< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 24 Şubat 2024; 16:45:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (49. sayfa)
-
-
Telegram kanalınızı öğrenebilir miyim rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 27 Şubat 2024; 20:22:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
tidal deneme sonrası kartı kabul etmedi. qobuz devamı ve ekstradan apple music yolları gözüktü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Tidal Aile için yeri olanlar var ise mesaj atabilirler,uzun süredir apple müzikten sıkıldım artık
-
merhaba, tidal aile üyeliği için 5 kişi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteman34 -- 20 Mart 2024; 23:43:31 > -
Tidal aile üyeliğinde yeri olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tidal aile üyeliği için 2 kişilik yerimiz var
-
Tidal aylık 60 tl katıldım siz 7 usd aylık çok istiyorsunuz
60 tl den varsa ben ve 3 arkadaş daha var abone olmak isteyen,yardımcı olursanız makbule geçer. bende sayenizde pahalı aboneliği iptal etmiş olurum.diğer arkadaşlarda duacı olur.
-
Malesef doldu grubumuz
Yazdıklarınız , milletin aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.madem 60 tl den kullanıyorsunuz neden bana yazdınız,bedavanında bedavasınımı arıyorsunuz.demekki ben size 50 tl den teklif etmiş olsaydım, bulunduğunuz grubu 10 tl ye satacaktınız.iyiki sizin gibi bir üye arkadaşımız yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteman34 -- 2 Nisan 2024; 18:33:4 > -
-
siz başkasının hesabını yapacagınıza kendi hesabınızı yapın????
-
Burda yazmayın .Bu başlık bana ait !. ..
Ticareti yapılamaz ! ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha iyi teklifiniz varsa ,arkadaşlrla beraber tabi oluruz.
-
Saygısızlığa lüzüm yok.Başka yerde ticaret yapın !
Gereğini yaparım ! ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani size cevap verebilmek saygısızlıkmı oluyor.yardımcı olun diyorum ,yardımcı olmuyorsunuz,birde aba altından sopa gösteriyorsunuz.
-
Şöyle özetleyim , 20 Qobuz ve 15 Tidal gurubu oluşturuldu.Fiyat mevzusuna girmeyin ! ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X