Bildirim
qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Malware diye biliniyor.
1. Silmek için öncelikle web tarayıcılarında eklentisi varsa onları kaldırın.
2. Görev yöneticisinden dosya konumuna gidin ya da başlat menüsündeki arama çubuğunu kullanarak arayın
3. IOBit unlocker adlı bir program var, onu indirin. IOBit Unlocker İndirmek İçin Tıklayın
4. QtMiner.exe 'nin üzerine gelip sağ tıklayın ve "IOBit Unlocker" ile dosyayı silin.
5. Bunlar işe yaramadıysa Eset Smart Security ile taratın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 2 Temmuz 2016; 12:25:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
Malware diye biliniyor.
1. Silmek için öncelikle web tarayıcılarında eklentisi varsa onları kaldırın.
2. Görev yöneticisinden dosya konumuna gidin ya da başlat menüsündeki arama çubuğunu kullanarak arayın
3. IOBit unlocker adlı bir program var, onu indirin. IOBit Unlocker İndirmek İçin Tıklayın
4. QtMiner.exe 'nin üzerine gelip sağ tıklayın ve "IOBit Unlocker" ile dosyayı silin.
5. Bunlar işe yaramadıysa Eset Smart Security ile taratın.
Şimdi bunu yazdıktan sonra bir milyon şey oldu, başlayayım.
Önce dosya konumunu buldum. Eth klasörü gizli bir klasör. Onu silmeye çalıştım. Silinmedi. E doğal tabi. Qt Miner 'a İşlemi sonlandır yapıp tekrar silmeye çalıştım ama aynı uyarıyı verdi. Bende pes edip kapattım bilgisayarı.Şimdi açtım ve qtminer.exe çalışmadı.
Bu kez Eth klasörünü sildim,silindi !
Qt miner diye birşey gözükmüyor. Sizce problem çözüldü mü? Bu arada sisten geri yüklemeyle düzelir mi?
-
Artık gözükmüyorsa sorun yok diyebiliriz. Fakat yine de herhangi bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneririm
-
-
-
Rica ederim,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de var ve çözemiyorum yardımcı olurmsuunuz ? -
Konuda yazdıklarımı uyguladınız mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde bende dosyayı sildim Qtminerden kurtuldum ama sorun eth komut dosyası bulunamıyor hatası bunun çözümü nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverLucky71 -- 5 Temmuz 2016; 18:37:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse,zaten pc ye bakım yaptıracağım. Full Format. Fan Temizleme. Termal Macun. SİL BAŞTAN YANİ ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
-
Başlangıçta çalışan programlara baktınız mı?
Windows 7 kullanıyorsanız,
Başlat, Çalıştır'a msconfig yazıp girin. Yukarıdan "Başlatma" sekmesine gelin. Daha sonra, kullanmadığınız yada sildiğiniz bir program varsa başlangıçta çalışmasını devre dışı bırakın.
Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız görev yöneticisinden Başlatma sekmesine kolayca ulaşabilirsiniz.
@burakdurdag1989
@Alia05 -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Agentwho
quote:
Orijinalden alıntı: Alia05
Eveeet. Bu yorumu yaptıktan hemen sonra VBS komut dosyası sorunu alıyorum. Yardım lütfen
Nasıl oldu, bu mesajınızı hiç görmemişim
Iobit unlocker ile eth dizinini tamamen silmeyi denediniz mi?
Neyse zaten format atacaktım bahane oldu. İNDİRDİĞİM SİTE: ABDULLAH ÇALI. İnsanlara virüs bulaştırıp 'bir süreliğine siteyle ilgilenemeyeceğim' diyor. sorulara cevap vermiyor ve mağdur oluyoruz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alia05 -- 20 Temmuz 2016; 22:22:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X