benim biraz yabancı olduğum bir konu . üstüne üstlük çok çeşit var . durum kısaca şu , geçen hafta fireballdan cyber snipa stinger mouse ve aliminyum gamer mousepad almıştım . stinger zaten olayı bitirmiş , bu fiyata böyle alet nasıl oluyor dedim daha 2. günde , adamlar yapmış . ancaaak mousepad olarak cyber snipa içime çok sinmedi zira oyun delisi kuzenim qpad i bir kere kafama kazımıştı , firebalda bu kadar çeşidi görüp bir de incelemeleri okuyunca qpad'e hepten kafayı taktım. velhasıl , kararı verdik ama ne alacağım konusunda aşırı derecede kafam karışmış durumda. İlk önce model - boyut beğenip almak üzere bakarken SERT YÜZEY , SOFT YÜZEY , UNCOATED (kaplamasız mat yüzey) diye ayrıldıklarını gördüm. Gelelim 10 puanlık uzmanlık sorusuna , lütfen konuya gerçekten hakim olan arkadaşlar yorumlarını esirgemesin. Bu yüzyler arasındaki fark tam olarak nedir , seçimi neye göre yapmak lazım , sitede bu konuyla ilgili hiçbir detay yok :( Yüksek DPI lı LAZER mouse stinger için hangi mousepad i tavsiye edersiniz ve neden ?