Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırtasiyelerde satılan, markası bilinmeyen 50 kuruşluk kalemler bile bunlardan daha kaliteli emin olun... çok sayıda almış biri olarak söylüyorum..v de rotring kullanmış biri olarak...
  • Hocam ben faberleri yurtdışından getirtiyorum diye bişey demedimki.Sadece rotringler yurtdışından geliyordu.Bu arada ben size bir sorun oldumu geri alırım diye bişey demedim.Neden acaba bazı arkadaşlar sorun yaşamıyorda 1-2 kişi sorun yaşıyor onuda çözebilmiş değilim.
  • Teşekkürler istediğim ürünler bugün bana ulaştı.

Görüşmek dileğiyle

güzel kargo

ürünler beni tatmin ediyor.

tartışmaya girmek istemiyorum ama originlerini belirtirsen ürünlerin daha iyi olacak
  • Yorumlarınız için teşekkürler hocam.Eğer sorun yaşarsanız konuma yazın
  • yorumlar kafami karistirdi tikky clasic orijinal mi? orijinal ise 10 ad. alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 13 Eylül 2011; 7:45:02 >
  • Hocam orjinalliği hakkında hiç bir yorum yapmama kararı aldım.En az 15 kişiye sattım ve sadece 2 kişi böyle yorumlarda bulundu.
  • evet çok uzun yıllar hepimiz rotring kullanmısızdır,kendı adıma orıgınalmı değil mi hemen anlarım,gerek sesınden gerek uc kısmının metalınden gerrekse ağırlıgından ve de askılıgından çok çabuk bellı eder,

konu hakkında tartısma çıkması enterasan,ya orıgınaldır ya değildir,bu çok net bellı olur
  • rotring in metal ucu içeri çekilebilen bir modeli vardı . ondan bulabilirmisiniz?
     ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

Model de

ROTRING ESPRIT Feinmine 0,5 mm silber 1. Serie bu yada rotring double push sanırım 2. si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 10 Nisan 2009; 22:46:43 >
  • Malesef hocam.Sadece ilanda gördüğün ürünler var elimde.
  • Hımm sağolun yinede bundan elinize geçerse 1 sene sonrada olsa mutlaka bana yazın
    http://img151.imageshack.us/img151/7633/479a1.jpg
  • KLASIK KAHVERENGİ FAKAT YENİ MODEL ROTRİNGLER KIRTASIYELERE GELMİŞ,GOVDE TIKKY KALINLIGINDA FAKAT ASKILIA DOGRU OVALLIK DORTGENLİĞE DONUSUYOR,ELIN TUTTUGU YER ISE KISMEN YUMUSAK FORMDA,FAKAT KALEM YUZEGI ILE AYNI KALINLIKTA

ÜÇÜNCÜ NESIL ROTRINGLER ILE KARSI KARSIYAYIZ,KLASIK INCE ROTRINGLER,KALIN TIKKYLER VE ŞİMDİDE PAPERMATE'LER

FIYATTA 5TL İDİ,HEMEN 3 ADET 0,5-0,7-0,9 SEKLINDE ALDIM,BU ARADA ALIS VERISI YAPTIGIM BULUNDUGUM YERIN EN ESKI VE EN BUYUK KIRTASIYESI,BURADA ESKI ROTRINGLER 4TL İDİ
  • Tombow uçlar bitmiştir arkadaşlar.Faber uçlar satışta!
  • Kardeşim hayırlı satışlar bende almayı düşünüyorum şirket çalışanlarına vermek için ama yukarda yazılanları okuyunca kafamda soru işareti oluşdu :)
  • hocam orjinalliği yada sahteliği hakkında bir yorum yapmıyorum.yaptıkça herkes tepeme çıktı forumda
  • kaldı mı 0.5 rotringlerden?
  • kaldı hocam var
  • pm alamıyorsunuz
  • OOO 1-2 hafta sonra bende toplu alım yapacağım fiyatlar uygun ailenin bütün kalem ihtiyacını karşılarım ben burdan.
  • Hocam okullar açılmadan önceki son 5 gün içinde kalem fiyatlarına 25 kr,uç ve silgi fiyatlarına 10 kr zam yapacağım.haberiniz olsun
  •  ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

esas ismi tombowdur, ancak w işareti ücgen şeklinde olduğu icin bizler tombo demeyi uygun görmüşüzdür :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.