Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti bana ait.Artık daha ne yapayım
  • 5 Adet Royal Japan alana 1 Adet'te benden hediye.
    10 Adet Rotring alana 1 Adet'te yine benden.
    10 Adet Faber uç alana 1 Adet benden

Artık daha yapabileceğim bişeyler kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 16 Şubat 2009; 18:31:06 >
  • Üsküdar-Kadıköy tarafında oturan varsa birlikte alabiliriz kargo falan uygun gelir satıcı içinde bir problem olmassa tabi...
  • PTT Kargo hizmeti ile 3 TL
  • şimdilik 5 adet rotring tarafımdan alınmışdır
  • Rotringler yarın elden teslim edilecektir.
  • Bu hafta içinde;
    6 Adet Rotring Tikky Klasik 0.7 - 15 TL
    5 Adet Faber Castell Orjinal 0.7 Uç - 2 TL
    6 Adet Faber Castell Silgi - 3 TL

almayı düşünüyorum. Elinde var mı bu ürünler?
  • klasik 0.5'lerin kasası kalın mı ince mi belli olmuyor. daha büyük resimler koyabilir misiniz?
  • Hocam adı üzerinde Klasik-İnce seri diye yazdım konuda.0.5 Klasikler İNCE'dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

Hocam adı üzerinde Klasik-İnce seri diye yazdım konuda.0.5 Klasikler İNCE'dir

0,7 lerde 0,5 ler gibi ince ve klasik seri mi?
  • Malesef. 0.7'ler kalın Tikky'lerden
  • Arkadaş yeni Stanger Alman Pilot Kalemler ve Taraftar Silgileri gelmiştir.Buyrun resimler.

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

Taraftar Silgileri;
    50 Kr

Stanger Germany Pilot Kalemler(Shark)
    Tek Alımlarda:1.25 TL
    +5 Alımlarda:1 TL

NOT:Dışarıda satılan 3 tanesi 1 liralık kalemler ile kıyaslamayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 7 Mart 2009; 23:06:50 >

• dün itibariyle üstadımdan 5+5 taleplerim oldu. muhtemelen bugün elime geçer. bende bebişlerime kavuşurum. :)
  • Ürünler gün itibariyle PTT kargo ile yollanmıştır.İyi Günler
  • 1 Pm

:) haftaya sınav var ona göre
  • PM'ye cevap verilmiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Muptela

1 Pm

:) haftaya sınav var ona göre
  • POST-İT'ler satıştan kaldırılmıştır.
    Tombo Uçların stoğu tükenmiştir.
  • Ben de 5 adet rotring 0,5 , 5 adet post-it, 5 adet de faber silgi aldım.
    Evdeki 12 yıllık emektar rotringlerimle kıyasladım da; ya rotring kaliteyi epeyce düşürmüş, ya da bu kalemler orjinal değil..
    Yaylar kalitesiz ve takılıyor(beşi de), rotring ağırlığı ve tokluğu maalesef yok
    Post-it lerin ise çoğunluğu imalat hatalı
    Sadece bana mı böyle denk geldi bilemiyorum ama almayı düşünenler bu durumları göz önünde bulundurursa iyi olur
  • Hocam rotringler tamamen orijinal.Ama fabrikasında 12 yıldan bugüne kadar bir çok değişiklik olmuştur eminim.Eğer orijinal ürün satmıyorsam,silgileri orijinal olarak yollamazdım.Post'it'lere gelecek olursak.Zaten en son gelen parti hatalı kesim çıktı.Ve hemen sonrasında iade ettim ve satıştan kaldırdım farkındaysanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 18 Mart 2009; 17:10:40 >
  • Ya kardeş sen bana da orijinal diye verdin, çok sayıda aldım. baktım bandrolü var kutusu falan orijinale benziyor. orijinal zannettim. ama kalemlerin kesinlikle ve kesinlikle orijinal değil. tamamen sahte kalemler. dandik mi dandik..uçrala bişey demiyorum. ama kalemler kesinlikle sahte. arkadaşa bi tane faber verdim iki günde bozuldu, yayı fırlamış. benim ceketin cebinde rotring! kalem 5 parçaya bölünmüş. başka kullanıyorum habire uç kırıyor,sıkıştırıyor. sesi bi acaip..

öğrencilerimin elinde birebir aynıları var, onlar da bandrollü, onlara soruyorum kaça aldınız diye 1 liraya aldık diyorlar. onların aldığı kırtaiyeye sordum kalemler orijinal mi diye değil dedi. halbuki senin sattıklarının tıpatıp aynısı. sen de orjinal diye bizi kandırdın.

hem faber castell Türk malı( Bakabilirsiniz ADEL kalemcilik), sen ise yurtdışından getirdim diyorsun. bu nasıl oluyor? Türkiye'de üretilen birşeyi sen nasıl oluyor da yurtdışından daha ucuza alıyorsun. kalemlerini geri almanı istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.