SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN 3 ayak
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla.
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. ama hepsi tam birer kapalı kutu. riske gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz.
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. adanalıyık hacı
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyyaquote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIMAlıntıları Göster Bank Asya'da yüz tane q7 bulurum.
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM NIYE NEYI WAR_?
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM NIYE NEYI WAR_? MESKICACA , BIDE FAK MAK FELAN YAZAYO
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM NIYE NEYI WAR_? MESKICACA , BIDE FAK MAK FELAN YAZAYO YAZSIN NOLCAK ???????????????????
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM NIYE NEYI WAR_? MESKICACA , BIDE FAK MAK FELAN YAZAYO YAZSIN NOLCAK ??????????????????? OLUM BAK BENLE GIDERLI GIDERLI KONUSMA
quote:Orijinalden alıntı: _ZaFer_55 Bank Asya'da yüz tane q7 bulurum. hepsini birlestir yinede bi alex degil :(
quote:Orijinalden alıntı: _ZaFer_55 Bank Asya'da yüz tane q7 bulurum. Bende oradan 1000 tane Sabri çıkartırım,abartmaya gerek yok.
quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Malzemeci Sureyya SOL KANATMISIN SAG KANATMISIN YOKSA FORVET ARKASIMISIN ANLAYAMADIK SEN NE AYAKSIN QUARESMA SEN INSANMISIN bence quaresma'yı çok abartıyorsunuz. bank asya'da muadili oldukça fazla. meksikalimisin ? imzan cok kotidir daaaaaaaaaaaa hayır kardeş yiğidin harman olduğu yer yani nişantaşılıyız. bizde yanlış olmazzzzz. AYP EDIYON SENDE YANLIS OLUR DEMEDIM IMZAN COK KOTU DEDIM NIYE NEYI WAR_? MESKICACA , BIDE FAK MAK FELAN YAZAYO YAZSIN NOLCAK ??????????????????? OLUM BAK BENLE GIDERLI GIDERLI KONUSMA KONUŞURSAM NOLUR İBİŞ???
quote:Orijinalden alıntı: Pantherus IVKendisi futbolun ta kendisidir.süreyya hasta mısın oğlum sen?napıyorsun ya.heralde içip içip gelip burada konu açıyorsun.birde milletle atışıyorsun. aliye laf yok.daha terbiyeli ol lütfen.
quote:Orijinalden alıntı: _ZaFer_55 Bank Asya'da yüz tane q7 bulurum. o zaman ardanın ardından boşuna yıldız arayışlarına girmişsiniz bankasyada q7 gibisi çoksa arda gibisini sayamayayız desene boşuna reirayı aldınız