Şimdi Ara

QTEK S200 ile ilgili tüm sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaslar s200 aldım. Ama forumda tek çatı altında toplanmak iyi olacak diye düşündüm. bir kac program falan yukledim, ama burda gerekli programları tek catıda toplasak çok iyi olur. o kadar cok program var ki hangisi ne işe yarıyor belli değil, herkes ilgisini ceken programın özelliklerini anlatıp linkini verirse süper bir yer olur burası. (Aynı sekilde oyunlardada)

Birde bu cihaza sahip diğer arkadaslara sormak istediğim bişey var netten film seyretmek için hangi programları yuklemek gerekiyor. bende sadece ses var ama bazıları normal acılıyor.

Divx ile ilgili hangi programları önerirsiniz?

Alt yazı olayını nasıl yapıyoruz.

• bu arada s200 ile ilgili ilk izlenmlerimi yazmak istiyorum.
    cihaz gercekten kibar duruyor. ilk aldığımda kalem olayına alışamadım ki haala alışamadım hız olarak makul gibi , devamlı hafızadaki programları kapatmak gerekiyor. yoksa yavaslama oluyor.
    wireless olayı güzel.
    müzik olayı kulaklıkla çok güzel direk kendi üzerinden kulaklıkla olduğu gibi değil, pek tatmin etmiyor.
    turkcelli olan modeldeki gprs olayı yok bunda, sorunsuz.
    m600'dan daha ince ve kibar.
  • S200'le ilgili bir başlık olacaktı sanırım.
    Kısa bi bakınma ve evet, buldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_9058385/mpage_3/key_S200/tm.htm

Turkcell PDA ve Qtek S200 aynı yerde tartışılıyor. Bundan sorna başlık açarken daha dikkatli olursan seviniriz. Forum daha düzenli olur...
    Özellikle üstteki Arama kısmı çok faydalı olacaktır...
    İyi forumlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palm ile ilgili
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.