Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    buca'da nerede yer ben de o hat üstünde gelip gidiyorum haftaiçi
    royal japonların kalitesi nasıl renklerinden almak istiyorum
  • pm attım bi bakarsan sevinirim
  • quote:

NOT:Bu kalemi Türkiye'de bulma şansınız %1 diyebiliirim.Meraklıları gayet iyi bilir

çok doğru.bir zamanlar epey aramıştım.hayırlı satışlar
  • Teşekkürler
  • erman kankine hediye olarak bi kalem yollarsın artık :

şakabi yana satışlar ii gidio heralde kolay gelsin kardeşim
  • Sağol kanka allah'a şükür iyi gidiyor
  • erman merhaba,

benım merak ettiğim rotring'lerın mensei'sini belırttırken yurt dısı demıssın,urunler almanya mıdır ki normalde rotringler alman malıdır yoksa uzakdogu bılhassa çin midir?

kalem uzerındekı askılıgında germany yazıyormu?

sayet oyleyse 5 adet 0,5 ve 5 adet 0,7 almak ısterım,sanırım bır kutu zaten 10'luk,karısımını bır kutuda yollarsın,

parada once,kargoda bana aıt,havale ucretıde bana aıt,ama dediğim gıbı alman malı ise,çin malı ise uc çıkartmak ıcın bastıkça çıt çıt çıkan sesten çok gıcık oluyorum.

su an elımde tam 12 yıllık alman rotrıng var ve hala ses çıkarmıyor
  • Şuan ise elimde sadece Rotring Tikky Clasic'lerden kaldı.Onlarında askılığında Germany yazısı yazmaktadır.Eğer almayı düşünürseniz PM yolu ile iletişime geçiniz.
  • sadece 0,5 mı var?0,7'de var mı?

evet 10 adet almak ıstıyorum,sayet sadece 0,5 var ıse hepsi ondan olsun,ama 0,7'de bulunduruyorsan 5 adet 0,5 5 adet 0,7 olsun.

adres,cep hesap bılgılerını pm'den yollayabılır mısın?

bugun yarın 25tl'yı yatırırım,işbankası olursa ıyı olur
  • Sadece 0.5 Rotring Klasik(İnce)'lerden var.Gerekli bilgi Pm ile tarafınıza iletilmiştir !
  • eğer orjinalse 2,50 liraya çalan satmaz.

Bence sahte
  • Arkadaşım orjinal yada sahte diye hiç bir yorum yapmama kararı aldım.Onun için lütfen alıcı arkadaşlara sorunuz.Arada 1-2 tane çıkıklık yapan üye var fakat diğerleri memnun.Tek tek sorun alan arkadaşlara.
  • Hocam bende almak istiyorum 5 tane rotring ama arkadaşlar sahte filan gibi yorumları kafamı karıştırdı.Başka alan arkadaşlarında yorum yapması mümkünmü acaba?
  • Alan arkadaşlarımızın mesajları ilanımda mevcut.Herbirine teker teker PM ile sorabilirsiniz.
  • pm var
  • laf yok royallere 25 tane falan aldım memnunum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademo57

Ya kardeş sen bana da orijinal diye verdin, çok sayıda aldım. baktım bandrolü var kutusu falan orijinale benziyor. orijinal zannettim. ama kalemlerin kesinlikle ve kesinlikle orijinal değil. tamamen sahte kalemler. dandik mi dandik..uçrala bişey demiyorum. ama kalemler kesinlikle sahte. arkadaşa bi tane faber verdim iki günde bozuldu, yayı fırlamış. benim ceketin cebinde rotring! kalem 5 parçaya bölünmüş. başka kullanıyorum habire uç kırıyor,sıkıştırıyor. sesi bi acaip..

öğrencilerimin elinde birebir aynıları var, onlar da bandrollü, onlara soruyorum kaça aldınız diye 1 liraya aldık diyorlar. onların aldığı kırtaiyeye sordum kalemler orijinal mi diye değil dedi. halbuki senin sattıklarının tıpatıp aynısı. sen de orjinal diye bizi kandırdın.

hem faber castell Türk malı( Bakabilirsiniz ADEL kalemcilik), sen ise yurtdışından getirdim diyorsun. bu nasıl oluyor? Türkiye'de üretilen birşeyi sen nasıl oluyor da yurtdışından daha ucuza alıyorsun. kalemlerini geri almanı istiyorum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Faber-Castell

• 0.7 Rotring Tikky Klasik varsa 2-3 adet elden almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 21 Aralık 2009; 1:57:52 >
  • Türk malı Faber hakkındaki o güzel linkin için teşekkürler @ hasangeckaldi. Lütfen kimse bilmeden yorumlar atmasın.

@ Feel Me ;

Hocam elimde sadece 0.7 Rotring Tikkyler var.Onlardanda son 15 adet.

Örnek Resim
     ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Türk malı Faber hakkındaki o güzel linkin için teşekkürler @ hasangeckaldi. Lütfen kimse bilmeden yorumlar atmasın.

@ Feel Me ;

Hocam elimde sadece 0.7 Rotring Tikkyler var.Onlardanda son 15 adet.

Örnek Resim
     ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

tamam hocam bi ara buluşalım bende izmirdeyim üçyoldayım ortak bir yerde buluşur yaparız olur mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.