Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
57
Favori
53.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkur ederim. Sizin son iki incelemeniz sonrası gaza gelmedim degil:) emeklerinize sağlık çok güzel incelemeler olmuş. Mobil taraflı değil benim kullanım senaryom, mobil de var ama daha böyle dinle geç tarzı. En yakın zamanda sizin gibi detaylı olmasa da yazacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gios G kullanıcısına yanıt
    Kişisel amacım ,en çok hareket halinde müzik dinlemeyi hedefleyerek öneride bulundum.İş yüzünden belli süreler ülke dışında olduğum için mobil yöne eğildim.Tabiki ev için kullandığın bir sistem bulunuyor …

Kullanıcı deneyimleri paylaşmak kişilere referans oluyor.Çok ciddi bir detaylı olması bence gerekmez.Her müzik sever başka donanım ve farklı bakışlar yakalabilir.Bende ve diğer dostlar bu sayede kaçırdığım detayları gözden geçirmekten mutluluk duyarız …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Mayıs 2023; 1:19:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokmu dostlar tidal da yer yada kurmak isteyen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu tidal arjantin abonelik olayı bitti mi benimde bir tidal ailesinde yere ihtiyacım var veya ucuz ve kolay aboneliğe

yeni bir mail aldım vpn buenos aires ne sanal ne gerçek hiçbir kredi kartını kabul etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Haziran 2023; 17:8:35 >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Bu tidal ı nasıl kurabilirim iPhone a.

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    iPhone a tidal kurmanın bir yolu var mı? Veya Web üzerinden açamazmıyız, başka bir apple id oluşturup giriş yapmama izin vermiyor, abonelikler var onların iptal edilip sürelerinin dolması gerekiyormuş?

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    bölgeni amerika yap kur sonra tekrar Türkiye'ye dön

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Bölge değiştiremiyorum, telefonda izin vermiyor. Telefonu sıfırlayıp baştan kurmak lazım heralde.

Birde bilginiz varsa Sony link buds s aldım, uygulamadan 360 Reality audio yu optimize edemiyorum, sunucu hatası veriyor.

konu sahibi ioslar konusunda uzmandır size cevap verir

benim ipadde sorun olmadı ayarlardan Amerika yapmak telefonlarda nasıl bilmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İphone Tidal kurmak için basit bir yöntem bulunuyor.USA ve Tüm Avrupa ilkelerinde faliyette…

Kendi apple ID koruyup yeni bir apple ID açabilirsiniz .Bu sayede Türkiye AppStore üzerinden abonelikler ve satın alımlar etkilenmez …

En basit yöntem pc veya Mac web taracısı ile istediğiniz ülkeden apple ID açabilirsiniz .İşlem öncesi açacağınız ülkenin lokasyonu gerekli .Vpn ile aşarsınız.Telefon numara doğrulama kısmına kendi Türk numaranızı ekleyin …

Hesabınızı açtıktan sonra AppStore üzerinden çıkış yapıp yeni apple ID girmelisiniz.iCloud çıkış yapmayın …

Yeni Apple ID oluşturmak için bu linki kullanın ….

www.icloud.com
    iCloud.com
    https://www.icloud.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Haziran 2023; 17:14:28 >

Teşekkür ederim deneyeyim

Sorun yaşarsanız özelden yazın …

Size tekrar çok teşekkür ediyorum, dediğiniz şekilde Uk hesap oluşturup App Store a giriş yapıp Tidal ı iphone a yükledim, VPN kullandım. Daha önce tidal için Arjantin den abonelik yapmıştım.
    Tidal yüklemek istememde ki neden kaliteli müziğin yanında, Sony link buds s kulaklık aldım, Sony 360 reality audio özelliğini denemek istemem di, bakalım inşallah uğraştığımıza değer.
    Tekrar çok teşekkürler.

Sony 360 ,dezeer üzerinde bulunuyor

• Selamlar, tidal aile uyeligine katilmak istiyorum. Ilgilenen uye arayan varsa iletisime gecebilirler.

• [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

Arkadaşlar böyle bir mail geldi, eskiden 100 peso ödüyordum Ağustosun 1'inden sonra 380 peso olacakmış.

• etmez o servis 22 dolar filan çöp bir şekilde qobuz ailesine katıl

• Merhaba, qobuz deneme sürümü için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Vpn üzerinden kaydolduktan sonra ödeme aşamasında kabul alamıyorum. Yada Tidal için vpn ve yöntem önerisi olan var mıdır? Teşekkürler.

Merhaba, ben vpn ile arjantin hesabı açtım. Kullandığım vpn ovpnspider idi. Hesabı başarılı bir şekilde açtım. İspanyolca mailler filan geldi hatta, ama bir türlü tidal da ödeme yöntemi ekleyemiyorum. Acaba windscribe vpn ile başka bir hesap açsam olur mu? Ya da ne yapmam lazım? Lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.