< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (30. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tidal bir şekilde ödeme yöntemini kontrol ediyor gibi duruyor.Ödemenizde gecikme yaşandığı an yeni banka ödeme şeklini isteyip ,bilgisini kabul etmiyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Şubat 2023; 23:14:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ödemede kesinlikle geçikme olmadı bu zamana kadar ödeme gününü mutlaka kontrol ederim ama dediğim gibi arjantin lokasyonu ile kredi kartı lokasyonunun uymaması sorun bu bu problemi yaşayan çok sayıda kullanıcı var. Yeni üyelik almaya kalktığımda da 145 arş pezosu çıkmıyor direk 19 $ dolar gibi bir ödeme alacağını söylüyor 60 gün 4 $ sonrası 19 $ dolar 2 yıl önce böyle bir şey olmamıştı 145 ars çıkıyordu şimdi bir de zip code istiyor yöntemi değiştirmişler. ordan kredi kartı lazım anladığım kadarı ile henüz bu sorunla karşılaşmamış olanlar 1 ay sonra yada 2 ay sonra mutlaka karşılacaklar benim tanıdığım kullanıcılarda da aynısı oldu şimdi benimki patladı. Başka bir çözüm bulursanız bu duruma bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Tidal ,bölgesel ödeme yöntemini takibe almaya başladı.Bir çok kullanıcı ülkesinde bulunan abonelik ücretini düşürmek için Arjantin hesabı açıyor.
Selamlar herkese ,,
Acaba , almanyada veya benzeri avrupa ülkelerindeki fiyatları bilen varmı ? Aile planı gibi bir toplu uyelik denenebilir mi ?
-
orada yaşayan birisi olmalı qrockfire almanyada bildiğim kadarıyla ama illa ki 6 kişilik qobuz ailesinden birisi oralarda olmalı sadece vpn ile abone olunamıyor yıllık 220 euro filan olmalı biz amerikada dolar ödedeik muhtemelen euro karşılığı da bu kadardır
-
Sayfa üzerinde kesinlikle gurup kurulması ve ya katılımı yapmayı düşünüyorsa,Gurubu kuran kesinlikle referanslı ve yeni kullancı olmamalıdır…
Sonrasında yaşanacak mağduriyet durumlarında yakınılmamalıdır ..
Ekonomik durumda dolar veya Euro ücretlerle yıllık ödeme yapmak ve üstelikte yıllık üyeliği olmayan bir oluşuma katılmak terstir …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Şubat 2023; 13:31:47 >
qobuz kolombiya'da 1 yıllık 750 tl tek kişi için grup ta o 26.690.00 peso yine çok uygun
-
Kolombiyadan üye olabilen var mı ki fiyatdan önce kolombiyada adam bulmak lazım vpn yetmiyor qobuza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim hanım kolombiyalı ailesi hepsi orada aile galiba 1250 tl ye geliyor yıllık 337.000 peso gibi birsey yazıyordu aylık 26.689 peso
-
mesajımın yayınlanmamıs olarak kabul edılmesını rıca edıyorum.
umarım hepımızın arjantın uyelıklerı herdaım devam eder
saygılar/orhan k
-
iyi fiyat bence sen tek abonelik başlat bir tane bir sorun yaşanmaz ise istekli arkadaşlarla aile kurarsınız bizim sorunsuz devam eden bir amerika ailemiz var aramızda bir uyum da var 3 kurus ucuz olsun diye riske atamam ama boşta olsaydım birlikte denerdik katılırdım ben senin aileye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Şubat 2023; 23:27:56 >
öyle yapcaz daha gitmedik gidince ilk abone olcam
-
Tidal arjantin vpn ile üye olma adımlarını tekrardan anlatabilecek birisi var mıdır? Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tidal'ın artık arjantin hesabı üzerinden erişilemediği en güncel haber mi , var mı deneyen ?
Edit : Reddit'te de gördüm güncel Arjantin ve Tidal konularını , gümletmiş herkesi Tidal maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 21 Şubat 2023; 19:28:23 > -
Tidal olsaydı Heos üzerinden avrx3800e devam apple music cok kalitesiz mahsus yazmadım apple topiğine hemen savunmaya geciyorlar
qobuzu tek geçerim sonra tidal en son deezer
deezer bile apple musicten daha kaliteli 1 ay dayanabildim apple musice hemen iptal ettim
Deezer connect çalışmıyor yalnız AVC-X3800’de, dün Deezer’a üye olup denedim. Denedikten sonra araştırma yaptım, yalnız olmadığımı gördüm. Denon’la ilgili değil ama bu durum.
-
Deezer Connect ile değil heos app yok mu oraya deezer sifreni gireceksin kendi uygulamasına tidal connect ya da deezer connect filan zaten cihazdan cihaza sorunlu
konu dağılıyor gerçi topictekilere ayıp olacak
Apple Music kalitesiz derken açar mısınız? Qobuz ve Tidal haricinde hi-res olarak en başarılı olarak gözüküyor. Deneyimledim ve hoşuma gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X