Şimdi Ara

QASHQAİ TEKNA MI BLACK EDİTİON MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Bense tam tersini düşünüyorum.
    90-100 TL Passat, 508,A3... gibi D segment araçlara bu kadar para vermektense,
    Qasqai almak daha mantıklı. Aile kullanımına daha uygun, yol şartlarımıza uygun,daha konforlu, ve sağlam.
    Zaten QQ satışlarıda ülkemizde kimin daha akıllı olduğunun göstergesi.
    Ha bizim milletimiz sedan araç hastası. Herkes genel müdür, CEO.
    Bu araçlar aileyle birliktede kullanılacak. Bu nedenle sedanların kullanışsızlığı aileye uygun değil.

Öncelikle A3 d segmenti değil.

Ayrıca qasqhai yüksek yapısından dolayı yol tutuş için sert süspansiyona ihtiyacı vardır. Ancak d sınıfının üretilme amacı konfordur. Binin kendiniz görün.

Ayrıca passatta 600 litre bagaj varken qasqhai de 400 litre aradaki 200 litre b sınıfı bir aracın bagaji kadar. Benim bildiğim aileye bagaj lazım. Daha doğrusu bizim ailede öyle.

Bu kadar satmasınin sebebi ise millet jipe biniyor desin. Qasqhai sahibi onlarca tanıdığım var ki daha tekeri toprağa değmemiş, . Babam da bu fikirdeydi az kalsın manuel crv ye 110 bin verecekti. Passat aldık şimdi dediği şu arada ciddi konfor ve genişlik farkı var.
    kendileri söylüyor bunu
    Yanlış yazmışım. A3 C segmenti haklısınız. A4 D segmenti olacaktı.
    Evet 600 lt rakam olarak büyük gözüküyor ama o bagaja koltuk, 2 metrelik dolap, buzdolabı, kurbanlık koyun,köpeğiniz, masa yada
    İkea gibi mağazalardan alacağınız hiçbir büyük çaplı eşyayı sığdıramazsınız. O 600 lt sadece bavul için.
    QQ arazi araca demedim zaten kötü yolların, çukurlu asfaltın,kaldırımlarım bol olduğu ülkemiz için ideal.
    Benimde passat sahibi onlarca tanıdığım var ve hepsi keşke altı yüksek SUV yada Crossover alsaydım diye bin pişmanlar.
    Amcamda 100 bin TL ye Passat alma fikrindeydi gitti Dacia Duster aldı "ne iyi etmişim diyor". Bir sürü parada cebinde kaldı.

• ukubat U kullanıcısına yanıt
    Hocam buzdolabı neden taşınır arabada. Ya ileride birgün ikeadan yatak, buzdolabı alırım diye mi araba alıyorum?

Ayrıca yeni passatın altının yüksekliği neredeyse crossover kadar yüksek. Tek sıkıntı dingil mesafesi uzun olduğu için sürtme riski var.

Yada herneyse hocam dayınız ilginç bir kakafa yapısına sahip ben passat alacak imkan varken Duster alıp ailemin güvenliğini ve sürüş konforunu bozmam. Bugün 60 bine Duster 68 bine ondan çok daha dolu passat var sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obmann O kullanıcısına yanıt
    Uğraşmanın laf etmenin alemi yok.

Arkadaşlar senede 1 kez piknik için buzdolabı taşımak için crossover alıyor.
    Bizde geri kalan zamanda genişliğin ve konforun keyfini sürüyoruz

• quote:

Gidip doblo alsalar daha iyi sn
    en ideali. Bos yere öpüluyolar..
    Ayrica hocam bu forumda vw nin bi özelligini söyleyip on plana cikartirsan herkes sana cephe alir.

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Gidip doblo alsalar daha iyi sn
    en ideali. Bos yere öpüluyolar..
    Ayrica hocam bu forumda vw nin bi özelligini söyleyip on plana cikartirsan herkes sana cephe alir.

Aynen öyle. Ben vw yo savunur neden lansman fiyatından 2 bin lira indirim yaptılar. 1 haftada teslim aldım aracı.

Nissan 2 ay süre verdi 1 lira indirim yapmadı. Ne servisi var, ne başka modeli.

• O zaman orta yolu bulalım arkadaşlar :)
    Yaşam tarzına göre ihtiyaçlar da değişiyor. Şöyleki ;
    Sürekli uzun yol yapan biri için suv araç almak çok mantıklı değilken,
    Vaktini daha çok doğal ortamlarda, avda, piknikte, köylerde vs gibi yerlerde geçiren biri için de d sınıfı araç almak pek mantıklı değil..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

Yüksek aracın belli avantajları var biz şu an superb kullanıyoruz ama bel sıkıntısı yaşayanlar almak arabaya daha zor biniyor. Yani bazıları sağlık sorunundan tercih edebiliyor veya zevk meselesi olabiliyor yargılamamak lazım. Bizde şu an daha yüksek bi şeye geçmeyi dusunuyoruz sırf inip binmesi kolay olsun diyen

O durumda tercih edilir tabi. Sağlık sorunları önde gelir.

Ancak nissan vw den çok daha insafsız. Yüksek araba sevdası olan milletimizi öyle güzel sömürüyor. 110 bin dizel otomatik.

Yahu bu araba yalıtım konfor sürüş olsak bildiğimiz c sınıfı işte. Qasqhai de 400 litre bagaj var yani c sınıfı hb ile ayni. Ama aile aracı passatta 600 litre. Benim bildiğim bagaji geniş araba aile aracıdır.

Doğru yazmışsın yüksek aile aracı arıyorsan x trail alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzbe_

Black Edition donanımla Skypack donanım aşağıda yazdıklarım haricinde tüm özellikleri aynıdır.

Akıllı anahtar - Anahtarsız giriş ( skypack de bu donanım opsiyon)
    Start/Stop düğmesi ( skypack de bu donanım opsiyon )
    Nissan connect multimedya sistemi
    Geri görüş kamerası
    7'' dokunmatik ekran
    Navigasyon
    Alümünyum alaşımlı 19'' jantlar
    Karartılmış Arka camlar

Beni eksileyen sevgi pıtırcıklarına selam..

• quote:

Hocam buzdolabı neden taşınır arabada. Ya ileride birgün ikeadan yatak, buzdolabı alırım diye mi araba alıyorum?

Ayrıca yeni passatın altının yüksekliği neredeyse crossover kadar yüksek. Tek sıkıntı dingil mesafesi uzun olduğu için sürtme riski var.

Yada herneyse hocam dayınız ilginç bir kakafa yapısına sahip ben passat alacak imkan varken Duster alıp ailemin güvenliğini ve sürüş konforunu bozmam. Bugün 60 bine Duster 68 bine ondan çok daha dolu passat var sıfır.

Demekki herkes genel ihtiyaçlarına göre araba almalı.
    Siz konfor konfor diyorsunuz. Ha o zaman Passat alın.
    Ama BMW 3 almak varken Passat alıp sizin belirttiğiniz gibi "ailenizin güvenliğini ve sürüş konforunu" bozuyorsunuz.Sonuçta Passattan çok daha iyi araçlar var.
    Otomobil almada tek doğru yok. Duster aldı diye amcamın kafa yapısını sorgulamak size düşmez.
    Bende Passat aldı diye sizin babanızın kafa yapısını sorguluyormuyum? Hayır.Çünkü alım gücü, ihtiyacı ve zevki onu almasını uygun görmüş.
    Sonuç;
    Hiç bir üründe olamadığı gibi otomobildede tek doğru yok. Hiç bir marka diğerinden üstün değil.
    Herkesin alım gücüne, ihtiyacına, zevkine göre bir alım stratejisi var.

• Keşke Black Edition alsaydınız.

Sonradan takılan navigasyon +kamera gibi multimedyalar iyi olmuyor.

19'' jantlar zaten efsane görünüm olarak. 90'lı yıllarda yaşamadığımız içinde yollarda sıkıntı olmaz.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sitemide iyi

Arka camlar karartılmış

yani diyeceğim 3500tl verilirdi bu donanımlara. Bmw mercedes gibi markalarda sadece karartılmış arka camlara bile 2000tl fiyat çekiyorlar varın gerisini siz düşünün.

Yinede hayırlı uğurlu olsun,güzel araç ama fiyatı bi 10.000 tl cik fazla gibi.

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

O zaman orta yolu bulalım arkadaşlar :)
    Yaşam tarzına göre ihtiyaçlar da değişiyor. Şöyleki ;
    Sürekli uzun yol yapan biri için suv araç almak çok mantıklı değilken,
    Vaktini daha çok doğal ortamlarda, avda, piknikte, köylerde vs gibi yerlerde geçiren biri için de d sınıfı araç almak pek mantıklı değil..

Hocam ben zaten ihtiyacı olana sedan al demiyorum.

Qasqhai daha dogrusu crossover kullanıcılarının %80 i daha toprak yola girmemiştir. Ben bundan rahatsız oluyorum. Yoksa neden karışayım. Herkesin kendi aklı kendi bütçesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.