Şimdi Ara

Qlife Bay&Bayan Açık 100ML-50ML Parfümler ve Setler Şok Fiyatlarla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
22.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Qlife Kozmetik Hakkında

20 yıla yaklaşan kozmetik tecrübemizi,müşterilerimizin isteklerini ve en önemlisi tüketici memnuniyetini hedefleyerek; genç,çalışkan ve yaratıcı kadroları bünyesine katarak yola çıktık. Şirket ana prensiplerimizin başında gelen "önce sağlık" ilkesine her daim bağlı kalarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyarız.

Esanslar İngiltere'den, Şişeler ise Fransa'dan ithal edilmektedir.Aşağıdaki listede yer alan parfümlerin kıyafetlerde 3-4 gün kalıcılığı tarafımdan garanti edilmektedir.

Firma'nın Marka ve Tasarım Tescil Belgelerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

50 ML'lik Bayan Parfümleri;

100 ML'lik Bayan Parfümleri;

Bayan Parfüm+Deodorant Setleri

50 ML'lik Erkek Parfümleri;

100 ML'lik Erkek Parfümleri;

Erkek Parfüm+Deodorant Setleri

100ML Qlife Açık Parfüm:19 TL (Kargo Dahil)

50ML Qlife Açık Parfüm:15 TL (Kargo Dahil)

Bay-Bayan Parfüm&Deodorant Setleri (Yurtiçi veya MNG Kargo Ücreti Dahil) 25 TL

Parfüm&Deodorant setlerini PTT kargo ile göndermemi lütfen istemeyiniz.

Kendi çekimim fotoğraflar;

NOT:Lütfen tester isteğinde bulunmayınız.Tester gönderilmeyecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 18 Haziran 2011; 8:33:08 >

• choclet hakkında yorum yapabilir misin? benim asıl merak ettiğim axe dark temptationa benziyor mu?

kargo dahil 100lük 18 peki 2 tane alınca direk 2 ye mi çarpıyorsun? indirimin yok mu?
  • Chocolate'nin kokusu Axe Dark Temptation'un parfümüne yakın ama birebir benzeri değil.Çok ama çok farklı bir koku.Gerçekten denemeye değer bir seri.

Eğer aynı anda 2 veya daha üzeri alımda bulunursanız,parfüm veya set başına -3 TL düşülecektir.Yani 1.Parfüm 18 TL,2.Parfüm 15 TL olacaktır.
  • Kokular baya kalıcı, koku benzerliği ise gerçekten yakın. Test edilip onaylandı
  • Yorumunuz için teşekkürler
  • Azzaro serisi yokmu???...birde yeriniz nerede izmirdeyim belki yakınızdır direk uğrarım :))
  • Hocam listede hangileri varsa onlar var sadece.Başka serileri sormayın lütfen.Bu arada öyle belli bir yerim yok.Satışı online olarak yapıyorum evimden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam 251 Kodlu One Million-250 Kodlu Qlife-Chocolate deodorantlı setten almak istiyorum ama aynı kentteyiz kargoyla falan uğraşmaya gerek yok nerede ve nezaman alden alabilirim birde kargo dahil 20 tl elden aldığımda kargoyu düşünce 17+17=34 tl mi oluyor fiyat?
  • gerekli bilgi pm ile iletildi.
  • ben gıvency 169 almak istiyorum ama nasıl olucak?
  • @nogayzey:

Gerekli hesap bilgilerimi PM yolu ile yolladım.Belirttiğim hesaba parfüm tutarını havale ettikten en geç 2 gün sonra parfümünüzü PTT kargo hizmeti ile tarafınıza yolluyacağım.
  • İlan hala geçerli mi ? Bende ürün almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.