Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.082
Cevap
293
Favori
1.838.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LPG li benim aracım az yakması imkansız :) Hondayı satma nedenim 100 ü geçtikten sonra içeri çok ses alıyor ama suv araçlarda da genelde içeri ses alma sorunu var sanırım.. Bir de atmosferik motor olduğu için kıvrak bir araç değil ne yazık ki bu 2 sebepten ötürü satma kararı aldım. Satmışken de daha yüksek ferah bir araç almak istiyorum. Bütçeme en yakın duran 1.3 skypack oldu o yüzden..

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

Lpglide olsa çok yakıyorlar diye biliyorum. Qq şehir içi ortalama 9 uzun yolda 120 ile gidersen 6 litre yakıyor. Honda uzun yolda LPG avantajından daha uygun olabilir ama şehir içi çok yakıyordu duyduğuma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 22 Temmuz 2024; 7:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt

haklısın hocam uzun yolda honda lpg de şu an 1.8 lira yakıyor km de. Ama şehir içinde 2 katına çıkabiliyor.

• Merhabalar yeni kasa skypack benzinli yarı hybrid araç aldım eski aracımı parkederken önce N ye alıp park frenini çekiyor sonra da P ye alarak aracı kapatiyordum bayi cvt sanzimanda böyle yapmana gerek yok hatta autohold konumundayken stop tuşuna bastığında otomatik olarak el frenini çekiyor ve araç P konumuna geliyor dedi denedim öyle de oldu gerçekten ama gene de bir önceki araçta sanziman da sorun yaşadığım için tereddutteyim eski usule devam mı etmeli yoksa bayi nin dediği gibi rahat mı olmaliyim

• Selamlar herkese, 2023 model qashqai aldım ama bir tanesinin jant göbeğindeki kapak yok. Nerede aradıysam birebir aynısını bulamıyorum. Benzer bir sorun yaşamış, çözebilmiş biri var mıdır acaba?

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
  • Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yeni makyajlı kasa Qashqai aldım. Platinum Premium 4x4 modeli. (e-power değil)

Fakat bir sorum olacaktı.

360 kamera kısmında bir alt paketleri incelerken "camera" tuşuna basınca yanda ki küçük ekranda aracın ön, sağ taraf, sol taraf ve arka olacak şekilde hepsinin görebiliyordum. Ancak benim aracımda sadece yukardan görünüş ve bir kez kamera tuşuna basınca da sadece sağ taraf görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler. İyi günler

*Ayrıca bir whatsapp grubu var ise ben de link alabilir miyim?

• arkadaslar herkese selamlar 2022veya 23 j12 yeni kasa 1.3 4x2 alamayı dusunuyorum yalnız bu kasaların hepsınde park sensoru sorunumu var

kullanan arkadaslardan bilgi rica ediyorum

• Arkadaşlar Qashqai alma arifesi deyim.Epower değil de benzinli seçenek için düşündük.Benzinli olanlarin hepsi hafif hibrit mi aynı zamanda.Bir de şuan bayide olan qashqailer hepsi makyajlı kasadir degilmi.Kalkip bize eski kasa vermesinler de. Sorduğum birkaç bayi designpack var dedi.İstanbulda skypack bulabileceğim bayi bilen varmı. Araç için tavsiye edermisiniz.Yardimci olursanız sevinirim.Simdiden teşekkürler. BİR DE kadran designpackte eski tip mi hayalet- digital gibimi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ,arkadaşlar WhatsApp linki alabilirmiyim bende teşekkür.

• Arkadaşlar qashqai kulübü neden bu kadar sessiz kimse bişey paylaşmıyor yazmıyor.

• DR ARER kullanıcısına yanıt

Sorunsuz, sıkıntısız kronik arızaları pek olmayan araçlar bunlar, muhtemelen ondandır :)

• Merhaba

Aracımı satıyorum. Bilginize.

• Ege.. kullanıcısına yanıt

Herkes keyfine mi bakıyor diyorsun :) whatsapp grubu varsa dahil ederseniz sevinirim .Makyajlı kasa 1.3 motor platinum araç sahibi olarak aranıza katıldım.

• Güncel kasalardaki hız limitörü uyarısı nasıl kapatılıyor bilgisi olan var mı?

Kemer takılmamış gibi ötmesi rahatsız ediyor açıkcası, Satış danışmanı kapanmaz fln dedi ama çözüm bulan var mıdır?

• Merhaba,
    Makyajlı kasa QQ premium aldım. Şimdi fark ettim üstteki sensörlerin olduğu kutunun kapağı tam kapanmıyor. İttiriyorum giriyor ama geri çıkıyor. Tık deyip giriyor ama geri çıkıyor. Bir şeyler kasıyor mu diye detaylıca inceledim ama pek bir şey göremedim. Arayıp götüreceğim baksınlar ama basit bir şeyse veya daha önce yaşayan oldu mu bir sorayım dedim.

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• torice T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam. Facebook kullanıyorsanız Qashqai grubu var, orada daha çok etkileşim ve paylaşım var bilginize.
    Sağlıkla huzurla kullanın inşallah.

• Ben de makyajlı kasa Platinium model alarak aranıza katıldım. 10 gündür deneyimliyorum aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 8 Ekim 2024; 16:39:3 >
  • FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Platinium paketmi yoksa en dolusu Platinium Premium'mu?

Kaça aldınız acaba? Aynı dönemde 50 bin TL civarı fazlaya alanlar olmuş, FB grubunda da tartışıldı bu konu.

Yakıt tüketimi nasıl ve araçtan memnun kaldınız mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kusura bakmayın yanlış yazmışım (yazdığımı düzeltiyorum) benim aldığım araç Platinium paket. O dönem Platinium Premium baktığım için yazarken yanlış olmuş. 300-350 bin civarında fark olduğu için Platinium paket aldım.

Yakıt tüketimi için henüz bir şey diyemiyorum 2. depoyu yeni doldurdum ancak biraz daha zaman geçince düşüncelerimi aktarırım. Genel olarak araçtan memnun kaldım ilk defa Japon markası satın aldım. Özellikle direksiyon üzerindeki düğmelerden bu kaliteye yakışmayan, istenmeyen sesler geliyor. Onları da garanti kapsamında çözerler diye umuyorum.

• FatalERROR! kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun. Onlar bi şekilde çözülür, Vag grubunda 0 km aldığı aracı yazılım problemlerinden dolayı kullanamayıp servisle, genel merkezle cebelleşenler var malesef.
    Sağlıkla kullanın inşallah.

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.