Şimdi Ara

[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.103
Cevap
57
Favori
52.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece mail gelmiş aboneliğinizi iptal ettik diye, keşke böyle bi karar almasalardı apple music e geri dönme vakti geldi. Hoşçakal tidal...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brezilya fiyatına baktım hifi plus olanına
    33,80 R$ yani 185 tl ye denk geliyo ama o kadar para da verilmez yani, 20 tl ye apple music kullanırım her ne kadar tidal daha iyi de olsa.

• aile olursa mantıklı yoksa pahalı

• Valla ben artık son 4 arkadaşımı ekleyebilmek için Hindistandaki bir arkadaştan yardım alarak mail adresleri açtırdım, davet yollattım ve davetleri de kabul ettirdim. Sanırım her defasında yeni kişi eklerken vpn kapatıp, tüm önbellek çerez vs temizlemek ve yeniden bağlanmak gerekiyor. Baya uğraştırdı ama 6 kişi şu an aktifiz..

• İyi günlerde dinleyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim..

• selamlar Qoubuz üyeliği türkiyeden yapabiliyormuyuz

• ShaDoW_17 S kullanıcısına yanıt

hayır vpn bile yetmiyor kredi kartı kontrolü yapıyor

teşekkürler :(

• TIDAL SON GUNCELLEME :

Hi Orhan, 

Due to recent changes in how major credit cards handle the Argentine Peso (ARS) currency exchange, our payment processor will only allow cards issued by an Argentine bank to be used with Argentine TIDAL accounts for the foreseeable future. This includes VISA and Mastercard.  

TIDAL made a business decision not to pursue a permanent broadcasting license in Turkey. As a result, we stopped providing our services in Turkey in October 2021.

For such a reason you are unable to add a payment method into your account anymore.

We wish we could be of more help here. We apologize for the inconvenience and appreciate your understanding.

Thank you,

------------

Ikı gun once ıkı yıllık arjantın uyelıgımı sonlandırdılar. resmı olarak da basvuru yapalım dedım ama yok musade edılmıyor.Tum arjantın dısı uyelıklerı sonlandıracakları artık kesin...

• orhan766 O kullanıcısına yanıt

cevaba bakılırsa türkiyeden bağlandığımızı da görüyorlarmış

• Artık tum yurt dısı baglantılı uyelıklerı eleyeceklerı bır tarama algoritmesı geliştırmısler.Zaten sadece Türkiye'deki kullanıcılar için değil bence. Tüm farklı ulkelerden olan kullanıcıları kendı ulke sartlarında uye olmasına zorlıyacaklar gibi duruyor.Bizim malesef kendi üikemizin şartları musade etmiyor. Yakın gelecekte de Türkiye piyasasına girecek gibi görünmüyorlar.

• orhan766 O kullanıcısına yanıt

bence bahane ya deve dişi gibi firmalar lisans aldı sen kimsin muhtemelen bizimkiler abandı indirdiklerini mp3 yapıp paylaşmaya adamlar da salak değil ya

• Malezyadan, Hırvatistana... Çek Cumhuriyetinden Güney Afrika ya, Şili den Estonya ya vpn ile bu ülkelerden mailler kurup tidal açtım ama bir türlü ödeme aşaması geçilmiyor.

Papara, Master, Maestro, Visa herşeyi denedim maalesef.

Çok çok uzun yazışmalar yaptım Tidal ile, Türkiye den ödeme almıyorlar, daha doğrusu kredi kartı, sanal, banka platform kartları kısaca Türkiye tabanlı hiç bir karttan ödeme kabul etmeyecekler ve bu diğer ülkeler içinde çok kısa süre sonra başlayacakmış.

Hangi ülkedeyseniz o ülkenin banka hesabından çekim sağlanacak ve kabul edilecek. Eski abonelikler kullanılmayacak yeni hesap kurarsam müzik listemi transfer edeceklermiş.

Türkiye de lisans konusunda tüm çaba ve uğraşlara rağmen bir türlü karşılıklı anlaşma sağlanamadığı için çekilmeyi seçtiler. Türkiye den de çok bir talep olduğunun ve farklı ülkeler üzerinden de abonelik olduğunun da farkındalar ama çözüme dayalı katı duruyorlar.

Artık stabil olarak kullanmak için vpn ile Amerika dan bireysel veya aile hesap açıp NewYork da yaşayan dayımdan talimat verdireceğim 20 dolar, veya Almanya da 20 euro ile kuzenimin bankasından çözmem gerekecek ve uzun zaman artık böyle navite olacak tam da Mqa, 360, Hifi, Atmos 'a FLAC eklenmişken de kopmak olmuyor. uygun fiyata kullanma devri bitti. Aile mantıklı gibi geliyor başka da çare yok gibi görünüyor. Spotify da müzik açtım kulaklarım cızırdadı alışmış olmak başa bela :)

• Arjantinli bir arkadaş bulup, Arjantin bankasından ön ödemeli bir kart çıkartıp o karta yıllık para yükleyip yapılabilir gibi geliyor aklıma Arjantin de yaşayan birini bulmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalhakan

Malezyadan, Hırvatistana... Çek Cumhuriyetinden Güney Afrika ya, Şili den Estonya ya vpn ile bu ülkelerden mailler kurup tidal açtım ama bir türlü ödeme aşaması geçilmiyor.

Papara, Master, Maestro, Visa herşeyi denedim maalesef.

Çok çok uzun yazışmalar yaptım Tidal ile, Türkiye den ödeme almıyorlar, daha doğrusu kredi kartı, sanal, banka platform kartları kısaca Türkiye tabanlı hiç bir karttan ödeme kabul etmeyecekler ve bu diğer ülkeler içinde çok kısa süre sonra başlayacakmış.

Hangi ülkedeyseniz o ülkenin banka hesabından çekim sağlanacak ve kabul edilecek. Eski abonelikler kullanılmayacak yeni hesap kurarsam müzik listemi transfer edeceklermiş.

Türkiye de lisans konusunda tüm çaba ve uğraşlara rağmen bir türlü karşılıklı anlaşma sağlanamadığı için çekilmeyi seçtiler. Türkiye den de çok bir talep olduğunun ve farklı ülkeler üzerinden de abonelik olduğunun da farkındalar ama çözüme dayalı katı duruyorlar.

Artık stabil olarak kullanmak için vpn ile Amerika dan bireysel veya aile hesap açıp NewYork da yaşayan dayımdan talimat verdireceğim 20 dolar, veya Almanya da 20 euro ile kuzenimin bankasından çözmem gerekecek ve uzun zaman artık böyle navite olacak tam da Mqa, 360, Hifi, Atmos 'a FLAC eklenmişken de kopmak olmuyor. uygun fiyata kullanma devri bitti. Aile mantıklı gibi geliyor başka da çare yok gibi görünüyor. Spotify da müzik açtım kulaklarım cızırdadı alışmış olmak başa bela :)

Geçen yurtdışı forumlarda mı okudum yoksa burada mı hatırlamıyorum tam ödeme aşamasında vpn kapatılacak diyordu bir de öyle deneyin

Açıkçası tidalin aile üyeliği ile bile o paraları edeceğini düşünmüyorum vermeyin 20 dolar filan

• marjinalhakan M kullanıcısına yanıt
    Böyle bir uyelik açarsanız dahil olurum özelden de yazdım size

Tam ödeme aşamasında vpn kapatılınca " Bulunduğunuz ülkede tidal hizmetini kullanamaz ödeme yapamazsınız diyor.

Aile grubu için 3 kişi olduk gibi. Şayet sayı dolarsa Almanya dan vpn siz kuzenime açtırırım, ödemeyi oradaki banka üzerinden bağlatır legal olarak devam edilebilir. 20 euro, 20 dolar elbette çok bireysel için ama inanın Tidal den sonra müzik dinleyemez oldum.

Flac arşiv yapmak külliyen maliyet 24 bit 192k nerdeyse 40, 50 mb 1 şarkı albümler nerdeyse 1 gb. Mackie Referans monitörler, Focusrite scarlet ses kartı, ldac lı sony kulaklık , yıllık audirvana yani iyi bir setup yapmışım bunu spotify ile heba edemem tam sistemi kurdum 1 ay sonra böyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marjinalhakan M kullanıcısına yanıt

Ben aslında Brezilya üzerinden kendime hesap oluşturup üyelik aldım, kredi kartı bilgilerimi girdim ve kabul de edildi. Aileye bir kişiyi de eklemeyi başarmıştım, geriye kalan 4 kişiye daveti bir türlü kabul ettirememiştim, sadece bu kısmında destek aldım. Senin hiç üyelik dahi oluşturamamış olman tuhaf..

Tüm geçmişi ve çerezleri temizleyip ondan sonra vpn ile yeni mail adresi oluşturarak kaydolmayı denersen olur sanırım. Brezilya üzerinden kullanan baya bir kişi var.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.