Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yıllardır orjinal ince olanları bulamıyorum, İzmir'de satan bir yer kaldı mı ki? Üretilmiyor diye biliyorum..
  • Uzman rotrin kullanann birisi olarak,Bu erman denen sahtekardsn sakın birşey almayın.Hepsi sahte..

atilla
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

10 adet alım yapmıştım,ama çok dandik be erman!tamam bu paraya bu kadar ama görerek alsaydım kesınlıkle almazdım,10'lu kutunun içinden 2 tane çıktı kerhende olsa orijinale yakın hissini veren.

çakma olduğunu söylemiştin ama şekli şemali iyi diye görmüştüm ona kandım, ama mekanizması 5 para etmez,dağıtıyorum sağa sola.

sanırım yukarıdaki mesaj her şeyi açıklıyor... 2 Liraya 3 Liraya Orjinal Rotring varsa kiloyla alırım.
  • Geçen konu aklımda geldi , yazmak istedim. Zamanında arkadaşımla beraber ermanın "orjinal" demesine güvenerek 30-40 liraya yakın alışveriş yapmıştım elden hatta babası kalemleri getirmişti ortak bir yerde buluşmuştuk. O kadar kalem 3 ayda telef olmuştu.

Eğer arkadaş bunların orjinal olmadığını bilip de orjinal diye sattıysa hakkım sonuna kadar haram olsun , öğrenci halimizle 30-40 liraya yakın paramız gitmişti.

Hakkımızı helal etmemizi istiyorsa PM'den iletişime geçip paramızı geri versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 10 Kasım 2014; 15:33:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.