Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
57
Favori
52.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tidal grubunda boş yeri olan varsa bana ulaşsın lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tidal hifi plus üyelikleri için mqa harici flac getirecekmiş.

• Tidal için arjantinden üyelik açmayı deniyorum.

2 farklı kart, 1 sanal kart ile 3 gündür denememe rağmen ödemeyi almıyor, üyelik başlamıyor.

Nasıl bir yol izlemem lazım, bilen var mı?

• gios G kullanıcısına yanıt
    Tidal Hi Fi üzerinde %35 MQA bulunuyor ( CD kalitesinde 16/44 ) .Hi Fi plus tamamen MQA katmanından oluşuyor.( 16/44 & 24 /96 ) .Tidal ve MQA ortak şirketi aracılığı ile sunulan MQA streaming anlaşması bitecek.MQAair ( yüksek çözünürlüklü Bluetooth codec ) satışı ve meridian ( MQA yaratıcısı ) şirketi hisselerinin %80 mi başka bir ortağa devredecek.Tidal tedbirli davranma adımında.Bu yüzden flac arşivini şuan için 16/44 tamamen dönüştürüp ileriki süreçte MQA lisanısını kaybetme durumu yaşabilir.Sonraki aşamada 16/44 üstü kalitede yeni bir arşiv yaratma adımına geçebilir.Uzun bir dönüşüm süreci geçirebilir.90 Milyonluk arşivinin 60 milyonu MQA kalitede …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tidal family gurununa katılmak istiyorum .

• Merhaba herkese. Qobuza uyelik nasil yaptirabilirim acaba turkiyeden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

AudioQuest DragonFly Kobalt USB DAC + Preamp + Kulaklık Amfi İncelemesi …

Birincisi, 2012'de piyasaya çıktığı DragonFly idi. Piyasaya sürüldükten sonra 2016 re-enkarnasyon DragonFly Black v1.5'ini satın aldım. DragonFly, türünün ilk "thumbdrive" dac'ıydı ve v1.5, düşük güç tüketimi nedeniyle akıllı telefonlarla çalışan ilk sürümdü. Ve diğer birçok şirket o zamandan beri AudioQuest'in öncü fikirlerini kopyalarken, Siyah (DragonFly Red ile birlikte) hala iPhone'umla test ettiğim en düşük pil tüketimine sahip …

Özellikler :

Yerel Çözünürlük: 24-bit/96kHz'e kadar …
    Çıkış : 2.1Vrms @10k Ω veya daha yüksek; kulaklık için minimum 16 Ω …
    Çıkış Empedansı: <0.65 Ω ..
    Kulaklık Amfisi: ESS Sabre 9601 …
    Mikrodenetleyici: Mikroçip PIC32MX274 …
    Ses Kontrolü: ( 64-Bit )bit perfect Dijital Ses Kontrol …

Gürültü filtreleme ( USB Jitter ) …

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ]

İşlevsellik ve Çalışma:

Tak ve çalıştır AudioQuest DragonFly, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına (Windows, Mac) ve sırasıyla Android/iOS cihazınıza "DragonTail" veya Apple kamera adaptörü aracılığıyla bağlanır. Dijital sinyali analoga dönüştürür ve güçlendirir. Ses seviyesi, esasen bir ön amplifikatör görevi gören kaynak cihazdan kontrol edilir…

DragonFly'ın pili yok, bu iyi ve kötü. Planlı eskimeye ve uzun süre çalışmaya kurban girmemesi iyi. Telefonunuzdan güç çekmesi ve bu nedenle şarjlar arasındaki süreyi kısaltması kötü…

DragonFly Cobalt, Tidal masters ( MQA )ve Qbuz servisleri ve Spotify, Bandcamp, Soundcloud vb. gibi tüm odiyofil olmayan akış hizmetleriyle çalışır…

Üzerindeki LED, duruma veya örnekleme hızına göre farklı renklerde yanar: kırmızı: (bekleme), yeşil (44.1kHz), mavi (48kHz), sarı (88.2mkHz), açık mavi (96 kHz), mor (MQA)…

DragonFly Cobalt, kulaklık amplifikatörü olarak kullanımının yanı sıra, özel (masaüstü) bir kulaklık amfisi ile birlikte dac olarak kullanılabilir. ..

DragonFly Cobalt'ı çoğu dongle'dan (diğer iki DragonFly dahil) ayıran şey, sofistike USB gürültü filtrelemesi de dahil olmak üzere dac işlevselliğidir (herhangi bir bilgisayar veya telefon )ses sinyalini temizleyen bir elektromanyetik parazit önleme kaynağıdır ….

Dac çipi + dac uygulaması (filtreleme dahil) + dac'ın analog çıkış aşaması + amp tasarımı...

Gürültü bastırma ile ilgili olarak, DragonFly Cobalt ,AudioQuest Jitter bug filtrelemesinden bazılarını "son derece düşük gürültülü bir güç kaynağı" ve zamanlama hatalarını en aza indiren tek bir düşük titreşimli saat konuşlandırarak ödünç alıyor. Bunun optimum sinyal-gürültü oranları ve çözünürlükle sonuçlandığını belirtmek gerekli …

Bu nedenle, ses kalitesinden ödün vermemekten memnuniyet duyarsanız, Kobalt tam size göre. Paranızın karşılığını almaktan memnuniyet duyarsanız, Kırmızıyı veya benzeri bir şeyide alabilirsiniz….

Kişisel özetleme :

AudioQuest DragonFly Cobalt, güce aç kulaklıkları bile çalıştıran doğal bir sondaj minyatür kulaklık amplifikatörüdür (dac/pre-amp). Telefonlar veya bilgisayarlar tarafından tedarik edilir ve desteklenmektedir. Ses kalitesinden ödün vermek istemeyen insanlar içindir …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Mayıs 2023; 15:39:44 >

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Türkiye ‘den direk üyelik yoktur.Qobuz streaming servisinin bulunduğu ülkelerden yapabilirsiniz.Üye olacağınız ülke lokasyonu gereklidir.Vpn ile aşabilirsiniz.Yıllık üyelik fiyat aylık ödemeye göre daha uygun seviyededir.Kredi kartı ile aboneliği başlatırsınız.30 gün deneme sürümü ücretsizdir.Beklentinizi karşılıyorsa aboneliği devam ettirip ücret ödersiniz …

• Vakit buldukça mobil dac/amp modellerinden bahsedeciğim.Ben dahil bir çok kullanıcı bunu seçmektedir.İş seyahati veya tatil zamanlarında HeRes müzik dinlemekten mahrum kalmamış oluyoruz …

Bir sonraki incelemem ifi hip dac v2 olacak.Kullanmadığım donanımları önermem.Sennheiser in ( kulak içi kulaklık modellerinden ,in 200 ,orta seviye 600 ve üst seviye in 900) bahsederek devam edeceğiz …

Yüksek fiyatlı donanımlardan uzak durarak incelemeye devam edeceğiz.Sizlerde lütfen donanımlarınızdan bahsederseniz başka kullanıcılara referans olabilirsiniz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 1 Mayıs 2023; 15:52:9 >
  • Merhaba iphone'a tidal nasıl kurabilirim. Üyeliğim var sadece uygulanayınasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutpeker M kullanıcısına yanıt
    Tidal aktif olarak faliyette olduğu bir ülkeden Apple ID açmalısınız .Avrupa ülkelerinin tamamında var…

• mesutpeker M kullanıcısına yanıt

yani ülke değiştirip appleda tidali indirip sonra tekrar türkiye yapacaksın diyor[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] 

• Malesef artık Tidal üyeliği için sanal kart kullanımı olmuyor. Kredi kartımla üyelik yapabildim. (garanti bankası)

• Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Birebir arjantinde posta kodu dogru lokasyon secmen gerekiyor.vpn direk arjantine bagli olucak.ikisi tuttugu zaman oluyor.bizimkini arkadasm yapti.bu sekilde aktardi bana

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Mobil olarak değil de masaüstü olarak atom dac ve atom amp kullanıyorum. Gayet yeterli geliyor.

• gios G kullanıcısına yanıt
    Güzel bir dac /amp …
    Keyifli dinlemeler .Kullanım yorumunuzu paylaşırsanız dac almak isteyen kişilere referans teşkil edersiniz…

• merhaba, Android ten ios a geçmek istiyorum ama acaba ses kalitesinde bir değişim oluyor mu? gerçi Bluetooth codec ldac iken şimdi ldac üzerinden bağlanmayacak..

• uykusuzfil kullanıcısına yanıt
    IOS veya android olarak ses kalitesi değişmez.HeRes kalite asla Bluetooth codeck ile sağlanamaz.LDAC 910 kbits maximum vermez ve kalite 650 ile 900 arasında sürekli değişkendir.Qobuz 1500 ile 3000 kbits ,tidal MQA 700 ile 1500 kbits arası Maximum değerdir.Kablolu kulaklık kullanmak en iyi değerleri verir ve kalite stabildir…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Mayıs 2023; 22:59:44 >
  • funnyboyyy F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yapamıyorum kabul etmiyor ne garanti kartı ne sanal kartı nasıl yapacağım? Peki kart bilgisini sonrasında nasıl silebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 7 Mayıs 2023; 22:25:39 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

hocam mükemmel ürün tanıtımı ama benim için çok pahalı ben s20fe de dinlemek için sonrasında iphone typec ye geçerse onda ve laptopta kullanmak için type-c stick ya da mini kablolu bir ürün istiyorum eğer mantıksız olacaksa istediğim bu dragonfly ın lite falan gibi düşük modeli varsa o da olur neticede bu ürünler kombolayacak çokta iyi kulaklığım yok, takacağım kablolu kulaklığım ile bana tavsiye edeceğiniz 1000tl civarı en fazla 1,5-2binlik ne tavsiye edersiniz acaba, araştırıp bulurum ancak bu işi sizin gibi bilen bir üstadın tavsiyelerin arasından seçmek çok daha sağlıklı olur diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 8 Mayıs 2023; 12:9:29 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.