Şimdi Ara

KENWOOD HM-332 micro hi-fi component system

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Umarım sağlığınız, keyfiniz yerindedir.

Seneler önce ailem KENWOOD HM-332 micro hi-fi component system almıştı ve senelerdir çalışmadan evin bir köşesinde bekliyordu.

Yakın zamanda kaset ve cd toplamaya başlayarak bu sistemi tekrar kullanmaya başladım. Ancak ufak bir problemim var ve nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.

Hem yeni satın aldığım cd'lerde hem de eskiden kalma cd'lerde yarı yarıya çalmama problemi var (bazı cd'lerde hiçbir sorun yok gayet güzel dinleyebiliyorum, ancak kalan yarısında ise bahsettiğim sorun mevcut). Mesela cd'yi oynatmaya başlıyorum ancak kendi kendine şarkıları hızla sarıyor ve 5. veya 6. şarkıya gelip "no disc" yazıyor ve çalmayı tamamen bırakıyor. Ama cd'lerin diğer yarısında ise bu sorun hiç yaşanmıyor ve sorunsuz bir şekilde dinleyebiliyorum. 1-2 cd'de de sadece birkaç şarkıda bu problem oluyor ancak cd'nin kalanı sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Geçenlerde müzik dinlerken elektrik kesilmişti ve cd sistemin içerisinde kalmıştı. Bugün deneyim dedim ve elektrik kesintisinin ardından daha önce hiç çalamadığı bir cd'yi 2 şarkı kadar çaldı.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve bunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GianniVersace -- 12 Aralık 2024; 11:0:21 >

• Önce sorunun kaynağını tespit edin. Çalmayan CD'eri bir başka cihazda çalmayı deneyin. Orada da çalmıyorsa CD'ler bozulmuştur. CD bozulması olağan bir şey, çoğu CD'nin ömrü 10 yılla sınırlıdır ancak bu süre güneş ışıklarından ve nemden uzak bir ortamda 25 yıla kadar çıkarılabilir.

Diğer cihazda çalıyorsa, ya sizin cihazın lazar tabancası kirlenmiştir ya da hata düzeltme algoritması çok hassas ayarlanmıştır, hata tolere etmiyordur. Bu durumda o CD'leri cihazınızda dinleyemezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6N OCC Hi-Fi USB kablosu 0.5M
    18 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.