Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Rotring Tikky Klasik 0.5 Versatil Kalem...

Adedi: 3 TL !

Ürünün resimleri;

Faber Castell Grip 1347 0.7 Versatiller

Adedi: 3 TL !

Faber Castell Orjinal 0.5-0.7 Uçlar...

Adedi:50 Kr

100 ADET ROTRİNG 225 TL
    100 ADET FABER VERSATİL 225 TL
    10 KUTU FABER CASTELL UÇ(12Lİ) 42.5 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 13 Eylül 2011; 6:34:27 >

• Güzel kalemler ve güzel fiyat
    Hayırlı Satışlar
    Araya kargo girmese kesin alırdım
  • Teşekkürler hocam...

Gerçi PTT Kargo hizmeti ile ortalama 2-3 YTL'ye halledilebilir.
  • fiyat hakkında ne eleştirecez ,gecen elemanın tekı açmış ılan 4,5ytl'den veriyor hesapta damping,kargoyuda alıcıya yukluyor,ustune havale ucretını ekle,gıt ıstıklaldekı kırtasıyeden daha ucuza mal et,işin ilginci arkadaslarımıdır nedır hemen wawwww yapmışlar dısarıda 10 ytl'mişde muthısmış de falan filan,

fiyat 2,5ytl piyasa fıyatının tam yarısı,gerçekten almak isteyen için kaçırılmayacak fırsat

alış veriş için pm atıyorum
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi bu fiyatlar sadece elimdeki stoğu eritmek için...Daha önce kasteddiğiniz ilan'da bana ait.

Bu arada PM'nize cevap verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 17 Ocak 2009; 20:16:33 >
  • Arkadaşlar lütfen rica ediyorum şaçma-sapan tekliflerde bulunmayın..

Gelipte bana havale+kargo ücretini fifty fifty ödemeyi önermeyiniz.Ben bu kalemlerden yüzlerce lira kazanmıyorum.Kazancım 50-75 Krş arası..Ben üstüne üstlük harcamaları karşılarsam 10 adet üründeki kazancım 2-3 TL'ye kadar inecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 18 Ocak 2009; 11:49:38 >
  • RetRofit adlı kullanıcıya 8 adet Rotring 0.5 Klasik ve 6 Adet Tombow 0.5 2B uç satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 22 Ocak 2009; 19:34:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 1345 grip kalemin dandikligi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün bende kırtaiyeden rotring tikky almak istedim 6 tl dedi bende vazgeçtim sizin kalemler baya hesaplı ama izmirde olursan yada bi kaçtane alırsan
  • Yok hocam.Toplu alımlar çok daha uygun.Hem PTT kargo hizmetini kullanıyorum.Her durumda daha ucuza geliyor
  • ptt kargoyu bende kullanıyorumçok ucuz gerçekten 6 kg bi kargoyu 4 tl ye göndermiştim balıkesire ama bir kalem ve 5 uç ne kadar gelir ankara bilmiyorum kg ama girmediği için
  • Hocam en fazla tutacağı 2-3 YTL...Zaten boyutlar ufak olduğundan PTT kargo hizmeti yerine PTT APS Servisiyle yollanabilir.
  • Elinizde Rotring Rapid var mı?
  • ankaradaki arkadaşlar toplu olarak alabiliriz heralde
  • Malesef.Elimde sadece resimdeki modellerden var.Yeni modelleri bu yıl içerisinde getirtmem biraz zor

Karakizil ve bensende;

İkiniz alabilirsiniiz mesela dediğin gibi.Kargo ücretide yarıya bölündüğünde kişi başına 1.5 TL vermek kimseyi üzmez bence
  • usaklee nickli arkadaşımıza 5 Adet Rotring 2 Adet Royal JAPAN satılmıştır.Hayırlısı olsun
  • RetRofit adlı arkadaşa 8 Adet Rotring ve 4 Adet Tombow UÇ satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 22 Ocak 2009; 19:32:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

usaklee nickli arkadaşımıza 5 Adet Rotring 2 Adet Royal JAPAN satılmıştır.Hayırlısı olsun

Sağol Dostum Kalemlerimi bekliyorum.
  • ademo57 nickli arkadaşımız yüklü miktarda Rotring,Royal ve Tombow uçlardan almış bulunmaktadır.Elimdeki stoğun büyük bir kısmı tükendi.Elini çabuk tutan kazançlı çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 22 Ocak 2009; 19:32:24 >
  • Erman kardeşim,
    kalemleri görünce 15-16 yıl öncesine lise zamanlarına gittim, teknik resimde 0.3 - 0.5 - 0.7 rotring kalem, HB ve 2B Tombo uç kullanır başkalarınla hiç işim olmazdı

Bir kaç ay önce kurşun kalem ihtiyacım oldu, bu kalemden hala satıldığını düşünerek kırtasiyeye gittim fakat bulamadım ve bulamıyacağım bilgisini aldım kırtasiyeciden. Eğer elinde varsa ikişer adet 0.3 - 0.5 - 0.7 rotring almak isterim.
  • Vala kardeşim 0.3 bulamamda, 0.5 ve 0.7 ayarlıyabilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.