Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (785. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.064
Cevap
291
Favori
1.835.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar.

Mazot filtresinin değişeceğini söylediler ama bakım paket olarak yazılmış detayları iş emrinde bulunmuyor. Muhtemelen dediğiniz gibidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan / Qashqai / 1.6 dCi / Platinum Premium Pack / HATASIZ BOYASİZ HASAR KAYİTSİZ 1.6 DCI OTOMATİK CAM TAVAN 2017 sahibinden.comda - 1010693040

bu araca bakıyorduk 1.6 dCi Platinum Premium Pack yazmış donanıma ama multimedya ekranı yok.bu donanımda olması gerek değil mi? bunun dışında araç için yorumlarınız nedir

• gardıropfuat kullanıcısına yanıt
    Bu araç skypack, platinium premium pack değil. İlan yanlış listelenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Yakın zamanda Qashqai araç İÇİN yaz lastiği alan var mı? Fiyat performans olarak bridgestone turanza T005 ile Nokian wetproof arasında kaldım. Ebat 215 65 16. 2013 +2 araç İÇİN 4 tane yaz lastiği alacağım. Kışlık var zaten Nokian wrD4 memnunum ama yaz geldi.
    Araç üzerinde gelen lastiklerden bir takım daha almıştım ama artık değiştirmek istiyorum.
    Brigestone düzeler HP soort iyi lastik ama çok ses yapıyor ve sertti.
    Saygılar.

• Merhaba

2016 Model 1,2 Dgit Skypack Xtronic Limited Edition paket qasqai alıyorum

ama bu Limited Edition paketle ilgili hiçbir yerde bir bilgi bulamadım

sadece bu paketin bağımsız arka süspansiyonlara sahip olduğunu okudum kullanıcı yorumlarında, başkada bilgi yok.

Kullanıcı kitaplarınıda indirip baktıp hiçbir yerde limited edition diye bir paket geçmiyor, ilan sitelerinde de zaten böyle bir paket görünmüyor.

Türkiyeye özgü bir paketmiydi bilmiyorum açıkcası, bununla ilgili bir bilgide yok.

Nissan türkiye ye mail attım, globale yazmak için baktım ama ülke distribütörlerine yönlendirdiğini gördüm.

Limited edition paketi ile ilgili bir kaynağı nereden bulabilirim.

Selamlar

• Difüzör almak isteyenler kaçırmasın derim. Hem de 2 li ön ve arka takım difüzör.

Arkadaşlar merhabalar. Aracıma ön-arka difüzör takım aldım. Oldukça memnunum. Bunun tekini bu fiyata satan birçok yer var. ŞU AN ANLIK İNDİRİMLE DAHA DA UYGUNA GELİYOR 👍 540 tl den 525 e düşüyor. Almak isteyen elini çabuk tutsun stok az gösteriyor. Düşünenler olur diye paylaşayım dedim. 😉Montajı oldukça basit. Yapıştırıcı kısımları var. Vidalar da mevcut içerikte. Almayı düşünen varsa ürünün N11 linki burada :

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

• albea2002 A kullanıcısına yanıt

3 de uygun değil. kmlere bakmıyor musunuz*

• Ben hep sahibinden olanı tercih ederim.

• albea2002 A kullanıcısına yanıt

Karışmak gibi olmasın ama öncelikle siyah almam çabuk kirlenir yıkaması dert. Zevk meselesi tabi siz seviyorsunuz sanırım.

Mazot fiyatları Rusya Savaşı'ndan dolayı ekstra articak. Benzin 20 iken mazot 24 dü bir ara. İleride daha da kötü olabilir. Benzinli araç tercih ederdim şahsen. Km de daha düşük olur

• Arkadaşlar merhaba ,

Hanıma dizel otomatik qashqai bakıyorum

2017 üstü facelift istiyorum

Fakat araçla ilgili hiç bilgim yok ,bir kaç soru sormak isterim , yardımcı olandan Allah razı olsun.

1.) şanzıman sıkıntılı mı? Cvt sanırım … pek problemli değil diye biliyorum

2.) bildiğim kadarıyla reno motoru , pek sıkıntılı değil ama kronik problemi varmı?

3.) koltuk ısıtma hangi modellerde var, hangi paketler tutuluyor?

4.) arka süspansiyon torsiyon mu bağımsız mı?

5.) triger kaç km de değişiyor

6.) kronik problemleri nedir

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1-) ilk çıkan 2014 lerde bir sure oldugu soylenıyor fakat ben 76bın km deyım herhangı bır sıkıntı yasamadım,Yaşayan arkadaşlar yazabılır

2-)Evet renault motoru oldukca ekonomık ve performanslı.Tek kronik problemı mercedeslere takılanda bıle olan bir bolgeden yag sızıntısı yaklasık 2-3 bın TL ye cozulen bır konu ben gibi bazı arkadaslar garantı dolmadan servısde ucretsız yaptırmıs olabılır

3-)Platinium premium modellerde olması lazım

4-)torsiyon

5-)Zincir var omurluk denır ama omurden kasıt yaklasık 160k dir

6-)Benım gordugum cam tavananın motor tarafından bir tıkırtı gelıyor( servise yaptırdım uzretsiz)baska birsey yaşamadım yaşayan arkadaslar varsa yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eynipa -- 22 Nisan 2022; 12:47:9 >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt

2019-2021 modeller şanzıman CTV değil -motor Megane'da halen kullanılmakta olan 1.5 Blue DCI ıslak EDC veya 1.33 TCe benzin ıslak EDC

Aynı motorlar şanzımanlar 1.5 DCT mercedes GLA da kullanıldı sorunsuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 22 Nisan 2022; 12:59:22 >
  • mastor1 kullanıcısına yanıt

1.3 lerde Yağlı dct var dizelini bilmiyorum.

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt

dizel de yağlı

• guvenxoca kullanıcısına yanıt
    • önceki aracınız nedir? bilemiyoruz ama öyle çok premium bir araç beklemeyin.
    • CVT eh idare eder. 1.6 dizeli çok güçlüdr. CVt onda iyi performans gösterir.
    • motor 1.3 gayet iyidir. Zaten bu zamanda da dizel alınmaz gari
    • koltuk için paltinyum paket
    • qashqai'den bağımsız süspansiyon olmaz. 4x4 lerinde var.
    • Triger için aşağıdaki videoyu seyredin. kanala üye olursanız iyi olur. Kanal sahibi qashqai avaresidir.
    • kronik problemi çoktur.

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###Taner Aydınyoutube
    ● FaceBook QASHQAI J12 YENİ KASA Sayfası ► https://www.facebook.com/groups/2457598584561251/ Aracınızın ruhsatında yazan motor tipine göre eksantirik mili tahriği hakkında bilgi vermeye çalışacağım yani hep sorduğumuz soru arabamın trigeri kayışlı mı zincirli mi? Kayışlı ise ne olur? zincirli ise ne olur? Avantajları nelerdir? Arıza belirtileri nasıl başlar?
    https://www.youtube.com/watch?v=5hni8fVrrkc&feature=youtu.be

• 1.3 2019 kasalarında kronik problemleri var mı acaba ? Makyajlı kasada iyilestirmeler olur genelde.

Kıyaslayarak olursam Bmw X1 ile arasında kalite farkı çok belli olmuyor + larıda eksileride var.

Şehir dışı 5.5 yakıyor 1.3 120 ile gidersem otobanda. Daha yavaş gitsem 5 litreye düşer.

şehir içi kullanıma göre İstanbul ici 7-9 litre arasi. benzin mazottan ucuz.

Savaş devam ettikçe fark dahada articak. Benim dizelim olsa satardım.

• tayfun91 T kullanıcısına yanıt

@tayfun91 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

1.3 2019 kasalarında kronik problemleri var mı acaba ? Makyajlı kasada iyilestirmeler olur genelde.

evet var.

Kıyaslayarak olursam Bmw X1 ile arasında kalite farkı çok belli olmuyor + larıda eksileride var.

Aradaki farkları size 1 gün anlatırım. Mukayese etmek bile X1 e ayıp olur.

Şehir dışı 5.5 yakıyor 1.3 120 ile gidersem otobanda. Daha yavaş gitsem 5 litreye düşer.

şehir içi kullanıma göre İstanbul ici 7-9 litre arasi. benzin mazottan ucuz.

Şehir içi 10 litreden aşağı düşmez. Dizel bile 6.5-7 litre. Ancak 1 litre dizel ile benzine göre %30 daha fazla yol alırsınız.

Savaş devam ettikçe fark dahada articak. Benim dizelim olsa satardım.

evet doğru

• X1 de android oto yok navigasyonu internete baglayamiyorsun. Telefon tutacağı kullanman gerekiyor komedi.

Amortisör sertliği benzer. Run flat lastik kullanıyor biraz ondan kaynaklı.

Direksiyonu daha sert park ederken zor oluyor. Güvenlik açısından bu yeni kasa sınıfının en güvenlisi seçildi.

X1 in bakım maliyetleri balatalari balata sensörleri aşırı pahalı.

2019 model ful paketten bahsediyorum.

+ Yanları daha çok tabi aynı fiyat olsa bende X1 alırdım :D ama kesinlikle degicek bir arabada değil.

Şehir içi 10 kısa mesafe yokuş çık in yaparsam olur. Servisi fabrika verisi +2 litre fazlası yakar olarak kabul ediyor.

• arkadaşlar yeni kasa tekna modelini alsak multumedya ekranını sonradan taktırabiliyormuyuz acaba? yeni kasa için bir bilgi bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.