Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (804. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.090
Cevap
293
Favori
1.839.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı vw den geçiyorum tedirginlik var çarşamba teslim alacağım nasipse.. Allah kaza bela vermesin..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GkN_CyBeR G kullanıcısına yanıt

Amin hocam hocam cümlemize inşallah. Bende cuma gibi alırım nasipse.

• Bende 2024 skypack 1.3 dig t almak istiyorum ve şu anda araştırma aşamasındayım. İstanbul İzmir birçok bayiden fiyat aldım ama İstanbul ile çok uçurum var İzmir bayileri arasasında.Bana tavsiye edebileceğiniz bir bayi var mı fiyat açısından?

Bir de kullanan arkadaşlarımdan yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı gerçek kullanıcı verileri

• K Tepretoğulları 1860. Tavsiye ederim iletişimleri iyi.

• GkN_CyBeR G kullanıcısına yanıt

Yardımlarınız için teşekkür ederim fakat araç takasıda yapacağım bayi takas fiyatı olarak tüm Türkiye deki bayilerden neredeyse daha az fiyatla değer biçti. Aradaki rakam oldukça yüksek çıktı başka bayileri de arayacağım

• vemirhor V kullanıcısına yanıt
    Araç takası sıkıntılı iş hocam kime sorsam fiyatı öldürdü kendim sattım sonunda. Siz de öyle yapın 900 verdikleri aracı 1065 e sattım.

• Son kasada bagajı kapatırken bagajın içindeki kapatma düğmesine bastığımızda bir uyarı sesi çıkıyor. Keza açarken de öyle. O sesi kapatabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar normal kullanımda trafikte ve uzun mesafede ortalam 7.5-7.7 diyebilirim. Agrasif kullanımda bu rakamlar artar. Uzun yolda biraz daha düşer…

• Bende aracı İstanbul dan aldım. Ankaraya 6.0 lt ort ile geldim. Rodaj da olduğu için 80-110 ort ile yormadan geldim. Yakıt normal

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

Kaç kmde araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda aracımı takas verip bayide öldürmek yerine 1050 takas fiyatı verilen aracımı 1150 ye sattım. Sıfır 2024 model yeni kasa 1.5 e-power İstanbul Yüzbaşıoğlu ndan aldım.

İzmir de yaşadığım için ilk yolculuğumu İstanbul İzmir arası ortalama 120-140 km hızlarla yaptım ortalama yakıt tüketimim 7,2 litre çıktı. Aslında ilk aracı aldığımda 1020 km geri menzil varken şu anda bugün yakıt alacağım ve 700 km anca yaptı sanırım bunda uzun yolda kullanmanın etkisi oldu. E power araç kullanan arkadaşlarım varsa bir kaç sorum olacak bana yardımcı olabilirlerse sevinirirm

Hayırlı olsun . Hangi paket ve kaça aldınız acaba ?

• eynipa E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, SKYPACK 2070 TL

• Arkadaşlar merhabalar

Babamın 2014 model 1.5 dizel Qashqai aracı var. Bu sabah çalışmadı. Ustama gösterdim. Akü dedi. En iyi performans hangi Aku verir. Bir de start stop özelliği illa olması geriyor mu? Araç start stoplu.

Şimdiden teşekkür ederim. 🙏🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memomur -- 7 Ocak 2025; 17:16:47 >
  • Selamlar,

Yarın Qashqai aracımı teslim alacağım. Mobil app'i yükleyip incelemek istedim. Fakat üye ol vs yok. TCKN girince de bulunamadı diyip hata veriyor. Ne yapmak lazım, nasıl kullanılır bu uygulama ?

• Randy Blythe* kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ruhsattaki bilgilerle birlikte serviste ya da müşteri hizmetlerine ruhsat ve kimlik fotoğrafı göndererek kayıt yaptırabiliyorsunuz.

• memomur M kullanıcısına yanıt

Start stop uyumlu akülerden alman lazım ben VARTA marka almıştım daha önceki aracıma ama bunun takıldıktan sonra kodlanması lazımmış ve sonrada sistemde görünen hata kodlarının silinmesi yoksa araç belli bir zaman sonunda akü dolu olsa bile START STOP HATASI diye ekranda hata veriyor(bende öyle oldu)

Az önce uygulamayı yükledim ve TC kimlik girince otomatik olarak kod geldi telefonuma ve bu kod ile giriş yaptım. Eski satmış olduğum aracım ve yeni aldığım aracım her ikisi de görünüyor. Kayıt yaptırmadım ben.

Belki eskiden kaydınız olduğu içindir. Ya da benim bilgilerim eksiktir sistemlerinde belki ama bende TC kimlik no girince hata vermişti. Dediğim şekilde hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibaltaci90 -- 10 Ocak 2025; 9:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.