### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (802. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhabalar 2019 1.2 skypack otomatik Qashqai sahibiyim yurtdışı test videolarında araçta Auto hold tuşu olduğunu gördüm bunu İstanbul'da takan bir yer var mı benim tahminim sadece tuş ve soket girişi ile entegre ediliyor ayrıca 1.3 motorla birlikte aynı ekrana android Auto ve car play geldi yine bir videoda parçayı takarak o kişinin ekledigini gördüm bunu da aynı şekilde yapacağımız yer neresidir ?
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun egea da var atmosferik olduğu için kıvrak değil araba bu eksikliğini çok hissediyorum… :) ben de egeayı satıp qasqai almayı düşünüyorum 2025 yılında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar herkese, siz Qashqai üyelerine bir sorum olacak. 2019 Model 1.3 Nissan Qashqai Skypack sahibiyim. Bu araçla ilgili termostat problemleri yaşayan oldu mu? Termostat housing'i patlatma durumu var ve başıma geldi. Motora rektefiye yapılmadığı için yeni sandık motor takıldı. İngiltere'deki qashqai forumlarında bu konu ciddi tartışılır olmuş.
-
Yaptırdınız mı, sonuç ne oldu.
-
Arkadaşlar merhaba şu sıralar 2022 model Qashqai 1.3 DIG-T Platinum Premium paket arac bakıyorum 1700 bandında fiyatları ne dersınız tavsıye edermısınız?
-
km yüksek değilse alınabilir fiyat 2024 sıfırı 2400 civarı ama bütçeni biraz daha arttırabilirsen 1950 civarına 2024 sıfır skypack satıyodu bayiler kampaya vardı.
-
2 milyon civarına 2024 makyajlı sıfır km. Platinium paketi imkanlarınızı zorlayıp alabilirsiniz bence daha mantıklı olur.
Platinium pakette gayet dolu ve yeterlidir bana göre. Hakkınızda hayırlısı, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Arkadaşlar merhaba 2016 model qashqai platinium premium pack aracım var. Ön camı çatlak olduğu için değiştirmek istiyorum. Özel bir serviste orjinal cam için 22 bin tl, dora glass marka cam için 6.300 tl(kalibrasyon hariç), ithal cam için(kalibrasyon dahil) 10 bin tl fiyat aldım. Bir cam ustasi aracimin donanımından ötürü mutlaka orjinal cam taktırmam gerektiğini aksi takdirde sıkıntı yasayabilecegimi hatta asla düzen tutmayacagini söyledi. Orjinal takilmazsa surekli hata alirsin dedi. Bu yüzden kafam karıştı. Orjinal cama 22 bin vermek de istemiyorum. Dora glass için gayet iyi yorumlar okudum fiyatı da gayet uygun. Fakat dora glass için fiyat veren yer cam değişimi sonrası kalibrasyon gerekebilme ihtimali olduğunu ve bunu dışarıda yaptırmam gerektiğini söylediler. Sizce ne yapmalıyım? Kafam baya karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 2 Kasım 2024; 0:31:43 >
Anadolu bölgesinde işini iyi yapan servis önerisi olan varmı
Özel servis soruyorsanız bostancı sanayide Vizyon Nissan vardı. Eskiden Juke götürüyordum. Garantisi bitince yine oraya baslarim
Hocam 22 bin ona vereceğinize neden orijinal cam degisimli kasko yaptirmiyorsunuz ? Yılda bir cam değişimini tramere sokmadan hatasizlik bozulmadan değiştiriyorlar zaten.
Benim aracım visa paket olduğu için yan sanayi cam taktırdım olimpia. Camdan memnunum ama işçilik muhtemelen iyi olmadığı için cam kenarlarindan daha çok rüzgar sesi geliyor. Gelin kenarlarını dolduralım iyice dediler ama vakit bulup gidemedim
Hocam kaskom var fakat kasko kabul etmiyor. Çatlak aldığımda vardı eski hasar olduğu için ödemiyor kasko.
Merhaba arkadaşlar. 1.3 skypack 2024 makyajlı kasayı alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili deneyimlerim iyi ancak tek bir sorun; arabanın sağ arka tarafından bozuk yollarda(dümdüz olmayan herhangi bir yolda) tıkırdama sesi geliyor. Bu ses beni çok rahatsız etmeye başladı. Bugün aracı aldığım yerdeki servise götürdüm oradaki usta "abi bununla ilgili bir bülten vardı bi civatayı sıktım düzeldi" dedi ama arabayı aldığımda tekrar o sesi duymaya devam ettim. Servis mesai saati bittiği için de geri götüremedim. Bu sorunu yaşayan, çözüm bulan birileri varsa bana yazabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 6 Kasım 2024; 16:37:26 > -
Kıymetli forum üyeleri,2024 model sifir yeni kasa nissan qashqai 1.3 dig t sypack hafif hibrit araç satın aldim.Arac yaklasik 2000. km'lere gelince fren pedalina basinca asiri tiz bir ses cikartmaya basladi.adeta ciyaklma sesi gibi ve cok rahatsiz edici.Servisle iletisime gecildi balata temizligi yapildi fakat ses ayni sekilde devam ediyir.Nissan musteri hizmetleriyle gorusuldu 2023 sonrasi icin cokca sikayet aldiklarini bir parca uretilecegini soylediler ama siz cokta umutlanmayin denildi.sorunun neden kaynaklandigi bilinmiyor.balatalarin kalitesiz bir balata olarak sifir nissan qashqai araclara konuldugumu yoksa balatadan kaynakli olmayan kronik bir sorunmu oldugu belli degil.konu ile ilgili balata degistirip yeni balata taktiran yada bu sorunu yasayan ve cozen nissan musteri hizmetleriyle gorusup yada servis kanaliyla sorununu cozen oldu mu?sifir aracta kafayi yemek uzereyim.jant kapaklari delikli olmadigi icin balata tozunun atilmadigini iddia edende var.konu ile ilgili yorumlarinizi paylasimlarinizi bilgi ve dseyimlerinizi lutfen paylasirsaniz sevinirim ne yapacagimizi sasirdik.nissan markasi sahip cikmiyor musterisinin sorununa.lutfen sorunu yasayan cozen yetkili servisle yada nissanla gorusenler gonderiye yorum yapsinlar cok rica ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar. Konu hakkında fikrim yok, ancak Facebook Qashqai grubunda çözüm bulma şansınız olabilir, orası daha aktif ve birçok kullanıcı var, sıkça paylaşımlar istişareler yapılıyor. Sağlıkla huzurla kullanın inşallah.
Geçmiş olsun. 2020 qahqaim var servise sormuştum yeni kasa güzel duruyor geçsem mi diye. Kronik balata sorunu var eski modeller daha sorunsuz demişti. Çok şikayet varsa çözüm bulunur elbet
Benim 2800 km aracımda da bazen balata sesi gelmekte. Araç 2 aylık bile değil.
-
Merhaba. 2024 1.3 cvt hafif hibrit platinum paketle bugün itibariyle aranıza katıldım ben de. İlk izlenimlerim güzel. J kasa astra dan geçiş yaptım. Kalite farkı inanılmaz yüksek. Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 17 Kasım 2024; 21:33:29 >
Apple carplay var mı platinum paketlerde? Ben bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X