Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
57
Favori
52.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Dragon fly Cobalt’ın alternatifi olarak tek önereceğim Hidizs S9 PRO ,dac chip birebir aynı.üçte biri fiyatında .Tavsiye ederim ..

Dimensions: 18*59*8mm
    DAC chip: ES9038Q2M
    DSD: Native DSD64/128/256/512
    PCM: Support up to 768kHz/32-bit
    Build quality: Aluminum-alloy CNC Integration (Black, silver)
    Transmission Interface: Type-C
    Output option: Compatible with both single-ended 3.5mm and balanced 2.5mm headphones
    Output power: Up to 100mW+100mW@ 32 Ohm – 3.5mm SE / Up to 200mW+200mW@32 Ohm Balanced – 2.5mm
    Power system: Plug and Play
    Supported System: Android, Windows, Mac OS, iPad OS

Hidizs S9 PRO inceleme videosu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 14:45:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hocam fosi audio diye bir marka var fiio var ibasso falan var, ve diğer markaları göz önüne alırsak hangi markalar gözü kapalı alınır dersiniz? Verdiğiniz modeli inceleyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Dragon fly Cobalt tın ( 260 ile 300 dolar ve dahili pil yok ) alternatifi olarak …

1 .Hidizs S9 PRO ..( 100 ile 130 dolara ve dahili pil bulunmaz )

2. FiiO Q3 ,FİİO Q3 II ( MQA ) kalite ve elinize aldığınızda premium ve lightnight & usb - c kabloda dahildir …( 145 ile 150 dolara ve dahili pil var )

Kampanyalar denk gelirseniz düşük yazdığım fiyat aralığında bulunabilir.Türkiye fiyatları bilmiyorum.Yurt dışındayım …

ibasso elerim …

Fiio Q3 ,I FiiO Q3 DSD512 | 768K/32Bit AK4462DAC mit THX AAA , 2,5/3,5/4,4 mm balans giriş bile var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 15:37:17 >

Elinize sağlık teşekkürler

• Fakat 189 ile 200 dolara çıkarım derseniz …

Drağon fly Cobalt ve alternatifi
    ifi zen hip v2 ( pil barındırdığı için ifi ,dungle olarak Hidizs S9 PRO tavsiye ederim ) bulunuyor .iPhone 14 pro max ile iCobalt ve ifi hip dac v2 kullanırım mobil için …

Kulak içi kulaklık sennheiser ie 200 ,600 ve 900 kullanıyorum.Şuan işte yanımda sennheiser ie 200 modeli var.Ofiste bunu bulundururum …

Boyutları anlaşılması için anlık resim paylaştım …

ifi hip dac v2

Dragon fly Cobalt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 16:25:41 >

Hocam işin sonu yok bana kaliteyi hissettirecek düzgün bir ürün bunlar arasından kararımı vereceğim tws kullanmaktan güzel müzik dinlemeyi unuttuk

1 .Hidizs S9 PRO ..( 100 ile 130 dolara ve dahili pil bulunmaz ) taşımak için boyut küçük ..

2. FiiO Q3 ,FİİO Q3 II ( MQA ) kalite ve elinize aldığınızda premium ve lightnight & usb - c kabloda dahildir …( 145 ile 150 dolara ve dahili pil var ) taşımak için boyut biraz büyük …

Seçimini dahili pil veya olmayan olarak bunlardan birini seç ,seversin …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 15:40:7 >
  • ben bu tidal ile ödemeyi nasıl yapabilirim kart ı girdim vpn ile hollanda üstünden alamıyorum nasıl çözebilirim

• [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Hidizs S9 PRO

Mobil cihazlar için amiral gemisi çiplerinden biri olan Sabre'nin ESS9038Q2M'sini kullanıyor. Hidizs dac tasarım büyük ölçüde aynıdır, ancak özellikler iyileştirilmiştir. Kanal ayrımı daha yüksektir, harmonik bozulma daha düşüktür ve güç özellikle dengeli modunda daha yüksektir. Dac / amp dongle DSD521 ve PCM32/768'i destekler, ayrıca ASIO desteğine sahiptir ve Windows 10'da sürücüler olmadan çalışır …

Klasik üreticiler tarafından satılan birçok büyük DAC'den bile daha iyidir …

Ses yapısı parlaktır .Sahne çok geniş olmasada ayrıntılıdır.Davul,zil ve gitar gibi detaylarda netlik sunar.Vokalde ilginç şekilde kadın sesi aşırı dikkat çekicidir….

Özellikler

* DAC: ES9038Q2M
    * DSD yerel DSD64/128/256/512
    * 768kHz/32Bit'e kadar PCM desteği
    * Yapı kalitesi: CNC alüminyum alaşım entegrasyonu (siyah, gümüş)
    * İletim arayüzü: Tip-C
    * Nominal çıkış gücü (SE): 100mW@32Ω
    * Frekans yanıtı (SE): 20-50kHz
    * Sinyal-Gürültü Oranı (SNR) (SE): 120dB (@32Ω)
    * Kanal Ayırma (SE): 80dB (@32Ω)
    * Toplam harmonik bozulma+gürültü (SE): %0,0012 (@32Ω)
    * Nominal çıkış gücü (BAL): L&R 200mW@32Ω
    * Frekans yanıtı (BAL): 20-50kHz
    * Sinyal-Gürültü Oranı (SNR) (BAL): 119dB (@32Ω)
    * Kanal ayırma (BAL): 118dB (@32Ω)
    * Toplam harmonik bozulma+gürültü (BAL): 0,0006% (@32Ω)
    * Önerilen kulaklık empedansı aralığı: 8-300Ω
    * Boyutlar: 18x59x8mm
    * Net ağırlık: 11g
    * 3,5 mm ve 2,5 mm dengeli kulaklıklarla uyumludur.
    * Mikrofonlu kulaklıklarla uyumludur.
    * Pilsiz çalışır. Tak ve Çalıştır.
    * Şunlarla uyumludur: Windows, Mac OS, iPad OS, Android, iOS.
    * Not: iOS kullanıcıları için Lightning OTG kablosu ayrı olarak satın alınmalıdır …

Genel değerlendirmem:

Bir hafta kadar kullanım deneyimim olduğunu belirteyim.Bana göre, bir dongle öncelikle hareket halindeyken kullanım içindir, bu nedenle kullanım kolaylığına, taşınabilirliğe ve çıkış gücü üzerinden düşük pil tüketimine değer veriyorum. Mobil kullanım da her tür IEM'lerle yatkındır….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 21:57:19 >

• Fosi audio ds1 hakkında ne dersiniz hocam

• fosi'de 12.000 mhz saatleyici var sadece bunun için bile tercih edilebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mobil telefonda kullanılan usb dongle dac /amp cihazın pilini kullanır.Güç tüketimi az olan veya dahili pil olan tercih edilir.Usb dongle boyut olarak çok küçüktür .Pil olmadığı için yer kaplamaz …

İphone kullanıyorum zaten pil performansı kendine yetiyor.Fosi audio ds1 kaybettiği yön bu .Telefonun bataryasını resmen su gibi içiyor…

Es geçerim yani…

Dragon fly cobalt pahalı olmasını donanım haricinde pil kullanımıdır.6 saatlik kesintisiz kullanımda bile pil kullanımı %10 geçmez ..

Standartımız mobil ile hareket halinde kullanımdır…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 21:51:43 >
    Hocam fosi cebin kenarına çakmak kısmına da sığar bence sorun olmaz çünkü tr fiyatları arasında ciddi uçurum var

Mobil cihazla hiç dungle usb dac kullanmadığınızı düşünüyorum.Ben uzun kullanım yapmam veya şarj problemim yok diyorsanız tabiki olur …

Cihaz donanım ve boyut konusunda kötü değil.Pil konusunda kötü neyazıkki .Telefonun pilini çok kullanıyor…

Türkiye’de fiyat konusunu hiç bilemiyorum.Bütçeni çerçevesinde hareket edin…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Mayıs 2023; 22:0:22 >
    Hollanda üzerinden Tidal pahalıdır.Arjantin üzerinden deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hissiz B 1 R adaM -- 10 Mayıs 2023; 22:1:48 >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay kodum var onu aktifleştirmek için lazım sonra başka programlara geçeceğim ancak olmuyor bi türlü kartımı illa istiyor ve kabul etmiyor

• tavsiyelerine uydum ve az önce sipariş verdim hocam 👍

• uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    Bence seçim çok iyi , Hidizs Mermaid MM2 güzel ses rengine sahip ,dac da ..
    Güzel bir müzik dinletisine sahip olacaksın ..

Fiyat performans paketi olmuş.Belli bir deneyimden sonra yorumunu paylaşırsın …

• [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

ifi audio hip dac v2

ifi audio hip dac v2 çoğunlukla mobil kullanıcılar için çok kompakt ve taşınabilir bir DAC/Amp'dir. Tidal'ın 'Master' katmanı tarafından kullanılan MQA'nın yanı sıra DSD256 ve 384kHz'e kadar yüksek çözünürlüklü PCM'yi destekler. Hip-dac 2, bir anahtar olan "güç eşleşmesi" ve daha fazla güç için bir X-Bass anahtarı gibi standart iFi özelliklerine sahiptir. 4,4 mm dengeli çıkış hala orada. Bu, dengeli ses için standart soket haline geldi. Elbette standart bir 3,5 mm'niz de var ….

Hip-dac 2, yeni XMOS USB çipi ve tam MQA kod çözme gibi iyileştirmeler getiriyor. İlk sürüm MQA dosyalarının işleme yeteneğine sahipti, ancak ikinci sürüm, MQA dosyalarının da tam kodunu çözebilir. Yeni USB çipi, daha iyi performans için iki kat saat hızı ve dört kat daha fazla bellek sunar …

iFi Audio'ya göre, bu iyileştirmelerin yanı sıra, daha saf ve daha net bir sese katkıda bulunan yeni yükseltilmiş bir kristal saat var …

Tasarım ve yapı :
    Çok ince, çok kompakt ve seksi görünüyor. Taşınabilir DAC/Amps açısından serilerinde yeni bir yenileme. Çok gösterişli, göz alıcı ve havalı …

Yapı kalitesi çok iyi ve özellikle hacim kabı çok birinci sınıf bir his veriyor. Cihazın gömme USB soketi çok sert ve bu çözümü genel olarak iFi'den düşünceli buluyorum. Bu şekilde USB girişinin ömrü hakkında endişelenmeden bu cihazı uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Ancak bu, gömme erkek formu nedeniyle mevcut USB kablolarınızı kullanmanızı da engeller …

iFi bu amaç için bir USB-C kablosu sağlar, yani her modern akıllı telefonu onunla birlikte kullanabilirsiniz.Apple Lightning USB Camera kit ayrıca satın alınmalı .Tabiki ayrı bir maliyet getirmektedir …

Kullanıcı Deneyimi :
    Yeni hip-dac 2 oldukça ince, bu yüzden akıllı telefon kullanıcıları için güzel bir arkadaş. Bu minimalist yaklaşımı seviyorsanız, ince dizüstü bilgisayar kullanıcıları için de güzel bir arkadaştır. Sadece bir kafede oturun, USB kablosunu bağlayın, ses kontrolcüsünğ açın ve hazırsınız. Akıllı telefonlar ve PC'ler için tak ve çalıştır. Ancak, tam işlev, özellikle MQA için iFi donanım yazılımını Windows dizüstü bilgisayarınıza yüklemenizi tavsiye ederim …

xBass düğmesi, EDM melodilerinin keyfini çıkarmak istiyorsanız kullanışlıdır, ancak yapay efektleri sevmediğim için çoğunlukla bunu kapalı tuttum. Cihaz aklınıza gelen her dosya formatını destekler ve akıllı telefonlu ( Android ) USB Audio Player Pro ve Amarra play ( İOS ) tavsiye ederim. Tidal'dan MQA kayıtlarını ve Qobuz'dan 24 Bit dosyalarını dinlemek kusursuzdur …

xBass düğmesinin yanında bir IEMatch düğmesi var ve bu, nominal değerde bir kazanç anahtarı görevi görüyor. Ancak, iFi'nin IEMatch aksesuarı ile aynı şekilde davranır. IEM'lerinizle bir empedans eşleştirmesi gerçekleştirir ve size optimum kazanç ayarını sağlar …

Beğendiğim bir şey, 4.4mm Dengeli çıkışın dahil edilmesi. Bu, 4,4 mm'lik jakınızı kullanmanıza izin verir. Bu, 2,5 mm'ye kıyasla çok sağlam ve güvenli bir bağlantı sağlar. Ayrıca, 3,5 mm çıkış "S-Dengeli" bir çıkışa sahiptir, bu nedenle varsa 3,5 mm Dengeli kablolarınızı mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz …

Pil ömrü çok iyi ve deneyimim rakamlarla tutarlıydı. Bundan bahsetmişken, hip-dac üzerindeki şarj ve veri portları ayrılır. Şarj etmek için USB Tip C konektörünü ve veriler için klasik USB-A'yı kullanırsınız. Bu, güç ve veri akışını cihaza ayırdığı için önemli bir karardır…

Unutulmaması gereken bir şey şu ki; dengeli çıkış hassas IEM'lerde biraz gürültülüdür, bu nedenle bu tür dişlileri hip-dac 2 ile kullanmak istiyorsanız, standart 3,5 mm'ye bağlı kalmanızı tavsiye ederim. Tam boy kulaklıklar için böyle bir sorun yok …

Ses Kalitesi:
    Ses açısından hip-dac 2, hip-dac'ın genel sunumunu korur. Yine, iyi bir alan ve çözünürlük duygusu ile nötrden biraz daha sıcaktır. Genel ayrım çok iyi ve ses sahnesi beklediğimden daha geniş ve daha derin …

Hip-dac 2 de mükemmel görüntülemeye sahip, bu da orijinal versiyondan daha iyi. Ve özellikle ortalarda iyi şeffaflıkla birleştirilir. Sunum açısından, cihazın tıpkı ilk sürüm gibi orta merkezli olduğunu düşünüyorum. Enstrümanlardaki tonalite çok tatmin edici ve tüm seste iyi bir vücuda sahipsiniz. Bu yüzden ses performansını beğendim ve hip-dac'ın sunduğundan daha iyi olduğunu düşünüyorum …

bas :
    Bas, büyük bir etkisi olmadan şeylerin daha yalın tarafındadır. Tuş orada ama spot ışığı tam olarak almıyor. Bu yüzden xBass efekti kapatıldığında hip-dac 2'nin hafif bir sıcaklığa sahip nötr bir bas olduğunu düşünüyorum. Düşükler iyi çözünürlüğe sahiptir ve iyileşme oldukça iyidir. Doku, elbette amiral gemisi teçhizatı ile aynı seviyede değil, ancak fiyat için hiçbir şekilde kötü olduğunu düşünmüyorum …

Mid :
    Midler , tıpkı orijinal versiyonda olduğu gibi iyi çözünürlük ve temizlikle yüzünüze. Enstrümanlar iyi tonalite ve tını ile çok şeffaf geliyor. Bu özel alandaki ses oldukça dinamik ve vurgulanmıştır. Tüm vokaller ve enstrümanlar bir müzik tonuyla iyi tanımlanmıştır. Ancak, dinleyiciye biraz yakınlar, bu da ses sahnesindeki derinlik hissini ortadan kaldırıyor. Buradaki en güzel şey, Midlerdeki enstrümanların ve ayrıntıların tanımlanmasıdır …

Tiz:
    Yüksekler ortalar kadar vurgulanmaz, ancak çok iyi enerjiye ve artikülasyona sahiptirler. Hip-dac 2'nin mikro detay yeteneği iyi ve aslında ilk versiyondan daha iyi. Uzantı ayrıca daha fazla genişlik ve ayrıntı ile geliştirilmiştir. En iyisi değil ama bu cihaza adil olmak gerekirse daha fazlasını da beklemiyordum …
    Ancak tiz, yoğun ve karmaşık şarkılarda yapışkan olmaması açısından etkileyicidir, bu nedenle artikülasyon çok iyidir. Sunum açısından, tiz orta aralık gibi o kadar ileri değil, ama yine de kesin ve tiz üzerine yeterince iyi. Yani tiz çok yumuşak veya pürüzsüz değil. Biraz yuvarlak ve hafif pürüzsüz olduğunu söyleyebilirim, ancak aşırı seviyelerde değil. Daha çok iyi bir tanım ve dinamizmle söylemeliyim doğal bir tiz gibi. Sadece mükemmel keskinlik beklemeyin …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Mayıs 2023; 10:8:47 >

• Qobuz için aile üyeliğinde boşluk olan bir arkadaşımız var mı?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.