fiyat konusuna buradan girmedim. özelden yazan arkadaşa özelden cevap verdim,yemedi içmedi,ne yapayım? |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (50. sayfa)
-
-
-
yazdıklarınız olması gereken.grubu kurdunuz, ılk ay üçretsiz. ödemeyi yaptınız. bankadekontunu attınız. 2 grup üyesi grubu terk etti, bu durumda neyapmalıyız?
-
Peki başka bakıştan bakalım ücreti aldınız ve gurubu kapatınız.O nasıl olacak ..
Aylık 12 dolar fazla istiyorsunuz o ne olacak ?
Amerika’dan açtığını düşünerek.Kişi başı 5 dolar.12 dolarda iki kişi ücret ve artı 2 dolar size kalıyor. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 15:35:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cıddi olamazsınız!!!!! 12 usd için kendime sövdürecek zamanı çoktan geçtim!!!!!!!!!
-
Basit iki tane detay attım.Amerika tidal Hi Fi plus altı kişilik aile üyeliği 29.99 dolar.Bunu tidal belirtiyor ben değil.Oluşan guruplar ödüyor şuan . ..
Bukadar inatlaşmadan 350TL Maximum aile üyeliğine abone olmayı öğrenmiş olacaktın bu da iki. ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 15:46:7 >
siz yanlış anlıyorsunuz ,ben daha uygun bir grup var ise arkadaşlarım la beraber bu gruplara geçebiliriz dedim , paramızın düşmanı değiliz. bu gün olmasa ,yarın olacaksa bile arkadaşarımı istisnasız yönlendiririm. yeter ki böyle bir grubun olduğunu bildirin.
-
pardon,350 tl derken aylıkmı, yıllıkmı?
-
Brezilya Tidal HIFI plus Family abonesi olun.VPN Brezilya olacak ve kullanılmamış bir e mail ile aylık 350 TL ( kişi başı 60 TL ) alabilirsin .Türk bankası kabul ediyor ..
42 dolarda 1350 küsür TL yani sizin aylık ödemenizdi . ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Nisan 2024; 16:25:18 >
forumdan arkadaşlarla(kazakistandan) çok denedik.nijerya ,brezilya denemediğimiz ulke kalmadı beceremedik,brezilyadan kişisel kobuz üyeliğim var, tidali beceremedik.
-
büyük oglum amarikda doktora yapıyor, amerikadan aile üyeliğimi onun yardımı ile yapabildim.
-
bir baba yiğit bunu becerebilirse ben 2 arkadaşımla beraber emre amadeyim.
-
VPN yanlış seçim.Premium üyelikle yapın.Bazı VPN sanal yönlendirme yapıyor. ..
Onaylanmayan kart i( red alan ) ile başka ülke dahil olsa alamazsınız.Yeni kart ( sanal kart ) ile deneyin.Her denemenizde yeni sanal kart ve email kullanmalısınız . ..
senelik surfshark vpn im var,şu anda pes etmiş ve elimizdeki ile yetinmeye çalışıyoruz.
-
Windcribe VPN dene
şimdi indirip tekrar dnemelere başlayacagım.
-
Qobuz yıllık aboneliğim dün yenilendi.
Ailede 5 kişilik yerim var şu an 1 senelik.
Fiyat kişi başı 50 USD.
Hesapları ve mailleri VPN üzerinden açıp paylaşacağım, sonra mail ve hesap şifrelerinizi değiştirebilirsiniz.
VPN masrafı, kur farkı o bu derken malesef kişi başı 50 USD ancak kurtarıyor. Normalde kişi başı 43 dolara geliyor hesap sahibi hariç.
-
Özel mesajdan ulaştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
Tidal 10 nisan itibari ile fiyatlarında değişikliğe gitmiş ,yeni fiyatlardan üyelik açan var mı ? Varsa boş yer var mı?
whathifiTidal's monthly price drop is now in effect, and it's good news for hi-res fanshttps://www.whathifi.com/news/tidals-monthly-price-drop-is-now-in-effect-and-its-good-news-for-hi-res-fans -
Merhaba, arkadaşımızın grubuna sorunsuz katıldım. Yer bulunmaktadır. Katılmak isteyenler arkadaşımıza ulaşabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X