Şimdi Ara

QLİNE QS150.4 anfiyi kullanan var mı? nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma müzik sistemi dizeceğim. internette anfi araştırırken QLİNE QS150.4 anfiyi gördüm. rms 4*150w çıkış gücü ile güçlü bir ses çıkışına sahip. Bu anfiyi kullanan var mı? Nasıl bir cihaz? yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

QLINE QS150.4 Anfi İncelemesi

QLINEQS150.4 anfi, güçlü amfiler arayanlar için kaliteli bir seçenektir. Bu anfi hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

QLINE QS150.4 Amfi Hakkında

QLINE QS150.4, 150 watt RMS güce sahip 4 kanallı bir anfidir. Köprülenebilir kanallara sahiptir ve bu da ona farklı konfigürasyonlarda kullanma esnekliği sağlar. QLINE markası, Çin merkezli bir şirket olan Guangzhou Honson Electronic Technology Co., Ltd.'nin alt markasıdır.

Özellikler ve Performans

QLINE QS150.4 anfi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok özelliğe sahiptir:

• 150 watt RMS x 4 kanal @ 4 ohm
    • 300 watt RMS x 2 kanal @ 8 ohm köprülemede
    • Değişken düşük geçiş filtresi
    • Sabit yüksek geçiş filtresi
    • Koruma devreleri (kısa devre, aşırı yük, termal)

Kullanıcı yorumları, QLINE QS150.4 anfinin net ve güçlü bir ses çıkardığını ve çeşitli hoparlörlerle iyi çalıştığını göstermektedir.

Kullanım Alanları

QLINE QS150.4 anfi, çeşitli uygulamalar için uygundur, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Otomotiv ses sistemleri
    • Ev sinemaları
    • Barlar ve restoranlar
    • Küçük konser alanları

Sonuç

QLINE QS150.4 anfi, güçlü performansı, çok yönlülüğü ve uygun fiyatı ile ses sistemlerini yükseltmek isteyenler için sağlam bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • QLİNE QS150.4 teknik özellikleri aşağıdaki gibi görünüyor.

DAHİLİ AKTİF CROSSOVER
    RMS 4 OHM : MOSFET 150X4
    RMS 2 OHM : MOSFET 440X2
    MAXIMUM POWER : MOSFET 3000 W
    SİGORTA : 3X40 A
    TAVSİYE EDİLEN GÜÇ KABLOSU : 4 GA
    BASS LEVEL : VAR
    DUYARLILIK: 0.15-8V
    ÖLÇÜLER: 502MM X285MM X71MM
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbuldur

Arkadaşlar aracıma müzik sistemi dizeceğim. internette anfi araştırırken QLİNE QS150.4 anfiyi gördüm. rms 4*150w çıkış gücü ile güçlü bir ses çıkışına sahip. Bu anfiyi kullanan var mı? Nasıl bir cihaz? yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu anfide neleri beslemeyi düşünüyosun?
  • ileriye dönük güçlü bir anfi almayı hedefliyorum. şimdiki aracımda ise şu an için takmayı düşündüğüm Kenwood KFC-S6994 oval hoparlör ve jbl 1000 sub
  • quote:

ileriye dönük güçlü bir anfi almayı hedefliyorum. şimdiki aracımda ise şu an için takmayı düşündüğüm Kenwood KFC-S6994 oval hoparlör ve jbl 1000 sub

İleriye dönükse 1 normal sterio anfi birde bass anfisi alın? cadence xa125.4 ile şuan bu bassı ve ovali kullanabilirsin. ilerde bası değişip ek olarak bass anfisi alırsın
  • bu anfinin fiyatı nedir?
  • quote:

bu anfinin fiyatı nedir?

200 250 civarı olması lazım. yalnız bununla bassı tam besleyemezsin. zaten anfinin yazdığı değerleri vereceğini sanmıyorum. o bass için bi mono anfi alsan fena olmaz bütçen ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anfi için 200 tl lik bir bütçe ayırabilirim
  • quote:

anfi için 200 tl lik bir bütçe ayırabilirim

200tlye güzel bi anfi alamazsın dostum cadence xa125.4 işini görür bütçene göre..
  • yokmu bu anfiyi aracında kullanan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.