Selam qobuz arjangine nasil uye olabilirim? vpn kullaninca hata veriyor. tesekkurler |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (27. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arjantin konumu aktif olmalı ve kayıt için sıfır bir email ve Viza kart ( sanal kart öneririm ) yeterlidir …
Bu şartları sağlamalısınız .VPN veya e mail adresiniz her hata aldığınızda tekrarında yeni bir email olmalıdır.Hatalı işlem sırasında kullanılan kart tekrar kullanılamaz …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Ekim 2022; 20:2:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kac farkli vpn ile denedim. Qobuz “vpn kapali olmali” hatasi veriyor ve uyelik islemine devam ettirmiyor.
arjantin ve brezilya’yi denedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnergi -- 23 Ekim 2022; 11:40:11 > -
Qobuz sıkı denetimi var .Ve VPN ‘de windguard protokolü gerekli.Bilindik VPN genelde aynı ip adresleri kullanıyor.O yüzden zordur.IKEv2 vs tesbit eder.Ödemede sanal kart da şart …
İkinci yöntem Arjantin üzerinden IOS AppStore ödeme yöntemini tanıtıp yine abone olunabilir.VPN olayı yine zordur .,.
Qobuz aile hesabına dahil olmanızı tavsiye ederim …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ekim 2022; 11:44:38 >
Aile hesabi ariyorum ama su an yok sanirim kimsede.
extreme audio bahsetmisti. Bir onlarla da gorusecegim
-
Hocam merhaba NordVPN ile Arjantine bağlanarak üyelik yaptım ama karttan para çekmedi daha bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba.
-
30 gün deneme süresi hakkımız bulunuyor.Sonrasında ücret çekilir …
HI FI aboneliğiz bulunuyor …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ekim 2022; 23:41:32 >
Yani bu günden itibaren sorunsuz kullanabilirim değil mi?
-
-
merhaba,
nordvpn ile de deniyorum ama üye olamadım.
smart dns veya dedicated ip address ile ilgili bir ayar mı yaptınız?
teşekkürler.
-
Windscribe deneyim.Ücretli abonelik bile yapabilirsiniz.İşleminiz bitince iptalde edesiniz.Free versiyonunda Arjantin varmı bilmiyorum.Varsa kullanın …
Arjantin'e doğrudan bağlandım ve hesap oluşturdum ek bir ayar yapmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşımız Tidal yerine Qobuz Arjantin aboneliği açmaya çalışıyor olabilir.Qobuz bu konuda çok sıkı güvenlik adımları uyguluyor …
Tidal bu konuda çok esnek …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2022; 18:58:48 >
evet, qobuz açmaya çalışıyorum...
-
Tidal Türkiyedeki kredi kartlarını artık tanımıyor diye haberler duydum aylık yenilemeyi yapmıyormuş olayı anlamışlar sanırım benim yenileme gelmedi ama muhtemelen bu yol da kapanmış olabilir bilginize
Tidal viza kart kabul eder ve ödeme yöntemini çok incelemez.Sanal kart kullanmakta yarar var.Aile üyeliklerinizde sorun çıkarıyor …
En önemlisi bankanızın anlık çekim zamanında red verip ödemezse başınız ağırır .Hesap blocklanır ve abonelik yenilenmez .Tidal kaynaklı olmadığını net söyleyebilirim …
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar sanal kart kullanıcıları zaten benim de ayın ortası gibi yenileme oluyor aynı durum olursa yazarım buraya
arkadaşlar merhaba audirvana kullanıyorum tüm şarkıları karışık çalma ayarını aktive edemiyorum bir türlü kullanan arkadaşlar yardım edermisiniz?
-
Yav şu Qobuza üyeliği bir türlü yapamadık,vpn deniyorum tespit ediliyor.Ne yapıcaz bu işi yok mu bir çözüm yolu.
-
Var bir qobuz aile üyeliğine katılmak
Audiophile Yasin kardeşimiz organize ediyor bana özelden telefonunu atarsan ben yasine bildireyim bazen ailelerden çıkan oluyor yerine seni alsın bizim ilk seferde amerikada ikamet eden bir arkadaş üzerinden üyelik yapmıştı sonraki yıllar sorun olmadan benim karttan çekiyor vergi v.s. 212 ile 220 dolar arası tutuyor 6 kişi bölüşünce koymuyor çok fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X