Şimdi Ara

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
20.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel fiyat, yararlı bir satış ama bir "w" yu eksik görme :)

Şekil 1-A'da da görüldüğü üzere Tombo değil Tombow :)
    http://www.cevirbitombow.com/
  • Uyarınız için çok teşekkürler.İlan güncellenecektir
  • Arkadaşlar buyrun.Faber Castell 0.5 ve Micro 0.5-0.7 uçlar.(2B)

ŞOK FİYAT...Rotring-Faber Castell Grip 1347 Grip Versatiller.. İlan Güncel

Faberler Tek Alımda:50 KR
    +5 Alımda:40 KR

Microlar Tek Alımda:30 KR
    +5 Alımda:25 KR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 22 Ocak 2009; 22:15:31 >

• Arkadaşlar Royal Japan kalemlerde rontringler gibi kaliteli.Ben çok sevdim açıkcası. Erman kardeşime de kalemler için teşekkür ederim.
  • kalemler ve uçlar tarafıma ulaşmıştır, teşekkür ederim. ürünler gerçekten orijinal, zaten kalitesini herkes bilir. iyi satışlar diliyorum.
  • usaklee;
    Memnun kaldığına çok sevindim.Sonuçta Royaller JAPON üretimi

ademo57;
    Hocam asıl ben teşekkür ederim.Sizler gibi dürüst insanlar ile alışveriş yapmak onur verici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

RetRofit adlı kullanıcıya 8 adet Rotring 0.5 Klasik ve 6 Adet Tombow 0.5 2B uç satıldı

Ürünleri aldım, ilgi ve alakası için ermanunal01 hocama çok teşekkür ederim. kargoda da ürünlerin başına hiçbişey gelmez merak etmeyin. ptt kargodan korkulmasına rağmen gerçekten çok korunaklı geldi.

Bi kaç tane daha mı alsam torunlara falan
  • Beğendiğize çok sevindim.Nice alışverişlere
  • Satışa devam.Elimde kısıtılı sayıda kaldı.Okullar açıldıktan sonra fiyatlar yine eski haline çıkacaktır.
  • izmirde yer neresi acaba
    elden almak mumkun ise pm bekliyorum :)
  • 0.7 kalem mevcutmu elinizde?
  • Rotring Tikky Klasik 0.7 olanı bende var ama ahh ahh ucu çantaya sıkıştı yamulmş yalama oldu kafası

17 yıllık tarihi eser yayı paslandı gibi kapı yağıyla idare edio :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 8 Şubat 2009; 2:36:00 >
  • utkuzu;
    Hocam Buca-Şirinyer taraflarında hafta için saat 8 ile 17 arası istediğiniz zaman alabilirsiniz.

Eswod;
    0.7 olarak sadece Royal JAPAN'lar var.

A ®h Pozitif;
    Gerçekten dediğiniz gibi tam bir tarihi eser.Bu kalemleri bulduğumda o kadar çok sevindimki anlatamam.Ama şuan gına geldi görmekten.Bir an önce hepsini elden çıkarıp,doların düşmesini bekliyorum.
  • Tarafımdan 6 adet 0.5 rotring royal alınmıştır .

Paketlemesi çok güzel aynı zamanda hızlı güvenilir biri
  • Yorumun için çok teşekkürler.İyi Günlerde kullanman dileğiyle.Umarım kalemlerin değerini bilirsin
  • Bir bilgilendirme yapmak istiyorum; Tombow uçlar bildiğimiz Tombo'dur. Annemin kırtasiyesi var, oradaki fiyatları göz önüne tutarsam ilân sahibinin fiyatları gayet uygun. Bizden almayın buradan alın.
  • Dave Mustaine;

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.İlk bende konuda Tombo diye bahsetmiştim uçlardan fakat bir arkadaş TOMBOW diyince bende öyle devam ettim.
  • Orijinali Tombow zaten, ve fakat öğrenciler ve bizim gibi kronik öğrenci olarak hayatını devam ettirecekler tarafından Tombo diye de bilinir. Yurdumun bazı köylerinde koyu yazan uç olarak da seslenildiği duyulmamış değildir.

Hayırlı satışlar.
  • hocam fiyatlar gerçekten cok uygun :) Hayırlı satışlar Dilerim.İNş en kısa sürede bitirirsin stoklarını.
  • Eğer böyle giderse biteceğini sanmıyorum.Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.