Şimdi Ara

QLS Hi-Fi QA350 Mod V2 mini inceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıya adım adım incelemeyi yapacağım ama önce son izlenimlerimden bahsetmek istiyorum.

Sahne: Bazen ses kesinlikle "doğallığı bozmadan" o kadar sağdan veya o kadar soldan geliyor ki, cihazın bozulduğunu falan düşünebiliyorsunuz, eğer cihazın bu mükemmel özelliğine alışık değilseniz.

Ayrıntı: Özel bir şarkımda fark ettiğim bir ayrıntıdır bu. Gitaristlerden biri gitarı çalmaya başlıyor ve diğeri arkada akordu ayarlıyor, bunu net olarak duyabiliyorsunuz.

Bunlar haricinde iyi bir telefondan kat kat üstün değil.

İlk resim;

Mini İnceleme:

Aldığım Hi-Fi Player'dan etmen etmen bahsetmek istiyorum.

1. Ses seviyesi

Ses seviyesi normal bir MP3 Player'dan 10 kat yüksek güç sunuyor. Bu gereksiz diyenler elbetteki bilgisiz kişilerdir. Ben bu cihazı 115 desibellik, 16 ohm'luk kulaklığımı sürmesi için almadım elbette. Düşük desibelli ve yüksek empedanslı kulaklıkların sürülmesi için ideal.

2. Ses Kalitesi

Geldik önemli noktaya. Kulağımda işitme kaybı olmadığına eminim, beynimin algılama gücünün zayıf olmadığına da eminim. Z3+ ile aynı ses seviyesinde ve aynı WAV parçası ile kıyaslandıklarında %10 daha kaliteli baslar, %5 daha kaliteli midler ve yine %5 daha kaliteli tizler alıyorum. Sahne derinliği belirgin biçimde daha iyi ve %25 daha geniş. Ayrıntılar %30 daha belirgin. Bunun haricinde muazzam bir fark yok. Olması da beklenemez. Neden beklenemez? Mikrodenetleyicilerin ve güç elektroniği sınırlarının doğal bir sonucu bu. Yani 3500 $'a satın alabileceğiniz AK 380 de benim elimdeki QA350 Mod V2+'a fark atmayacaktır.

3. Kullanım

Klasör klasör düzenleme yapıldığında kimseye üzmeyecek basitlikte çağ atlamış bir kullanım söz konusu. Ninelerimize bile öğretebiliriz, o derece.

Not: Cihazın analitik ve doğal bir sesi olduğunu doğruluyorum.

Resimlere devam;

Telefonla Kıyas

Önden Görünüm

Arkadan Görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey1991 -- 9 Eylül 2015; 16:38:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Unutmadan, MH 750 kulaklıkla da ilgili denemelerim oldu ve yurtdışında 6$ civarına bulabileceğiniz, Türkiye'de yine 10 - 15$ civarına bulabileceğiniz bu kulaklığın fiyat/performans olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum. "Neredeyse" Momentum In Ear kadar iyi. (Bence)

İyi ki Momentum In Ear almak yerine, üzerine ekleyebildiğim kadar ekleyip, bunu almışım.

Cihazın sıfırı için;

http://www.qlshifi.com/en/wzcapi/qa350_mod_v2.htm

Not: Bence IE 60 ile MH 750 kafa kafaya çarpışırlar, iddialıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.