Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
57
Favori
52.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır devam eden tidal ailesi için 2 kişilik yerimiz vardır, detay için özel mesaj atınız, syg.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, qobuz için yer varsa ben de katılmak isterim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tidal ailemiz için son 1 kişi 🤗

• qobuz ve tidal hifi plus ses kalitesi açısından hangisini daha üstün sayabiliriz?

• uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    Mesaj gönderdim

• messi09 M kullanıcısına yanıt
    Genelde qobuz daha iyi deniliyor

• The Wade'e çok teşekkür etmek isterim, sayesinde Qobuz derdinden kurtuldum, dakikalar içinde üyelik işlemini halledip çözüme ulaştırdı.

• macOS'da Tidal'ın kendi uygulamasında USB DAC takınca exclusive mod seçeneği var fakat Qobuz'un kendi uygulamasında yok. yakın zamanda umarım gelir. Roon'a, Audirvana'ya ayrıca para vermek istemiyorum:) Android tarafında USB Audio Player Pro'nun USB DAC ile problem yok. Roon'un Arc uygulamasında da beta olarak usb driver olarak var.

• gios G kullanıcısına yanıt
    Qobuz uygulaması zaten direk ,USB DAC geçişi yapıyor.Tidal seskonusunda geride .Audirvana Mac ve PC ‘yi He-Res player dönüştürüyor ve ücretine değer.

• messi09 M kullanıcısına yanıt
    Tidal ses rengine müdehale eden bir yapıya sahip.Tidal HI FI plus 16/44 kalite üstünde MQA ile sesi işleyip sunuyor.Bit 900 geçmiyor .
    Qobuz tamamen Orjinal halini bozmadan yüksek bitte ses veriyor.Qobuz ile Tidal karşılaştırmasında ,Qobuz rakipsiz daha iyi .İyibir dac ve kulaklıkla gerçekten kalite farkını duyabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 28 Mart 2023; 3:36:25 >
  • Suheyl1907 S kullanıcısına yanıt
    Donanim haber forum ,teknoloji ağırlıklı bir forumdur .Fakat yüksek kalitede müzik dinleyen ve uygun ekipman bulundura azımsanamayacak kadar kullanıcı bulunuyor.Bu yüzden bu konu başlığı bulunuyor ve DH forum üyeleri sayesinde aktif kalıyor …

Amaç yüksek çözünürlüklü streaming servislerine değinmek ve ulaşma yollarını göstermek ve donanım servis sağlayıcılarını kıyaslamak en iyisi bulmaktır …

• Merhaba, qobuz için yer varsa ben de katılmak isterim

• selcukuzun_zrb S kullanıcısına yanıt

ovpnSpider (iphone) uygulamasını indirdim. Arjantin seçeneği vardı zaten abone olmadan. Sonra Tidal üyeliğimi gerçekleştirdim. Telefonunuz android sanırım keza ios da tidal için app yok.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

sorun yaşanan kart sanal kart mı?

• the wade kullanıcısına yanıt

merhaba beni de düşünürseniz sevinirim.

• ben üyeliği hallettim :)

• Tidal grubunda yer olan var mı? Bir arkadaş için almak istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tagaze T kullanıcısına yanıt
    Konu sanal kart değil.Tidal ‘a abone olurken kart kabul edilmezse banka ve kart sahibini adı block yiyebilir.Biraz süre verip ( bir kaç gün ) sonra başka bir sanal kart kullanabilirsiniz …

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.