Şimdi Ara

qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın görev yöneticisinde qtminer.exe denen birşey CPU harcıyor. Ne olduğunu bilmiyorum kafayı yiyeceğim virüsmü ne bu?  qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

DOSYA KONUMUNU AÇINCA C:\ETH\BEARER DİYE BİR YERE GÖTÜRÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alia05 -- 2 Temmuz 2016; 10:47:40 >

• Malware diye biliniyor.
    1. Silmek için öncelikle web tarayıcılarında eklentisi varsa onları kaldırın.
    2. Görev yöneticisinden dosya konumuna gidin ya da başlat menüsündeki arama çubuğunu kullanarak arayın
    3. IOBit unlocker adlı bir program var, onu indirin. IOBit Unlocker İndirmek İçin Tıklayın
    4. QtMiner.exe 'nin üzerine gelip sağ tıklayın ve "IOBit Unlocker" ile dosyayı silin.
    5. Bunlar işe yaramadıysa Eset Smart Security ile taratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 2 Temmuz 2016; 12:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Malware diye biliniyor.
    1. Silmek için öncelikle web tarayıcılarında eklentisi varsa onları kaldırın.
    2. Görev yöneticisinden dosya konumuna gidin ya da başlat menüsündeki arama çubuğunu kullanarak arayın
    3. IOBit unlocker adlı bir program var, onu indirin. IOBit Unlocker İndirmek İçin Tıklayın
    4. QtMiner.exe 'nin üzerine gelip sağ tıklayın ve "IOBit Unlocker" ile dosyayı silin.
    5. Bunlar işe yaramadıysa Eset Smart Security ile taratın.

Şimdi bunu yazdıktan sonra bir milyon şey oldu, başlayayım.
    Önce dosya konumunu buldum. Eth klasörü gizli bir klasör. Onu silmeye çalıştım. Silinmedi. E doğal tabi. Qt Miner 'a İşlemi sonlandır yapıp tekrar silmeye çalıştım ama aynı uyarıyı verdi. Bende pes edip kapattım bilgisayarı. Şimdi açtım ve qtminer.exe çalışmadı. Bu kez Eth klasörünü sildim,silindi ! Qt miner diye birşey gözükmüyor. Sizce problem çözüldü mü? Bu arada sisten geri yüklemeyle düzelir mi?

• Alia05 A kullanıcısına yanıt
    Artık gözükmüyorsa sorun yok diyebiliriz. Fakat yine de herhangi bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneririm
  • quote:

Artık gözükmüyorsa sorun yok diyebiliriz. Fakat yine de herhangi bir antivirüs programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneririm

Çok teşekkür ederim size de Evet,bilgisayarı yeniden başlatıp durdum ama hiç ortaya çıkmadı şu gıcık Malware Ama bir taratsam iyi olacak. Bir antivirüs programı alıp yerleşik bir şekilde kullanmalıyım artık. Crackli oyunlarım var (Zaten başıma ne geldiyse şu crack belasından geldi). Bir daha crack falan yok bitti. İndirdiğim siteyi de şikayet edeceğim zaten  qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

• Eveeet. Bu yorumu yaptıktan hemen sonra VBS komut dosyası sorunu alıyorum. Yardım lütfen  qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

• Rica ederim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var ve çözemiyorum yardımcı olurmsuunuz ?
  • Konuda yazdıklarımı uyguladınız mı hocam?

• Aynı şekilde bende dosyayı sildim Qtminerden kurtuldum ama sorun eth komut dosyası bulunamıyor hatası bunun çözümü nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverLucky71 -- 5 Temmuz 2016; 18:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alia05 A kullanıcısına yanıt
    Neyse,zaten pc ye bakım yaptıracağım. Full Format. Fan Temizleme. Termal Macun. SİL BAŞTAN YANİ ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
  • Başlangıçta çalışan programlara baktınız mı?

Windows 7 kullanıyorsanız,
    Başlat, Çalıştır'a msconfig yazıp girin. Yukarıdan "Başlatma" sekmesine gelin. Daha sonra, kullanmadığınız yada sildiğiniz bir program varsa başlangıçta çalışmasını devre dışı bırakın.

Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız görev yöneticisinden Başlatma sekmesine kolayca ulaşabilirsiniz.

@burakdurdag1989
    @Alia05
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alia05

Eveeet. Bu yorumu yaptıktan hemen sonra VBS komut dosyası sorunu alıyorum. Yardım lütfen  qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

Nasıl oldu, bu mesajınızı hiç görmemişim
    Iobit unlocker ile eth dizinini tamamen silmeyi denediniz mi?

• quote:

quote:

Eveeet. Bu yorumu yaptıktan hemen sonra VBS komut dosyası sorunu alıyorum. Yardım lütfen  qtminer diye birşey çalışıyor ACİL CEVAP

Denedik olmadı sonunda formatı attık.

• quote:

quote:

Neyse zaten format atacaktım bahane oldu. İNDİRDİĞİM SİTE: ABDULLAH ÇALI. İnsanlara virüs bulaştırıp 'bir süreliğine siteyle ilgilenemeyeceğim' diyor. sorulara cevap vermiyor ve mağdur oluyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alia05 -- 20 Temmuz 2016; 22:22:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.