< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (43. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aylık 50,70 Brezilya Reali aile üyeliği..
-
üyelik işini hintli mühendisle zor çözdün bize nasıl öneriyorsun?
-
bunun bizi atmayacağı tek üyelik amerika brezilyada 14 dolar amerikada 20 aile üyeliğinde adam başı 1 dolara gelir korkulu rüya görene kadar uyanık yatmak evladır ya da 1 yıılık peşin alıp en azından 1 yılı garantiye almalı brezilya ailesine katılırım ben sen açarsan bir hesap
-
-
ben 2/3 kez tıdal ıle yazıstım , yanıt da verdıler .. ancak nafıle. Turkıye ıcın yakın bır gelecekte umut yok. artık ordan burdan acıtırmakda artık bunalttı.. eskı tum uyelıklerımı kapatması ıcın tıdal a yazı yazdım ve kapattılar. sonrada almanya da yenı bır uyelık acması ıcın kuzanıme rıca ettım. adıma sıfır bır bireysel hıfi uyelık actı. artık sıfır hesap / guvenlı kullanımla devam edecegım. ben,formda , aıle uyelıgı yapmayı deneyelım demıstım ama pek ılgı gosterılmemıstı. evet bireysel hifi uyelık aylık 19,99 euro pahalı ancak eldekı bırkacbın euroluk dac/streamlar calısacaksa quboz ve tıdal sart.2 senedır bedava kullandıgımız arjantın uyelıgınden zaten rahatsızdım. busekılde kullanmaya devam artık...
-
Bir aile üyeliği kurmak isterseniz dahil olurum… Papara ile herkes olumlu dönüş yaptı, galiba Brezilya tidal papara hesabı ile çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thee_Eng -- 23 Ekim 2023; 19:34:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zannediyorum aile üyeliği olursa kişi başı 50tl civarı tutuyor, Qobuz ve Apple Music var Tidal fazla olabilir.
50tl gayet iyi bence, brezilya enpara aile üyeliği kurmak isteyen varsa bana pm atsın lütfen. Bence gayet makul. Wiim receiver da tidal connect harika çalışıyor. Başka servis bana zor.
Aynen brezilyalılar bana da pm atın enparam yok yoksa ben kurardım bir aile hesabı
Brezilya’dan Tidal aile kuran olursa pm yazarsanız katılırım
Brezilya’dan Tidal aile kuran olursa bende katılırım pm yazın lütfen
-
Ya zaten enpara papara falan şart değil kredi kartıyla da oluyor diyorum siz yanlış yere odaklanıyorsunuz :) İşin zor tarafı hesap açtıktan sonra aileye ekleyeceğiniz üyelere davet yollamak ve o daveti kabul etmek.. Açtığınız hesaptan aileye birilerini eklemeye çalıştığınızda "davet ettiğiniz kişi Brezilya da olmak zorunda" şeklinde uyarı verip davet yollamıyor. Veya davet yolluyor, o hesaptan daveti kabul etmeye çalışırken yine aynı uyarıyı veriyor. 3 gün uğraşıp yine başaramadım da artık casus masus birilerini soktuk araya o halletti sağolsun.
Ha tek başınıza hesap açacaksanız o kolay, çerezleri temizleyin geçmişi silin vpnle bağlanıp mail oluşturun, tidale üye olup kart bilginizi girin hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 24 Ekim 2023; 14:29:27 > -
Olsun abi en azından 2 kişilik kısmını kendim hallettim altyapıyı kendim hazırladım :) 3 günümü verdim ben onu çözene kadar büyük emeğim var :) Tidal benden kurtulamaz
-
Senin aileden ayrılan olursa aprondayım bak ona göre sırf tidal connect denemeleri için rpi4te topicten biliyorsun yoksa bende qobuz var tidal kimküne😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2023; 16:17:2 >
Aile üyeliği yapabilirmiyim bilmiyorum müsait olunca akşam denerim.
tüm çerezleri geçmişini gelmişini sil tarayıcının sonra davet gönder sana p.m.den gönderdim sıfır mail aldım aol bakalım sen gönderebilecek misin ben de kabul edebilecek miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2023; 17:54:14 > -
Brezilya’dan Tidal aile kuran olursa bende katılırım pm den ulaşırsanız sevinirim
-
slm,
brezilya kişisel hifi plus ücreti ne kadar
arjantinde olduğu gib türkiye kartları geçersizmi
sorumun ücret yanıtını sadays daha önce vermiş :6.74 dolar bireysel 9.33 dolar aile.arjantinle kıyasladığımızda fiyat çok yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 24 Ekim 2023; 20:16:52 > -
Tidal hesabını açan ,her aile üyesine kendi vpn lokasyonu ile kendi davetini kabul edip tidal hesaplarını oluşturup dağıtmalı .Yoksa o aile oluşamaz.Aileye katılan yeni açılmış bir gmail hesabı ve mail şifresini aileye açana kişi vererek çözülür .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X