Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (803. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.055
Cevap
291
Favori
1.834.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Var. Eğer Bluetooth ile sadece ses ve telefon görüşmesi oluyorsa. Hem telefonda hem de multimediada carplay i açmanız gerekiyordu sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Peki Manuel vitesi kullanırken tekrardan otomatik moda almayı nasıl yapıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt

Hangi bayiden aldınız kaç para ödediniz araca.hayırlı olsun.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Florya bayiinden 2050 tl'ye geldi.

• Arka kapılar için açıp kapanabilir güneşlik arıyorum var mı önerisi olan?

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı sıfır aldığımdan beri var. Satacam gitsin vavacarsa. Uğraşsınlar.

• grkn.bzn kullanıcısına yanıt

Aynı sesten ben de çok rahatsızım. Çözümünü bilen var mıdır acaba?

• Arkadaslar merhaba kusura bakmayın daha önce sorulduysa yeni makyajlı kasada trafik levhaları hız limiti uyarısı kalıcı olarak kapatılabiliyor mu oldukça can sıkıcı geldi bana test sürüşü sırasında biliyorsunuz Türkiye'de malum bir sürü 100 km ile gidilen yolda 50 km hız limitleri var bir de yine bu kasayı alıp da ön kol dayamayı herhangi bir şekilde öne doğru uzatmayı başarabilen var mı dışardan modifiye vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shungodai -- 3 Aralık 2024; 2:47:12 >
  • arkadaşlar bir de yukarıda bahsedilen balata ses sorunları sadece benzinli mild hybridlerde mi var yoksa epower alanlarda da yaşayan oldu mu?

• shungodai S kullanıcısına yanıt

Kalıcı kapanmıyor, ama 2 düğmeye basarak devre dışı bırakabiliyorsunuz. Her seferinde aynısını yapıyorum, keza Start Stop'u da düğmesinden kapatıyorum.

• 2024 Hibrit kullanan arkadaşlar bir depo benzinle kaç km gidiyorsunuz? Ve aracınız kaç km'de? Bizimkinin ortalama yakıt tüketimi fazla ama km arttıkça oturur diye umuyorum.

• Di Zetemeno kullanıcısına yanıt

Yeni araçlar rodajlı diye biliyorum o yüzden zor düşer yakıt

• Herkese merhaba,

Qashqai yeni kasa 1.3 benzinli epower olmayan skypack bayiden alma aşamasındayım. 4 yıldır civic eco lpgli kullanıyorum, yılda 15 bin km civarı yapıyorum aslında çok değil ama genelde şehir içi dur kalklı trafikte kullanıyorum (Örn: ortalama hızım 20-25 km civarı bu km de) bu sebeple bilgi almak istedim. Sizce yakıt üzer mi böyle sık trafikli yollarda? Klasik bir benzinli kadar yakması dert değil ve tabi ki LPG li veya full hibrit bir araçla kıyaslamıyorum ama dengi benzinli araçlardan bariz fazla yakar mı bilmek istedim.

İşin aslı 3008 allure hibrit 1.2 ile qashqai 1.3 skypack arasında kaldım, 3008 daha büyük bagaj, yakıta etki edecek seviyede hibrit olması ile öne çıkıyor fakat qashqai ise daha performanslı ve donanım olarak çok daha dolu olması ile öne çıkıyor. Ücretleri de aynı, sizce hangisi tercih edilebilir bu durumda?

• josephist34 J kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda yaz liastiği ile 6 litre civarı yakıyor. Şehir içi 40 litre yakıtla 500 km civarı gidiyor

• josephist34 J kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aldığınız fiyat nedir qq için

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.