bu arada ben de canlı kayıt çok seviyorum, bana hep daha yakın gelmiştir böyle albümler çoğunlukla daha fazla keyif almışımdır. bulabilir ve sever misiniz bilmiyorum ama aşağıdaki 4 albümü öneririm. kaydedilen anın ve mekanın o kadar fazla detayını barındırıyor ki...
Atilla'ya tavsiyede bulunmuşsunuz ama bende yararlandım :) çok kaliteli bir kayıt,teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: astramastra
quote:
Orijinalden alıntı: kdundar
bu arada ben de canlı kayıt çok seviyorum, bana hep daha yakın gelmiştir böyle albümler çoğunlukla daha fazla keyif almışımdır. bulabilir ve sever misiniz bilmiyorum ama aşağıdaki 4 albümü öneririm. kaydedilen anın ve mekanın o kadar fazla detayını barındırıyor ki...
Atilla'ya tavsiyede bulunmuşsunuz ama bende yararlandım :) çok kaliteli bir kayıt,teşekkürler.
çok sevindim, iyi günlerde dinleyin... diğer albümleri flac olarak yüksek çözünürlük bulma şansınız varsa (oppo kullanıyordunuz değil mi?) onlarda çok başarılı...
bir yurtdışı forumda güzel bir başlık açıldı, ekipman test etmek için öneriler, hangi albüm/parça ile ne test edilir. çoğuna kefilim :)
çok sevindim, iyi günlerde dinleyin... diğer albümleri flac olarak yüksek çözünürlük bulma şansınız varsa (oppo kullanıyordunuz değil mi?) onlarda çok başarılı...
Evet Oppo 105 ile Synology 2413+ üzerinden stream ediyorum. Diğer albümlerde var ama hem tarz hem kayıt olarak Fausto Mesolella kendi sistemimde ayrı bir çaldı.
Benim de Korhan' ın önerisi ile duyup edindiğim bir albüm, bence de çok başarılı.
SLM ARKADAŞLAR QAT RS3 Ü İNTERNETSİZ KULLANMA İMKANIMIZ VARMIDIR ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme