< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (28. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
özel mesaj gönderdim
-
yasine ileteceğim
-
Sadays dostumuz gerçekte değerli ve yardımcı olmaya çalışıyor.Umarım yeni bir guruba veya varolan bir aile gurubuna dahil olmanıza için çabalıyor …
Emeğinin boşa gitmeyeceğini düşünüyor….
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 9 Kasım 2022; 20:52:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cce hariç isim ve telefon bildiren olmadı arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde belli olur dedi yasin sonra isteseniz de ben ilgilenemem söylemiş olayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Kasım 2022; 13:52:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yer var ise katılabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özelden cep ve isim soyisim gönder yasine ileteyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
qobuza tidalden veya deezerdan çalma listelerimizi transfer edebiliyormuyuz
-
Playlist transferi ,tüm streaming servislerini kapsıyor …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tidale deezerı taşıyamamıştım.mecburen ücretli uygulama kullandım
-
sadays, senin ve Yasinin ilgisi ve yardımlarınız sayesinde qobuz üyeliğini tamamladık , grubumuzu kurduk.Emekleriniz için çok teşekkür edirim
-
Güzel günlerde dinleyin qobuz açık ara önde ses kalitesi olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tidal 3 aylık hifi plus üyeliğim var ses kalitesi bassları yetersiz verdiğini düşündüğüm için hesabımı 3 aylık satıyorum almak isteyen özelden yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
slm, tidali bende kullanıyorum.aynı zamanda spotify,deezer ve qobuz üyeliğimde var.
diğerleriyle kıyasladığımda tidalde baslarda eksiklik istemedim.yaşadığınız durum sistem bileşenlerinizden kaynaklanabilir mi
-
Merhaba qobuz aile üyeliğine ben de katılmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
-
Merhaba,
Qobuz aile grubuna katılmak istiyorum. Eğer yer varsa konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
-
Arkadaşlar maalesef organizasyon için vaktim yok o zaman da söylemiştim ihtiyacı olan hemen dönsün daha sonra ilgilenemem diye kusura bakmayın özelden yazanlar oluyor çünkü
-
Merhaba QRockfire,
Qubuz üyeliğini nasıl hallettin ? Teşekkürler.
-
yurtdışında yaşıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X