Şimdi Ara

Qashqai j11 Hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arka hoparlörler patladı sanırım pörtlek bir ses çıkıyor hatta birden fazla patlak var sanki sevimsiz bir ses oluyor tizlerde sanırım özellikle

Ses sistemi tesisat falan merakım yok dümdüz güzel temiz ses versin derdindeyim sadece

Ama değiştireceğiz madem f/p en mantıklı seçim için burada danışmak istedim bilgili arkadaşlara

Qashqai 1.3 dgit 2020 J11 kasa araç orijinal teyp var üzerinde. Araştırdığım kadarıyla hoparlör ölçüsü 16 cm sanırım ön de arka da

Bu ürüne ulaştım, acaba orijinali bu mudur? veya bunun yerine şunu alsan dediğiniz bir alternatif ne olur? Şimdiden teşekkürler

www.hepsiburada.com
    Otovista Juke Kapı Hoparlörü 16 Cm. Orijinal (281563SG0A) Fiyatı
    https://app.hb.biz/mngeaBQQriOC

• Önceki aracım için tavsiye almışım 6 yıl önce 16 cmmiş o da, Sony XS-FB163E önerilmiş taktırmıştım ve fena değildi

Pioneer TS-1610F gözüme çarpan diğer model

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136632652

@ecrasniann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 31 Aralık 2024; 0:18:29 >
  • ManuaL kullanıcısına yanıt
    amfi vs olmayacaksa ben orjinal takın derim. sökmeden ve sipariş vermeden öncesinde kapı döşemesini söküp testini yapın. önerim amfi vs olmayacaksa orjinal kendi fabrika çıkışlı hop takın.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Orijinal hoparlörünü temin edebileceğim güvenilir bildiğiniz bir yer var mıdır?

• ManuaL kullanıcısına yanıt
    nissan servisleri
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Oradan başka hocam, orada muhakkak vardır  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz Hoparlör Ölçüleri ???
    12 yıl önce açıldı
    Megane II Hoparlör Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.