kaç ay içinde o zaman değişim talep edebilirsin.

• geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.