Merhaba Sadays, Qubuz nasıl üye oldunuz ? Teşekkürler |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (29. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yurt dışından tanıdık buldu
-
Yasin diye bir audiophile arkadaş organize etti olduk nasıl halletti bilmiyorum ama Amerika'da yaşayan bir arkadaşım var onun üzerinden demisti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba;
Tidal üyeliği açmak için NordVPN satın aldım ve kurdum. Bağlantıyı Arjantin olarak seçtim ve connected durumunda geldi. Ama tidal.com a girdiğimde hala bulunduğunuz bölgeye hizmet vermiyor uyarısı geliyor ve üyelik yapamıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Daha önce hiç üye olmadım Tidal'e. Yine de sıfırdan yeni bir email adresi mi almam gerekiyor mesela? Yardımcı olabilecek varsa çok ama çok sevineceğim.
-
Tidal aile uyeligi olan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi soruma kendim cevap vereyim. Belki aynı durumu yaşayan olur bunu okuyarak faydalanır. Problem NordVPN imiş. Saatlerce araştırdım çözüm bulamadım. Free VPN kullanarak nordvpn sayfasını açmak zorunda kaldım sonunda ve iptal ettirdim hesabı. Geri ödeme de yapacaklar.
NordVPN yerine bu forumda önceki sayfalarda bahsi geçen Windscribe indirdim. Arjantin lokasyonu ücretli. Ama şöyle bir güzelliği var uygulamanın, istersen 1 dolara 1 lokasyon seçebiliyorsun. Minimum 3 tane seçmeni istiyor. Ben Arjantin, Brezilya ve İsrail seçtim. 3 dolar. Şahane. Arjantin'e anında bağlandı ve ardından kolayca Tidal üyeliğimi de yapabildim. Sonra da telefona apk indirdim kurdum derken nihayet Tidal kullanmaya başlayabildim.
-
aramızda yurtdışında yaşayan biri yok mu yahu? organize olup qobuz aile üyeliği başlatsak ne güzel olur.
-
Ben de varım. Katılırım
ben de katılırım
-
Selam.tunemymusic ile listeleri taşıyabilirsiniz
teşekkürler
-
qobuz aile için ortak olabilirim arjantin fiyatı üzerinden üye olan var mı
-
Qobuz Arjantin aboneliği başlatmak için ,Arjantin yerel ödeme yöntemi ile gerçekleşebiliyor …
O yüzden bu şekilde kullanım yapmak imkansız seviyede …
Amerika üyeliği bu konuda avantajlı ….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhaba
Bahsettiğiniz şekilde tidale üye oldum ancak 60 günlük deneme için +4usd bir ödeme istedi ödemeyi yaptım ve hesaptan 80 küsür lira alındı. Deneme bitiminde 19.99 usd çekim yapılacakmış. Bu rakam yüksek olacağı için aile üyeliği bulunan bir gruba 12 aylık peşin ödeme ile girebileceğim bir durum olursa haberdar ederseniz memnun olurum. Saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdearbann -- 1 Şubat 2023; 13:12:22 > -
Yanlışınız olmasın, arjantin tidale üye olduysanız, ordaki ücret ler arjantin doları. Usd değil ve 21 tl gibi bir ücrete karşılık geliyır
Qobuz aile üyeliği nasıl alabilirim.Yardımcı olabilecek var mı?
-
Tidal Arjantin üzerinden kayıt oldum. Ödeme kısmında hiç bir banka kartını kabul etmiyor. Tidal aile paketi olan varsa katılabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bankası ile üye olmuştum. Sistemmi değişti
@cce hocam vpn360 diye bir uygulama üzerinden arjantin seçeneğini seçerek giriş yaptım. Google dan "tidal argentina" aramasını yaparak tidale girdim ve üye oldum. Site sanırım ispanyolca idi. Sonrası ilk mesajda anlattığım gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdearbann -- 2 Şubat 2023; 8:12:27 >
Yer varmı arkadaşlar 1 kişilik tidal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X