mann fiyatlar çok yüksek. Filtron marka nasıldır. |
### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (800. sayfa)
-
-
şu mesaj epey bilgilendirici filtron da tercih edilen önerilenlerdendi hatırladığım kadarıyla ama fark çok değilse kesinlikle mann
-
Arkadaşlar merhabalar. 2017 model 1.6 dizel otomatik sky pack paket aracım var. Şehir içinde değil ama uzun yola çıkınca çarpışma önleyici sistem hatası veriyor. Kenara çekip stop ettiğimde uyarı gidiyor. Tekrar yola çıktığımda bir süre sonra tekrar yanıyor. Bu arızayı yaşayan var mı ve çözümü nedir? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
whatsup linki rica edebilirmiyim
WhatsApp linki rica edebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece bu çubuga 5bin mi dediler? Çıldırmışlar, vardır illaki çıkma bişey yapan
-
Ezbere öyle bir fiyat dediler, biz de değmez diyip uğraşmadık. Sonra arabayı satarken alacak kişiye de gösterdik sorun yok dedi helalleştik devam ettik.
-
Var mı ki whatsapp grubu. Varsa bende link rica edebilir miyim acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 2023 Nissan qashqai skypack paket aracımda korna çalışmamaya başladı. Henüz 6 aylık olmasına rağmen böyle bir sorun çıkarması can sıkıyor. Benzer problem yaşayan oldu mu?
-
Sargı arızasımı dicem ama 1 senelik araçta olmaz galiba. Direksiyonu cevirerek kornaya basın belli bir noktada cevirirken korna çalıyorsa sargıdandır. Benim 2012 aracımda bazı tuşlar çalışmıyordu. Direksiyon ceyrek tur dönünce çalışıyordu. Sargıyı değiştirdim düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp grubu için davet alabilir miyim?
-
Arkadaşlar 2020 1.3 skypack otomatik benzinli sahibiyim.. Aracımda orijinal geri görüş kamerası mevcut. Fakat geri görüş kamerasında direksiyona duyarlı manevra çizgilerim yok. Sadece sabit şekilde duran yeşil ve kırmızı çizgiler mevcut. Daha önce vardı bir anda çizgiler kayboldu. kamera v sensörler çalışıyor. turuncu direksiyona duyarlı çizgiler yok oldu. bir ayarı var mıdır? Bir de whats up grup bağlntısı alabilir miyim?
-
Cümleten iyi akşamlar 2011 1.5 dci tekna aracım var. Bayram günü turbo borusu patladı (intercoolerdan çıkıp kelebekten önceki sert plastik boru) değişimini yapıp arızaları sildirdim. Daha önceden bir kaç kez enjektör arızası vermişti sanayiye girmişken yaptırayım dedim 2 enjektörün bobini bozuk çıkmış değişildi. Şimdi ki sorunum. 1000 - 3500 devir arası absürt bir şekilde titreme var araçta motor kulaklarını kontrol ettirdim sorun yok volanttan olacağı söylendi ondanda bir sorun göremedi ustam. Yaşayan varmı neden olur. Titreşim böyle gaz basarken zorlanır gibi kapılara kadar titreten türdren bir şey. Aracın çekişinde felan herhangi bir problem yok kalkış ta felan sallama yok rolantide dalgalanma yok absürt bir titreme var sadece yaşayan oldum hiç aramızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba? Bir de şehiriçi trafikte yatık tüketimi kaç 4x4 araçta?
Merhaba, aynı ses bende de var, araç 4x4 skypack, 2023
İnce bir vızıltı sesi geliyor, aynen bahsettiğiniz gibi, arkada yolcu varken daha fazla geliyor ses,
Biraz daha takip edip servise gideceğim,
Siz sorunu çözebildiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesil977 -- 6 Temmuz 2024; 15:22:7 > -
Hocam sizin yakıt tüketimi kaç lt acaba? 4x4 ün gerçek kullanımda ne kadar fark ettiğini merak ediyorum da.
merhaba
2023 model araçlada 1.33 motorda kronik bir problem var mıdır?
teşekkürler
-
-
Arkadaşlar merhaba 2021 Honda Civic aracımı satıp 2022 model 1.3 benzinli skypack modelini almayı düşünüyorum. Tavsiye ve yorumlarınız nedir pişman olurmuyum iyi ki almışım dermiyim? Ortalama yılda 20k yol yapıyorum genelde uzun yolda kullanıyorum 3 kişilik aile aracı olarak kullanılacak.
-
Hondadan az yakar. Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X