Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.101
Cevap
56
Favori
52.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun uğraşlar sonucu üyeliği tamamladım :) artık tidal üyeliğim var. qobuz için arjantin üzerinden üyelikte kaç tl kesiyor bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavy Y kullanıcısına yanıt
    Qobuz Arjantin abonelik fiyatları gerçekten çok uygun.Fiyat tarifesi USA dolar olarak belirlenmiştir.Ödeme ARS olarak yapılmıyor.Yıllık üyelik 50 dollar ve aylık 4,19 dolar karşılığına denk geliyor..Ben aylık ödeme yapmak istiyorum derseniz 4,99 dolara ödersiniz …

Avrupa ve USA abonelik ücretinin 3 de 1 fiyata sahip olursunuz …

Yanlız Arjantin Qobuz ‘e abone olmak kolay değildir.Denemenizi tavsiye ederim.Umarım mutlu bir sona denk gelirsiniz …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple müzikten pek memnun kalmadım hifide müzik çok gürültülü

Deezer beğendim çok geniş bir arşivi var ve hifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de deezer çok yavan geldi aynı ekipmanı ( usb dac )ipad mini 5 bağladım hoparlörler çoşuyor daha canlı dinamik

• reiis R kullanıcısına yanıt
    Dezeer arşiv genişliği ve 85 milyonluk arşivinin % 95 oranında 16/44 CD bulundurması ile en kapsamlı HI FI servisi durumunda …

Apple Music arşiv içeriğinin 6 milyon kısımı HI FI olarak bulunuyor.Fakat çok uyandıkça bir hedef güdülmüş .Pop ,rap ve RNB de ön planda yüksek çözünürlüklü sunulmuş.Geniş bir genç kitle sevdiği için farkedemiyorlar.Jazz ,Blues gibi uc nokta dinleyiciler madur ediliyor.Bu işte çok yol katetmesi gerekiyor …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Eylül 2022; 21:33:53 >
  • tanımıyorum, faydalı ya da zararlı olabilir; bilginize

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

• coniwalker. C kullanıcısına yanıt
    Gurup kuran ve eksik kişiyi tamamlamak isteniyorsa zaten bu sayfadan katılım yapacak kişileri rahatlıkla buluyor.Ana akışa yazmadan PM üzerinden konuşulup ücret talebinde bulunmak garip bir hareket oluyor …

Yazan kişi akışta yazdığında ,foruma katılım tarihi ve referanslarını net olarak görebiliyoruz.Fakat her gurup açan PM den yazan kişi art niyet taşıyor anlamı çıkarmasada şüphe düşürücü bir unsur oluşturuyor …

Çünkü bu tür PM üzerinden yıllık ücreti ödeyip maduriyet yaşayan dostlar bulunuyor …

Aile kurmak isteyen kişiler mutlaka akış üzerinde yazarsa hem daha güvenli hemde hızlı bir şekilde sayıyı toplar ….

• Yıllık qobuz aboneliği için ben de ilgiliyim, kurulursa katılmak istiyorum.

• Tidal bireysel Hifi Plus kullanıyorum.
    Aile üyeliği için bir arkadaştan talep geldi,
    Maksimum 5 kişi kapasiteli düşünen olursa dm atabilir değerlendirelim.

Güncelleme : + 4 kişi bulundu ve Tidal aile açtık. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinalhakan -- 12 Eylül 2022; 12:0:5 >
  • Arjantin qobuz üye olmak için nasıl bir yol izlememiz gerekir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bugun hifi aile uyeligi aldim (hifi plus degil), yillik odeme yapacak olan arkadaslar varsa 5 kisilik yer var su an. dm'den yazabilirsiniz, eklenen arkadaslarla bir de whatsapp grubu kurup muhabbet de dondurebiliriz.
    Su an aile uyeligi ucreti olarak aylik $9.99 +vergiler diyor. Aile uyeliginde en fazla 6 kisi olunabiliyor. Su zamana kadar hic odeme yapmadigim icin vergi alinip alinmadigini, aliniyorsa ne kadar tuttugunu bilmiyorum. O yuzden odeme planini su sekilde yapabiliriz diye dusunuyorum:
    12 (ay) x 10 ($) / 6 (kisi sayisi) = 20 $ (kisi basi yillik odeme)
    TL ile odemek isteyen olursa dolar kurunu 20 TL'den hesaplayip 400 TL odeyebilir.
    Ayrica stabil kriptopara ile odemek isteyen olursa da dm'den cuzdan paylasabilirim.
    Odemeyi yillik ve onden almak istiyorum. Eger surec icerisinde vergi masrafi vs. cok bir sey tutmazsa ben karsilayabilirim, cok gelirse de 6. ayin sonunda yillik vergi odemesini de bolusuruz diye dusundum.
    Odeme konusunda ozellikle net olmak istedigim icin uzun uzun yazdim, sonrasinda gereksiz yere can sıkmaya, 3 kurus para icin munakasa etmeye gerek yok. Mevcut kosullar bunlar, kosullari uygun olan arkadaslar dm'den iletisime gecebilir.

Buradaki mesajimi gecersiz kilmak icin spoiler kutusuna aldim. Ilerde benimle ayni durumu yasayabilecek olan insanlarin gorebilmesi icin de silmek istemedim. Hesabimi arjantin uzerinden acamadigim icin yuksek fiyata kayit olmusum, nordvpn premium satin alarak yeniden kayit oldum, sorun cozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socioromantic -- 20 Eylül 2022; 20:3:11 >

• Arjantin üzerinde ,Tidal HI FI plus aile( en üst abonelik ,24/192 & MQA içerir ) aylık 225 ARS = 31 TL maliyeti yansıyor …

Bu sizden ..

12 (ay) x 10 ($) / 6 (kisi sayisi) = 20 $

Buda Arjantin üzerinden ..

12 (ay) x 7 / 6 (kisi sayisi) = 84 TL

Siz olsanız bu en düşük abonelik HI FI aile için 20 dolar ( yıllık 370 TL ) yada Üst abonelik HI FI plus aileye ( yıllık 84 TL ) katılrdınız ?

Neredeyse Qobuz family fiyatına yaklaştınız …

Bilmeden yüksek fiyata abonelik açmışsınız.Bir aylık deneme sürümü bitmeden iptal edip Arjantin Tidal aboneliği açın.Ne dolar sitresi neden kur problemi olmadan keyifle müzik dinletisi yaşarsınız ..

DH forum ‘da Yüksel çözünürlüklü müzik tutkunları bulunuyor ve art niyetli hiç bir dost olacağını düşünmüyorum…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Eylül 2022; 12:35:54 >

• VPN ile Arjantin uzerinden actim zaten hocam aboneligi. Ayriyeten yapmam gereken bir sey mi var? Arjantin uzerinden baglandigimda bu fiyat cikti bana?

• Dolar dememesi lazım ya da arjantin dolarıdır ben bireysel ödüyorum senin kadar pahalı değil ki sen aile açtım diyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik planına bakın.Dolar işaretti başta olur ( ARS ) ,normal dolarda USA dollar yazar …
    Hesabınıza girip bakın …

Sonra gerçekten USA doları ödemeyim …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Eylül 2022; 15:41:50 >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Yeni mail ile yeni uyelik actim hocam. ilk kayit olusumda farkli bi vpn ile baglanmistim, konum olarak yine arjantin gosteriyordu ama nedense amerikan dolari olarak fiyatlandirdi. ben de herhalde fiyatlar guncellenmistir diye dusunmustum. simdi nordvpn premium alip yeniden arjantin uzerinden baglaninca sizin soylediginiz gibi oldu, cok tesekkur ederim. su an $145 gorunuyor odemem. yalniz gecmis aylarin odeme grafiginin oldugu gorseli kaldirmisiniz, rica etsem dm'den benimle paylasabilir misiniz o gorseli?

• O zaman herkese tekrardan merhaba :)

Arkadaslar yeniden uyelik olusturup tidal hifi plus aile paketi aldim. 5 kisilik yer var, katilmak isteyenler dm'den yazabilir. yukaridaki mesajimdaki kosullar gecerlidir. bu arada arjantin aboneligi olusturmak icin satin aldigim nordvpn hesabini bir ay icerisinde iptal edecegim, para iadesi alabilmek icin. aileye katilmak icin yeni hesap acmak isteyen arkadaslar vpn hesabimi kullanabilirler. aile tamamlandiginda da vpn aboneligini de iptal edecegim.

kisi basi yillik 72 TL'ye denk geliyor bu arada

AILEYI TAMAMLADIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socioromantic -- 22 Eylül 2022; 16:20:12 >
  • Kişi başı 72 TL gibi bir fiyat olmalıdır.Çünkü banka çekerken size işlem parası alacaktır.Tüm üyeler ve size eşit şekilde yansır …

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

cok tesekkurler hocam, guncelliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.